Reklama

Reklama

Lake Bell (Hlavně nezávazně) září ve filmu Hlas, zábavné a dojemné komedii o hlasové trenérce, jež se snaží uspět v nemilosrdném prostředí dabingových herců, a kterou čeká přímý souboj s nekorunovaným králem v oblasti namlouvání filmových trailerů — jejím vlastním otcem. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer

Recenze (52)

castor 

všechny recenze uživatele

Lake Bell napsala, produkovala i zrežírovala tenhle malý kus, ve kterém dle očekávání odehrála i hlavní úlohu. Známe ji hlavně jako vedlejší postavu z vesměs průměrných snímků, často také propůjčuje hlas v nějakém animáku. Tady na to jdeme zase krapet jinak a poměrně neotřele, nicméně se toho nakonec moc zajímavého, zábavného nebo jinak výjimečného nestane, abychom mohli snímek nahlížející pod koberec filmových upoutávek udržet v paměti trochu déle. Hlavní hrdinka nicméně slušná. Samozřejmě nutné vidět v originále. ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se... a moje očekávání byla přehnaná. In a World... je film k nedělnímu odpoledni, kdy se vám fakt nic nechce a řešíte, jak zabít čas. Párkrát se u toho uchechtnete a zbylou dobu se budete divit tomu, jak někdo mohl natočit něco tak strašně zbytečného, a přitom s tak skvělým námětem. Nevtipné, nezábavné, neinteligentní. 40% ()

Reklama

Ondrew 

všechny recenze uživatele

Absolutne zbytocna zlatanina... proste typicke ceeecko v ramci kategorii filmov. Doteraz som vlastne nepochopil samotny zamer, resp. skratka hlavne PODSTATU tohto neslavneho scenara, ktory si napisal sam pan reziser. Eeeeeechjo. Ak by snad herci aspon ciastocne tusili "CO TO KURVADRAAAAT VLASTNE HRAME???", potom by z toho snad bolo aj nejake to primerne hodnotenie. Ale TAKTO??? Istu dobu som nemal cas na filmy... a naaaaasledne si pustim akurat TAKUTO KARDINALNU HOVADINU! Co so som ja komu... No, ehm, takze takto... odo mna za peknych, sybolickych 10%. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Opäť zaujímavý film, čo ukazuje stránku, o ktorej možno málo kto vie. Dabing ako taký sa riadi pravidlami, svojimi vlastnými pravidlami a pre ženu, ktorá by mala preraziť celosvetovo je to tam ťažké. Obzvlášť, keď sú tam mužské legendárne hlasy. Takže veľmi príjemné nahliadnutie do zákulisia tohto biznisu. 2 z 5 ()

curfew77 

všechny recenze uživatele

Příjemná polonezávislá feelingovka z pera a rukou jediné dámy, jejíž jméno si milerád zařadím do seznamu tvůrců hodných pozornosti. Momentální padesátiprocentní hodnocení je hodně nespravedlivé, protože IN A WORLD je mnohem chytřejší a zábavnější film, než odhadem tři čtvrtiny hollywoodské produkce - ale jde o zábavu inteligentní a místy dost ironickou, což není pro každého. Za mě 75 %. PS: Rob Corddry, můj oblíbenec z BALLERS, opět na jedničku, a to tady nemá zdaleka jen komické povinnosti, nýbrž taky skvěle fungující dramatickou scénu. PPS: Použití Tears For Fears do závěrečných titulků vystihuje tenhle film naprosto přesně. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Všechny studiové scény byly natočeny v legendárním Marc Graue Voice Studio v Burbenku. Ve filmu divák pozná Studio A, Studio 4, chodby, recepce, kuchyň a nahoře vstup do Studia 3. Dále se filmovalo v Los Angeles, a to po 20 dní. (rafix)

Reklama

Reklama