Reklama

Reklama

Kámoši až na dno lahve

Trailer

Kate (Olivia Wilde) a Luke (Jake Johnson) spolu pracují v pivovaru. Panuje mezi nimi jedno z těch přátelství, které by mohlo přerůst v něco víc. Kate je ale s Chrisem (Ron Livingston), Luke s Jill (Anna Kendrick) a Jill by ráda věděla, jestli je Luke připravený mluvit o manželství. Jasné odpovědi na tuhle otázku se dočká poté, co spolu Luke a Kate nečekaně stráví víkend. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

Taký film ale že absolútne o ničom ale dobre sa nato pozeralo a pár pív som pri tom veru stiahol..ja tieto feel good komédie proste mozem

Tuzinho

Tuzinho (hodnocení, recenze)

spoiler: Snad první americkej film, kde se spolu nevychrápali nejlepší kámoši a neskončilo to lovestory? Wohou, nevěřím svým očím. 

Skripi

Skripi (hodnocení, recenze)

Strašné, to že herci nemali vôbec scenár bolo vidno, celý čas pili pivo a drístali o ničom. Koniec tiež o ničom. Celý film nuda. Des...

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Tohle je snad ten nejhorší film ve kterém Olivia hrála i když ona tu vlastně ani moc nehrála.

_marduk_

_marduk_ (hodnocení, recenze)

Wysch

tak horrory nepozerám ani ja, bol som proste zvedavý ako sa popasujú so scenárom, respektíve s námetom, aby bol zaujímavý. A ešte kvôli niektorým hercom, čo tam hrajú.

Wysch

Wysch (hodnocení, recenze)

_marduk_

Mozna se aspon do priste naucis, ze nektery subzanry (Mumblecore) nejsou pro tebe to pravy orechovy. Takze do budoucna, vybirej si filmy, jejich subzanr ti neco rekne. Ja se treba taky zasadne nedivam na horrory, ze jo. :)

na příspěvěk reagoval _marduk_

Uživatel zoe.x smazal svůj příspěvek.

_marduk_

_marduk_ (hodnocení, recenze)

zasa indie v ktorej sa nič vlastne nedeje Je super, ze tvorcovia chceli obsiahnut pouzivanie normalnej konverzacie ako zo zivota, ale to naduzivanie "well, yeah, all right, fine" atd. je dost otravne. Mozno pre americanov prirodzene, ale napriklad ja tieto a podobne citoslovcia tak casto v konverzaciach nepouzivam. Zjavne to zavisi na velkosti slovnej zasoby dotycnych.(neberte to ako moju chvalu, ze ju mam rozsiahlu :-) ) Za druhe nepotrebujem film o obycajne veciach, na to mi staci moj vlastny zivot. Filmy praveze pozeram preto ma ma vyrthli z obycajnosti a stereotypu mojej biednej existencie :-).

na příspěvěk reagoval Wysch

Matros

Matros (hodnocení, recenze)

Přidávám mezi herce Jasona Sudeikise, který z nějakého podivného důvodu není uveden na IMDb a ani v titulcích. Přesto ve filmu je.

Hem.m

Hem.m (hodnocení, recenze)

mArtinko5MB

Toš já si jen googlil, takže tak :D.. Já nevěřím anglickým webům, natož torrentům, takže bych to ani nikdy nezkoušel :D..

mArtinko5MB

mArtinko5MB (hodnocení, recenze)

Hem.m , SpeedyCZ

ten web dl by som rád :D brrip je nefuknčný a zase web dl mi našlo 2 pofiderné weby, kde sa film sťahuje cez appku. Torrent na to ešte asi nie je, však ?

na příspěvěk reagoval Hem.m

Zelenáč

Zelenáč (hodnocení, recenze)

Miluji Trailery, kde vám shrnou celý příběh filmu. Jediné co ještě stačí je se podívat na posledních 5 minut toho filmu na to jak to dopadlo :)

Filec

Filec (hodnocení, recenze)

Teším sa na tento film lebo si pri ňom zbodnem isto nejaké to pivko :-)

gatorly

gatorly (hodnocení, recenze)

Olivia Wilde, Anna Kendrick, tak to je jistota dobrého filmu navíc Jake M. Johnson vypadá, že si konečně zahraje nějakou hlavní roli většinou měl takové side kick role, ale v New Girl je naprosto boží :D tak jsem zvědavej

Související novinky

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

09.10.2013

Ještě ani naplno nevypukla „oscarová sezóna", ale bývalý šílenec z videopůjčovny už se vytasil s prozatímní TOP 10 nejlepších filmů, které letos viděl. Proč by to mělo svět zajímat? Protože Tarantino… (více)

Reklama

Reklama