Reklama

Reklama

Days of my Youth

Dokumentární / Sportovní
USA / Kanada / Norsko / Peru, 2014, 63 min

Recenze (7)

ondra.kymla 

všechny recenze uživatele

To je taková bomba, prostě The Art of Flight ale v lyžařském provedení. Je to skvěle natočené (ostatně jako všechny poslední filmy od Red Bull Media House), úžasné záběry hor, překrásné "tajmlepsi" a výborně propojení dvou příběhů - mezi současnými jezdci a Bobbiem Burnsem. Navíc na konci (ale i v průběhu celého filmu) je to opravdu neskutečná hlína. Soundtrack je perfektní, musím si ho sehnat, protože ten jednoznačně dotvořil celou atmosféru filmu. Za mě jednoznačně 5 hvězdiček a můžu tento film jenom doporučit. ()

Duotone28 

všechny recenze uživatele

Bolo to len tak tak, ale stihol som to z red bull webu, kde to bolo chvíľu v premiére zadara. Neskutočný perfekcionizmus! OST taktiež na jedničku, ale to už pri týchto filmoch býva samozrejmosť :-), nazdar ()

Reklama

joelly01 

všechny recenze uživatele

Snehu je malo. Snih neni. Snehu se nam nedostava.... A tak bud jezdime po ledovcich (v parku na Stubaier Gletscher jsem potkala Bene Mayr!) anebo se kochame v bedne pohledem na ty stastnejsi, co si snehu muzou uzivat kdykoliv si zachteji a kdekoliv je sponzor / filmova produkce vysle. Na Days of My Youth jsem cekala netrpelive, div ne nehty kousajic! A cekani se vyplatilo, MSP s Redbullem nam opet pripravilo namakanou bombici. Opet famozni lyzarsky dokument, nabity adrenalinem od zacatku az do konce. Soundtrack opet 1A. To je stejne takove stesti.. To stesti ze clovek bydli tak relativne blizko Alp, ze bydli s Klenotem ktery lyzuje jako Bode Miller, ze jsem se na rozdil od sve teplomilne/moremilne rodiny zvrhla smerem k horam, snehu, zime a tem dvou prkynkum ktere me vzdy prenesou do sveta kde neexistuje nic jineho krome neskutecne krasy a jedinecneho pocitu volnosti... ()

1frida2 

všechny recenze uživatele

Přiznám, že vůbec nelyžuji. Hory ale miluji, kdyby to šlo, byla bych tam pořád. Jezdíme do Alp alespoň v létě. Fascinuje mne ta monumentálnost hor, ledovců. Je to úžasné a obdivuji ty, kteří se postaví na vrcholy a sjížděj je. Kéž bych měla tu odvahu. Taková volnost! A tak se na to dívám s úžasem a nemohu přestat. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Kamera vytecna, stejne jako lyzarske vykony ucinkujicich, vse je doplneno dobrou hudbou. Podobnych dokumentu jsem ovsem videl nekolik, i lepsich. Kazdopadne vizualni stranka neni vse, informacni hodnota nulova, originalita zadna... ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Red Bull uvolnil celý film od 4. 12. 2014 22:00 do 7. 12. 2014 22:00 na svém webu redbull.com ke zhlédnutí zdarma.
    (Simpoch)

Reklama

Reklama