Reklama

Reklama

Few Words

  • Kanada Few Words
Trailer
Dokumentární / Sportovní
Francie / Kanada, 2012, 59 min

Obsahy(1)

Few Words je příběh Candida Thovexe, průkopníka moderního lyžování, který se stal jedním z nejúspěšnějších a nejtalentovanějších freestyle lyžařů na světě. Trojnásobný vítěz X-Games, mistr světa ve freeridu (Freeride World Tour) a freeskiing legenda Candide vás vezme na cestu za objevováním nejkrásnějších sněhových regionů. Dva roky cestoval, aby natočil některé z nejvíce vzrušujících sekvencí freeskiingu, a to se mu dokonale podařilo. Tento dokument o jeho pohádkové kariéře vám pomůže objevit nebo znovu nalézt jeden z nejkreativnějších znaků freeskiingového světa. To je Candide Thovex v několika slovech. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Úžasné záběry horských oblastí a hranice lidských možností v podání Candida Thovexe. Jeho skoky a triky jsou neskutečné a tento dokument obrovsky naplnily a pozvedly do výšin z kterých se tento průkopník moderního freeride lyžování zpouštěl. Toto dílo doporučuji shlédnout v BluRay kvalitě na pořádné televizi a filmový zážitek je na světě. Dávám 80% - čtyři hvězdy. ()

Reklama

xCindy 

všechny recenze uživatele

Dobře, tak jen pár slov ... V příštím životě, až se zbavím pudu sebezáchovy, tak chci být jako "oni" ... ski, prkno, to je fuk ... jen si tak jezdit a vnímat jen přírodu a ve vlastním dokumentu neprohodit ani těch pár slov, protože za mě budou mluvit činy (nebo kámoši). Moc pěkný, nádherně natočený, dech beroucí, hned bych někam vyrazila ... třeba do hor :-) ()

joelly01 

všechny recenze uživatele

Byla jsem se na nej minuly rok podivat v Praze na premiere. Na Candida. Chtela jsem si ho vzit domu, ale Klenot se tvaril dost nasupene, tak jsem s brekem utekla do auta. Film je snovy. Provazanost s Candide camera je zrejma (logicky). Pri sledovani podobnych veci si rikakm proc se nevykvaknu na tu svou "karieru" korporatniho otroka, nesbalim si sve saky paky a nedam se na karieru profesionalniho "ski bum". ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Nemám dokumenty až tak moc v lásce, ale tenhle mě přímo pohltil. Lyžování a hory miluju a tady to prostředí bylo skvěle zachycené. Candide je prostě borec. Vždycky jsem tyhle lidi obdivovala, že se nebojí tak riskovat a užívat si hory na plno. Několikrát jsem si taky zkoušela pár skoků na lyžích a díky tomu jsem se do Candida hned vžila. Vím, jaký je to bezvadný pocit jen tak letět nad haldou prašanu. To všechno bylo doplněné výbornou hudbou, která k tomu fakt sedla. Doporučuju na dokument koukat v HD kvalitě, abyste měly krásně vyrýsované vrcholky hor. 100%. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Během natáčení v Kanadě kousl Candida Thovexe do stehna vlk, neprokousl však kalhoty. (Simpoch)

Reklama

Reklama