Reklama

Reklama

Epilog

(festivalový název)
všechny plakáty
Krátkometrážní
Německo, 1992, 13 min

Obsahy(1)

Rainer zjistí, že ho Nadja podvádí, dojde k prudké hádce a Rainer Nadju uhodí. Rainer uchopí zbraň a Nadju zastřelí. Vše se začíná opakovat znovu. Skončí hádka opět mrtvou Nadjou? (Snorlax)

Recenze (12)

Movieaddict 

všechny recenze uživatele

Vím, že asi vidím Lynche za každým rohem, ale zde jsem jeho rukopis cítil snad z každého záběru. Nejsem expert, ale jeho filmy mi to připomínalo jak designem prostředí, tak celkovým naladěním. No a v neposlední řadě jsem to nepochopil, takže všechno sedí! :D Tykwer se vážně vyznamenal, je to originální a vskutku podivné ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Vcelku "rutinní" námět - ale to zpracování! Skvělá hudba, kamera, herci a - ten závěr - Tykwer jako když vyšije! (že by se mu už tehdy v hlavě rodil nápad na Lolu..?) ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

keď forma preváži nad obsahom - v tom dobrom. banálna situácia rozchodu - a kamera sa hýbe, nábytok sa hýbe, chytľavý hudobný motív (doznievajúcich osemdesiatych rokov) a začínajúci tykwer! ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Nápad (či idea) zde určitě je - později ho Tykwer plně využije ve filmu Lola rennt. Mně však Epilog přijde ještě trochu nezralý, takže nebudu hvězdičkami plýtvat jen tak, protože se jedná o Tykwera... :) ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-4* prostě začínající Tykwer s originálním námětem bez jasného logického smyslu. Atmosféra však hutná a pointa překvapující. Epilog moc ne, spíš prolog k Lole jak běží o život. Trošku nadhodnocuju, ale k prvotinám musí být člověk shovívavější. [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 0 /// ART: 1 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Pokud je Lola předskokanem Atlasu mraků, Epilog je zase předskokanem Loly. Zajímalo by mě, co přijde po Atlasu mraků, pokud režisér stále ještě není spokojen s vyjádřením svého vnitřního neklidu pomocí pohyblivých obrázků a geniální hudby spojených v nádherné symbióze na plátně a tahle řada s tendencí být film od filmu lepší bude mít další část... Těším se! 66% ()

Reklama

Reklama