Reklama

Reklama

Halleyova kometa

(festivalový název)
  • Mexiko Halley
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Albertova tělesná schránka je na tom stále hůře a rány už nedokáže maskovat ani make-up, ani početné obvazy. Je načase posunout se dále. Někdy si ale život užívat nejenže nechcete, ale ani nemůžete. Příběh s prvky gotického hororu představuje uhrančivého hrdinu a nabízí opravdu nečekané metafory i zákruty děje. (MFF Karlovy Vary)

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Odpudivý,naturalistický až autenticky makabrózny mx záber na psycho / fyzický rozklad existencie toho " vovoleného". Mrazivo mínusová teplota (zmrzka v metre, fitness protipól...) posúva tento infenkčne pôsobivý úlet na divácky neatraktívny pohľad do zdravotnej karty jedinca, kolo ktoráho sa začnú "zlietať muchy".V poslednej dobe mi tie "rozkladačky" nejako fungujú a Sebastian mi pekne naložil. Po romantickej stránke potešia totiž viac, ako nejaký infralook na paranenormálne gore preháňadlá. ()

chezush 

všechny recenze uživatele

Nevím no. Nějak jsem se poslední dobou těch rozpadajících se a hnijících těl zaživa ''přejedla'', nebo jsem nebyla ve správné náladě. Tísnivá a deprimující atmosféra byla, občas nějaký ten kus kůže odpadl a scéna v márnici byla úsměvná, ale to vše doprovázely dlouhé záběry ničeho a celkově to bylo tak nezajímavé až nudící. Většinou mi tyhle věci nevadí a ráda si potrpím na atmosféře, ale tentokrát to prostě na mě nezabralo. Třeba příště. ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Na smrť nudná odysea jedného chorého blbečka, ktorému sa pomaly rozkladá telo a on sa motá niekde medzi životom, smrťou a zombie stavom. A tak sa motá celý film, ktorý je stále o tom istom, čo by bolo možno pôsobivé v 15 minútovom shorte, ale nie v celovečernej stopáži. Záver potom vyznieva ako príjemné vykúpenie, a to sa ani nemusí nijak snažiť - stačí mu k tomu zmena prostredia. Pre mňa rovnaká slabota ako minuloročná "Thanatomorphose". ()

cineman 

všechny recenze uživatele

Pokud máte chuť na odpočinkový, prvoplánový a sympatický film, hledejte dál. Tak jako jindy můžete toužit po zakončení filmu svatbou nebo narozením šesterčat, zde držíte palce nenápadnému muži, který má nejlepší léta evidentně za sebou. Vidí svět trochu jinýma očima, nepoužívá zubní pastu Paradontax a jeho kůže drží pohromadě silou vůle (a taky díky pár kouskům izolepy). Někdy je hold těžké zapadnou mezi ostatní. ()

buchli

všechny recenze uživatele

Nedokážu ohvězdičkovat, takže alespoň komentář... Zážitek to byl nesporně silný, hlavně kvůli všem těm civilně zobrazeným nechutnostem, na něž vás absence výraznějšího příběhu prakticky donutí se soustředit. Škoda, že to nemělo nějakou pointu (tedy pokud si to nepřeinterpretujete, pak by se tam něco najít dalo), nebo že ten rozpadající se "hrdina" nepůsobil malinko sympatičtějším dojmem. To bych pak s ním během projekce třeba i soucítila, místo toho, abych si neustále přála, ať už to vzdá, nebo ať už si proboha kamera vybere někoho méně fascinujícího... Ano, scéna v márnici byla vtipná a polární moře na konci působí jako odměna pro trpělivého diváka (tady se pokochejte, odpočiňte si), přesto film vyvolává převážně pocity nudy a znechucení. Jenže na špatné hodnocení to bylo moc silné, na kladné hodnocení to bylo moc nechutné a na průměrné hodnocení by to muselo být průměrnější. Hence, nehvězdičkuju... ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama