Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tiffany Blechschmidové táhne na třicet. A světe div se, je to velmi náladová, neurotická, podezřívavá a rozporuplná mladá žena. Přestože prodává v gurmánském berlínském obchodě "cukrovinky štěstí", sama o něm nemá valné mínění. Každý malý kousek štěstí, který kdy zažila, byl vykoupen větší či menší pohromou. Nechápe, co na něm každý vidí. Musí být štěstí vždycky spojováno s láskou? A proč se pokaždé, když ho konečně máme na dosah, musí něco pokazit? (HBO Europe)

(více)

Recenze (9)

Brenda.Ch 

všechny recenze uživatele

Co si neseme životem z dětství ? Skoro všechno. Úspěchy či neúspěchy, lásku či nenávist, sebevědomí či komplexy a vše je to podbarvené chováním našich rodičů - prostě, nevěřím, že někdo může říct, že ho dětství nepoznamenalo.A tak to je i s Tiffany - být šťastná je vlastně nemožné, protože nikdy nemůže být tak dokonalou, aby mohla být šťastnou. Líbilo se mi to. Velmi sugestivní prostředí plné lidí, kteří dokreslují příběh hlavní hrdinky, která se přes spousty různých problémů, příhod a dějů kolem přece jen najde člověka, který ji ukáže, že být šťastná je až k zbláznění jednoduché. Velmi milý příběh, ale nečekejte žádnou filmovou bombu. :-) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

U Němců člověk nikdy neví, co od komedie má čekat. Věčná smolařka tak na první pohled vypadala všelijak. No ale jelikož jsem z práce přišel hladovej jak vlčák a HBO rozjíždělo právě tenhle film, chvíli jsem ho tam nechal. A pro jeho délku jsem ho nakonec i dokoukal. Hlavní herečka, co si hraje na mladší, než ve skutečnosti je, nakonec jako smolařka docela ušla a místy to i pobavilo. Místy to ale i nudilo a to i přesto, že to na Německo bylo klasicky střelený. ()

Reklama

Gmisiycs 

všechny recenze uživatele

Německý film natočený pro němce. Ani se nedivím, že to byla nuda. Němec koukající na český film by byl asi tak stejně zaujat. Film bez příběhu. Pár lehkých fórků. Neviděl-li bych jej, nepřišel bych o nic. Koukatelné to je, ale není to můj šálek kávy. Za film jedna *, za jedničky kozénky (ale pěkně tvarované) druhá *. Ta první hvězda je především za odvahu varovat diváka při úvodních titulcích: "Pokud Vám někdo slíbil komedii, tak Vás musím varovat ...". ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Vždycky se na filmu snažím najít něco pozitivního, tady to byla myšlenka, ale nic víc. Film mne neoslovil, něco podstatného mu scházelo a připadal mi nějak strohý. Chtělo by to možná vylepšit dialogy nebo ubrat na délce. Že by byl film romantický nebo komedií se říct v tomto případě nedá, nevím ani, kam jej zařadit, podle mne byl nezáživný a o ničem podstatném, co by člověka hned na začátku oslovilo a donutilo jej to film dokoukat. Někdo se v něm možná najde nebo se mu bude líbit, já jej však nedoporučuji, kdyby nebylo některých momentů a celkového nápadu na dílo, měl by ode mne odpad!. ()

Adámo 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie se spoustou opravdu vtipných dialogů a až na několik málo scén, kde byla snaha rozesmát diváky přehnaná a některé momenty, které byly skoro absudrní, byl dojem určitě pozitivní... =) Jako odreagování bez přehnaných nároků se film dá doporučit, jen nesmí divák čekat silný příběh - on totiž žádný není. 3,5* | Shlédnuto v originálním znění v CineCenter ve Vídni a na rozdíl od filmu toto kino určitě doporučit nemohu, naštěstí zde nešlo o audiovizuální kvality. | 02/2013 ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama