Reklama

Reklama

Hurikán smrti

  • Česko Zběsilá bouře (více)
Trailer

Jeden ze známých principů říká: „Myšlenka nemožnosti pohromy často vede právě ke katastrofě." Jeho platnost se potvrdí v případě experimentů s novým typem udržitelné energie, které se vymknou kontrole a v podobě nepřirozeně silné bouře začnou ohrožovat nejen pobřeží Spojených států, ale i celou Severní Ameriku. Tuto oblast sužuje série hurikánů a kdo se před nimi neukryje do bezpečí, ten to má spočítané. Středoškolský učitel přírodních věd Nathan Sims (Casper Van Dien) se ocitne přímo v centru událostí. Musí dostat svou ženu a syna do bezpečí dříve, než se hurikány spojí a vytvoří tzv. „hyperkán", bouři dost silnou na to, aby z mapy vymazala celé Spojené státy. (Řitka video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Toto vo svojej debilite tromfne hocijaký iný asylum. Keď ma utrpenie druhých rozosmeje a to nie zo škodoradosti to nie v poriadku. Ono je to tak trápne smiešne až to nie je smiešne a zároveň je. Neviem to inak vysvetliť. Také dialógy ako sa nachádzajú tu som ešte jakživ nevidel respektíve nepočul. Keby som si na placi vymýšľal či už pred kamerou improvizoval bolo by to určite lepšie. Efekty a herecké výkony radšej ani nespomeniem. Nechápem ako môžu títo tvorcovia uprednostniť digitálny dážď.... je to nenormálne keď reportérka sleduje hurikán digitálne na ňu prší ona však zostáva suchá. A ešte aby som nezabudol prečo sa v týchto filmoch chovajú všetky postavy ako masochistický samovrahovia.. Hocikto dostane príležitosť zomrieť.. hneď ju využije. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Tolik světů a tak málo času......... Jak mám hodnotit Asylum? Práci, kterou od nich čekám nikdy neuvidím. Jejich příběhy mají nádherný scénář, ale to je vše. Jo, někdy se povedou i herci a ozvučení. To už je dost kladů. nebo ne, A ikdyž natáčejí snímky hluboko pod úroveň Hollywoodu, přesto jejich odpočinkové filmy neustále vyhledávám. CITÁT - Nechápu v čem je problém........ Tento příběh nějak moc neodbočuje z Asylumnormalu, jen ti herci se tentokrát nepovedli a jedna hvězda je spíše za scénář. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Hned jak začaly v hurikánu vířit horkovzdušné balóny jak při losování šťastných deset, věděl jsem, že bude veselo.. Casper Van Dien, osoba, jenž se za život zúčastnila více sraček než bakterie cholery, jezdí po Americe s větrem o závod a vysoce fundovanými vědeckými radami zachraňuje svět. Garantuji vám, že při finální scéně, kdy při poryvu superbouře asi tři minuty visí za jednu ruku z kanálu a přitom hraje dramatická hudba, nebudete dýchat. Jen jestli to nebude tím, že se dobrovolně udusíte polštářem.. Podíval jsem se na stránky Oxford Dictionaries a u slova Asylum našel definici: „An institution for the care of people who are mentally ill.” Myslím, že to mnohé vysvětluje.. ()

Luukec odpad!

všechny recenze uživatele

Nedal sem na varování jménem Casper Van Dien a na film se podíval.. Lidi.. nedělejte to.. Scénáristova poslední práce před tímto počinem bylo asi vymýšlení dialogů pro Pavla Poulíčka do tv pořadu Kolotoč a ani tam moc dobrou práci neodvedl. A ke všemu bych řekl že jeho práce má klesající tendenci. Ohledně hereckých výkonů, logiky a dalších věcí radši mluvit ani nebudu.. U některých filmu si říkám, že už se na ně nikdy nepodívám, ale tady u toho doufám, že už se na něho nikdy nepodívám.. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Scénář je doslova prokletí a hlavně v dialozích některé postavy kralují. Tak je to dáno i tím, že herci pronášejí naprosto debilní věty s vážnou tváří a snaží se na nás udělat dojem, že opravdu jde do tuhého. Velikášské scény jsou příšerné, všechno je nadsazeno, aby tak hlavní borec, který by nepřežil ani hodinu mezi slepicemi, které by ho uklovaly k smrti, ukázal své hrdinství a nezachránil jen svou rodinu, ale rovnou celý svět. Není to krásné, že mezi námi pořád jsou hrdinové, kteří vědí víc než my a dokážou zničit to, co vyvolali, a to v naprostém sci-fi blábolu? Nikdy víc, ale zase smrtelné křeče jsem z toho neměl. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/08/500-mph-storm-2013-10.html ()

Galerie (17)

Zajímavosti (13)

  • Po celou dobu filmu má Johnny (Bryan Head) na sobě světle modrou košili, dokud rodina nedojde na okraj lesa u jezera. Když přechází jezero, má nyní tmavě šedou košili, a jakmile dorazí k vrtulníku, má opět původní modrou košili. (Johnny.ARN)
  • Když Mona (Sarah Lieving) sedí ve vozidle a čeká na svého manžela a syna, aby prozkoumali několik opuštěných aut na dálnici, zezadu se k nim připlíží cizí muž. Jak se kamera pohybuje podél boku vozidla, odráží se od něj (bílá) odrazová deska z produkční scény. Když se Nathan (Casper Van Dien) po zaslechnutí jejího výkřiku otočí, podél strany spolujezdce nic není. (Johnny.ARN)
  • Když Nathan (Casper Van Dien) běží skladištěm se dvěma vojenskými důstojníky, uteče do místnosti, zatímco ostatní dva jsou spláchnuti záplavami. O chvíli později však vyběhne ven a země je zcela suchá bez jediného mráčku na obloze. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama