Reklama

Reklama

VOD (1)

Lake Bell (Hlavně nezávazně) září ve filmu Hlas, zábavné a dojemné komedii o hlasové trenérce, jež se snaží uspět v nemilosrdném prostředí dabingových herců, a kterou čeká přímý souboj s nekorunovaným králem v oblasti namlouvání filmových trailerů — jejím vlastním otcem. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer

Recenze (52)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Můj první film z prostředí né dabingu jako takového, ale dabingu pro úpravu filmu a drobné scény, které jsou v okolí... :) Je to zajímavé, jednoduché a příběh není sice nijak ohromující, ale to se mi na tom líbilo právě nejvíc - bylo to takové realistické a prosté :) :) Dabing mě odjakživa fascinuje, proto se mi líbila alespoň takováto drobná vsuvka do tohoto prostředí :) A slečny, které mluví jako by jim někdo stál na noze v závěru filmu? :) Skvělý nápad a skvělé budování vlastní budoucnosti a to vše jen díky tomu, jakou máte intonaci hlasu :) ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Jsem ráda, že to bude krásná mladá ženská, a ne starej chlap.." Konečné zklamání jen potvrzuje český dabing, který utváří snímku zcela nový rozměr a paralelu, když překvapivě naznačuje přetrvávající kvalitu české dabingové školy, jejím současným problémům navzdory, která je však v důsledku o mnoho zajímavější než samotný film.. Jakkoli rozhodně nelze tvrdit, že by Hlas jako takový už z podstaty daného tématu nebyl zajímavý, zvlášť když poskytuje spoustu zajímavých otázek, jež však Lake Bell raději nepokládá, ani na ně nehledá odpovědi.. Hlas není nezajímavý, jen je prostě slabý.. [ Dabing 3/10 ] V podstatě sysifovská práce.. ()

Reklama

venison 

všechny recenze uživatele

Podle nízkého hodnocení jsem mnoho neočekávala, ale o to bylo větší moje překvapení, že jsem před sebou měla opravdu kvalitně a zajímavě zpracovaný film z nepříliš známého prostředí dabingových herců.. Jako podtext se zde řešili mezilidské i mezirodinné vztahy, což celému příběhu dodávalo patřičnou šťávu.. Film rozhodně nebude z těch, které se mi za pár dní nevyčoudí z hlavy, ale rozhodně jsem se nenudila.. :-) ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Také štebotanie o ničom. Jediné pozitívum čo za to stojí je pomerne zaujímavé nahliadnutie do zákulisia výroby trailerov a rôznych hlasových uputávok ako i na samotnú rivalitu hlasových majstrov. Spôsob podania týchto informácií mi už ale nesadol. Pripisujem to mdlej, nudnej réžii, priemerným hercom a slabému nenútenému humoru, ktorý ma neoslovil. Film však nezatracujem, nájde sa veľa ľudí, ktorých dabing fascinuje, tí si tu prídu na svoje. Moja šálka kávy to ale nie je. 40/100 Videné v rámci - Project 52 Films by Woman. ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se... a moje očekávání byla přehnaná. In a World... je film k nedělnímu odpoledni, kdy se vám fakt nic nechce a řešíte, jak zabít čas. Párkrát se u toho uchechtnete a zbylou dobu se budete divit tomu, jak někdo mohl natočit něco tak strašně zbytečného, a přitom s tak skvělým námětem. Nevtipné, nezábavné, neinteligentní. 40% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Všechny studiové scény byly natočeny v legendárním Marc Graue Voice Studio v Burbenku. Ve filmu divák pozná Studio A, Studio 4, chodby, recepce, kuchyň a nahoře vstup do Studia 3. Dále se filmovalo v Los Angeles, a to po 20 dní. (rafix)

Reklama

Reklama