Reklama

Reklama

Kámoši až na dno lahve

Trailer

VOD (1)

Kate (Olivia Wilde) a Luke (Jake Johnson) spolu pracují v pivovaru. Panuje mezi nimi jedno z těch přátelství, které by mohlo přerůst v něco víc. Kate je ale s Chrisem (Ron Livingston), Luke s Jill (Anna Kendrick) a Jill by ráda věděla, jestli je Luke připravený mluvit o manželství. Jasné odpovědi na tuhle otázku se dočká poté, co spolu Luke a Kate nečekaně stráví víkend. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (215)

Sasanka20 

všechny recenze uživatele

Přijde mi, že tohle je docela nudný film o ničem. Je tu však jedno velké ALE! Tím ALE mám na mysli epickou závěrečnou scénu, která mě naprosto dostala. Dostala mě natolik, že jsem se rozhodl ohodnotit film třemi hvězdičkami, i když jsem měl v polovině co dělat, abych ho nevypnul...no a co víc, donutila mě po dlouhé době zase něco okomentovat :) Takže asi tak... ()

Tomyfrok 

všechny recenze uživatele

Občas se mi přihodí, že zhlédnu film, o němž si povím, že bych pro něj chtěl sám napsat předlohu, a kdyby následně vypadal takto, byl bych spokojen. Drinking Buddies má jeden zásadní problém, a to, že ne každý si jej dokáže vychutnat do dna, dost možná bude toto téma připadat spoustě lidem vzdálené, otravné, anebo zbytečně protahované, přehrávané a okecávané. Jenže právě v tom tkví veškeré kouzlo. Vůbec není snadné zachytit kamerou, co se odehrává mezi dvěma lidmi. Zvlášť, když se většina příběhu odehrává pouze v jejich hlavách. V tomto případě však bylo nesmírné štěstí, že hlavní role ztvárnili Olivia Wilde, Jake M. Johnson a Anna Kendrick, mezi kterými to jednoduše funguje. Dlouho jsem neviděl něco tak procítěného, emocemi nacpaného, lidského, přesto trochu bláznivého a tolik mi blízkého. Uznávám, že mé hodnocení je maximálně subjektivní, ale zde si veškerý nadhled odpustím a jen poděkuji Joe Swanbergovi za výjimečný film, jenž se do mě pevně zahryzl a už nepustil. Ne, že bych ani zde neviděl pár drobností k poupravení, ale kašlu na to, protože tady to prostě funguje. Ne vždy mmůžeme získat vše, co chceme. P.S. Nezapomeň na pivo. (90 %) ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Já skoro nevím, co k tomu napsat. On to vlastně ani není vztahový film, jak se na první pohled zdá. Je to spíše o tom, že i když se zdá něco sebezjevnější, ve skutečném životě to tak být nemusí. To se mi na filmu hrozně líbilo. Postavy byly dobře napsané i odehrané (samozřejmě Wilde, na níž celý film stojí a tradičně skvělá Kendrick), nemlely takové sračky jako v jiném Swanbergově filmu, co jsem viděl nedávno. Jen ten Jake Johnson je mi zase o něco nesympatičtější. 3.5* ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Komerčáci a mainstreamáci ruky preč! Choďte do kina na ďalšiu sandlerovku, ktorej dáte plné hodnotenie už po úvodných titulkoch. Toto je poctivá nezávislá dramédia, ktorú bohužiaľ bežný konzument neocení. Pohodoví herci v nenásilnom príbehu zo života, ktorých sa nenatočí veľa, a tak som rád, že raz-dvakrát do roka na taký natrafím. 80%. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Nezáživné dumání nad partnerskými postoji, klesající až k samému dnu nezávislosti... Vysoce otravná záležitost v mizerné společností, kterou ještě přiotrávila protivná, zubatá, ošklivá Douchová, pardon, Kendricková, se svým hrdelním krákoráním, prokládaným maximálně vytáčejícím "um" a kde víc, než jinde, vadily úděsné dialogy s přidruženými prázdnými frázemi i těžce vstřebatelná aktivita hlavní hrdinky - snaha o nezkreslenou realitu vykrystalizovala v totální nudu, na které zůstal zajímavý snad jen název a nepřetržité usrkávání břečky, kterou tam pomýleně nazývají pivem. Jo a žádné Drinking Buddies, slečna vysílala jasné signály, takže tady vzal za své i základní kámen, proto dnešní blahosklonné nadhodnocení může děkovat jen a jen mojí dobré náladě. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Všichni herci si sami vybrali jméno své postavy. (Cheeker)
  • Natáčelo se v Chicagu (Illinois, USA). (BMW12)
  • Ve scéně "chlastací hry" byla Anna Kendrick doopravdy opilá. Protože to byla poslední scéna, která se ten den točila, tak se Anna Kendrick a Jake Johnson rozhodli použít opravdický alkohol, aby vše vypadalo realističtěji. (Cheeker)

Související novinky

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

09.10.2013

Ještě ani naplno nevypukla „oscarová sezóna", ale bývalý šílenec z videopůjčovny už se vytasil s prozatímní TOP 10 nejlepších filmů, které letos viděl. Proč by to mělo svět zajímat? Protože Tarantino… (více)

Reklama

Reklama