Reklama

Reklama

VOD (1)

David Wozniak (Vince Vaughn) patří mezi armádu singles, táhne mu na čtyřicet, životem se protlouká v mikině a teniskách a nechybí mu vlastně nic kromě zodpovědnosti a jakýchkoliv ambicí. Leckterý našamponovaný kravaťák by ho jednoduše označil za „lůzra" a souhlasily by i všechny jeho bývalé přítelkyně. Ale pokud si vzpomeneme na pořekadlo „Odříkaného chleba největší krajíc", na Davida teď čeká doslova celá pekárna. Zjistí totiž, že je biologickým otcem 533 dětí. Ano, 533. Slovy Pětsettřicettři. Před 20 lety daroval za peníze sperma a jeho spermabanka mu teď posílá velmi zajímavé úroky. Všechny jeho děti navíc teď požadují odtajnění identity svého biologického otce. Utéct, přestěhovat se, změnit si jméno, nebrat telefony, neotvírat dveře. Běžná řešení David kupodivu zavrhne. Namísto toho se ve slabé chvilce rozhodne vykašlat se na rady svého právníka a otevře Pandořinu skříňku - obálku s fotkami a životopisy svých čerstvě dospělých dětí a rozhodne se je potají poznat. Je to dobrý nebo špatný nápad? Každopádně hodně zábavný nápad! (Bontonfilm)

(více)

Videa (32)

Trailer 2

Recenze (361)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $26miliónovTržby USA $30,664,106Tržby Celosvetovo $49,984,696Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,593,883Tržby za predaj DVD v USA $4,832,541║ na americkú komédiu roztomilo podarené a hlavne keď ide o taký námet, ktorý by si pýtal hromadu sprostých narážok, nakoniec decentne podané, kde Vince Vaughn má úlohu ušitú na telo, kde každý vtip má čosi do seba a nestriela zbytočne od pásu, dokonca sa to obtrie aj o emócie, milé prekvapenie, film pri ktorom troška názov film zavádza /videl v kine: 70%/ ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně ta situace, kdy se říká, že někoho dohonila minulost.. I když mi ta skupina zvědavých potomků chvílemi připomínala sektu, bavil jsem se tím mírným odklonem od zavedených žánrových šablon, dojímal prostřednictvím empirie a vnitřně se usmíval nad eskapádami manuálně zručného táty Vince Vaughna a jeho obtloustlého právního zástupce, který teprve poznával ty jemné rozdíly mezi krocením velociraptorů a dětí.. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco jinýho. Nápad dobrý, ale nedokázalo se ho přetavit v zábavnou komedii. Film vám sice občas přecejenom vykouzlí úsměv na tváři, ale povětšinou jen budete čučet na nicneříkající záběry týpka z masny. Vaughn to už letos jednou zkoušel s Owen Wilsonem, kde jim to sedlo líp. Delivery man je pro mě důkaz, že samotný Vince celovečerák neutáhne, a to i z toho důvodu, že Cobie Smulders mu není k ruce tolik, jak by se asi po trailerech zdálo (což je ale normálka,marketing prostě ví jak lidi později zklamat)...60%...[29.12.2013_Kino Šumava_Klatovy] ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Za nevěřícného kroucení penisu musím konstatovat, že tento snímek není ukázková středoproudá americká komediální mrdka. Do svatého hovňouse, vždyť ono se to dalo sledovat, aniž by mi žluč ucmrndla do krevního oběhu a můj mozek nabobtnal jako kukuřice v mikrovlnce. Už se mě automaticky jímá dávicí reflex, když vyťukávám slovo "šablona", ale pro jednou mohu říci, že se té ublemcané žánrové šablony finální sestřih držel jen čistě zevrubně a čas od času jsem měl dokonce pocit, že nemám páru, co se semele v příštích minutách. Čas od času. Vincík na to, jaký je to nepřekvapivý hovnař, žvatlá své repliky vskutku grandiózně. Dalo by se dokonce říct, že podobně jako u kolegy McConaugheye jeho kariéra chytá druhý dech, viz jeho krutopřísný záporák v druhé sezóně True Detective. Zkrátka mi filmy Kena Scotta přijdou zbytečně podceňované, Delivery Man a Unfinished Business totiž jedou na tak ideální frekvenci hřejivosti a umírněného patosu, jak se to v dnešní době nevidí. PS: Pravděpodobnost incestu mezi 533 potomky je kurevsky velká. Zasloužilo by si to sequel po dvaceti letech, kterej by se věnoval následující generaci kyklopů, kozohlavů a všemožných jiných postižů, co by halekali "Timmyyyyyy". ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Komedie? To bych ani neřekl. Ano, Vince Vaughn je komediální herec, ale tohle bylo jednoznačně drama s pár úsměvnými momenty. Nemůžeme ale hned film označovat za komedii. Delivery man je zejména v českém znění dobře koukatelný snímek, který celkem zabaví. Bohužel některých dlouhých nudných pasáží, pak film ztrácel na tempu a zábavnosti. 69% ()

Galerie (28)

Zajímavosti (7)

  • Filmovanie prebiehalo v novembri 2012 v New Yorku. (Laslo)

Reklama

Reklama