Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Francois je vzorný manžel a obyčejný úředník. Jeho manželka však neví, že jako tajný agent občas jezdí opravovat porouchané telefonní ústředny, které neslouží běžným občanům. (oficiální text distributora)

Recenze (54)

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu,že se jedná o původní scénář,je nad slunce jasné,že si to zaslouží stejné hodnocení jako americký remake.A proč stejné?Protože americká verze je velkolepá,živější,akčnější,víc nahláškovaná.Oproti francouzská je mnohem víc art,má původní myšlenku,herci nejsou tak toporní a vůbec....je to prostě Zidiovina :-) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Tahle kára je naprogramovaná odvézt ženskou rovnou do postele." Být tajným agentem a má znuděná manželka by začala podléhat rafinovaným svodům prodavače aut, syn by jezdil motorkou za školu a babička by si začala románek s dědou ze sousedství, tak použiju veškerou sledovací techniku na svou rodinu a světový terorismus bude muset chvilku počkat. Rodina je zkrátka nade vše a o manželku, která umí suverénně zkosit čtyři nepřátele odhozeným samopalem, stojí za to se poprat. Mě prostě agent Voisin bavil a to, že o tři roky později nabral třicet kilo svalové hmoty a začal mluvit rakouskou američtinou, můj zážitek z originálu nijak nezmenšuje. ()

Reklama

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Lehká akční komedie ze špionážního prostředí. Tajný agent Francois Voisin (Thierry Lhermitte) musí zvládnout dostat gang prodejců zbraní a navíc odvrátit možnou nevěru své manželky Hélény (Miou-Miou), která byla svým maželem znuděna. Další zajímavé postavy: Francoisův kolega Albert Grelleau (Eddy Mitchell), a nápadník Hélény Simon (Michel Boujenah). Je to svižné, plné akčnějších scén a veselých náhodných situací. Nenáročné, poměrně dobře dívatelné. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Jsem moc rád, že tenhle film Cameron předělal a že ho předělal, jak ho předělal. Francouzská verze je milá. Ale není to ani komedie, ani akčňák. Chvílemi to připomíná televizní seriál. S nízkým rozpočtem. Takže třeba čekáte velkolepé finále na fotbalovém stadiónu, a dostane se vám jen pšouknutí. Teroristé se chovají jako banda idiotů. Jako ještě větší banda idiotů než v True Lies. A nijak komické to není. Scénář se asi přepisoval za pochodu. Jak jinak vysvětlit, že se zcela ztratí a nedotáhne linie s teroristkou, kterou má agent sledovat, ale místo ní sleduje Simona? Je to zkrátka takové mdlé, včetně herectví, včetně výstavby scénáře a jednotlivých scén. Šlo to dotáhnout, ale dotažené to prostě není. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Podtrhnu-li a sečtu, vychází mi to na pěkné čtyři hvězdy, Claude Zidi přivedl na svět originál (Cameron se na něm přiživil a vykradl ho až zarážejícím způsobem). Thierry Lhermitte sehrál toho tajného agenta a „vzorného“ manžela uvěřitelně, lehce, velice příjemně.. Aneb jak to dopadne, když se jeden zaměří na svou vlastní rodinu, syn za školou, babička má pletky, manželka touží po změně a vzrušení.. Miou-Miou působí sympaticky, roztomile, líbila se mi.. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama