Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý dětský génius Frank (Clooney), naplněný rozčarováním ze světa, ve kterém žije, a Casey (Britt Robertson), chytrá a optimistická dospívající dívka, plná vědecké zvídavosti, se společně vydávají na nebezpečnou misi s cílem odhalit tajemství záhadného místa, ztraceného kdesi v čase a prostoru, známého pouze pod názvem „Země zítřka". To, co na tomto místo budou muset vykonat, navždy změní celý svět – a také je samotné. (Falcon)

(více)

Videa (27)

Trailer 9

Recenze (572)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Trošku som sklamaný. Alebo možno ani nie sklamaný, ale proste mi to nejako nesadlo. Bolo vidieť, cítiť a doslova to kypelo s Tomorrowland, že to robil Brad Bird, ktorý sa vždy prezentuje svojou hravosťou a nápaditosťou. Podobne bolo tomu aj tu a bavilo ma to, ale aj keď postavy boli dobre obsadené nejako ma nelákalo naháňať sa s nimi za ďalšími, dobrodružstvami a nástrahami. Pekná Britt Robertson, pekná hudba a vizuál, ale možno keby to bolo kratšie ma to o niečo viac upúta. 70% - 3* ()

berny2468 

všechny recenze uživatele

Ano, myšlenka opravdu zajímavá, ale scénář je naprosto tragický. Nechápu, že Disney do takového propadáku strčila peníze. Zřejmě vsadili hlavně na Clooneyho, což by nebyl špatný tah, kdyby dali režii někomu schopnějšímu člověku, který by film ještě více nezkazil. Celou dobu jsem čekal na to až se film rozjede a ono se to víceméně nerozjelo. Dost se povedli triky. Skvělá byla herečka, která hrála Athenu, ale jinak nic převratného jsem neshlednul. Docela zbytečni mi přišli roboti na zemi. Škoda těšil jsem se na shlédnutí, ale očekávání to nesplnilo vůbec... 50%. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

No ty vole Pepiku, na co jsme to zase jednou přes dvě hodiny koukali? Pan Pták hodil na pánvičku všecko, co našel v lednici a prskalo to až ke mně do třetí řady. Možná se na plátně střídaly vizuálně dokonalé obrázky, ale trhací kalendář já už doma mám, víme? Navíc z kalendáře na mě neteče takový slovní průjem poselství a propagandy boje za lepší zítřky, trvat to o něco déle, tasil jsem z batohu MP trojku. Jo a český dabing? Kdyby bylo stejně kvalitní moje kolo, zahodím ho do pangejtu. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Zo všetkých sci-fi filmov tohto polroka som tento chcel vidieť najviac. Trailery vyzerali veľmi sľubne, herecké obsadenie v hlavných úlohach presviedčalo tiež, štúdio bolo dobre a plus to malo režiséra filmov ako boli The Incredibles alebo Ratatouille. To všetko ma presviedčalo. A tak som dnes kúpil svoj lístok do kina, pozrel si film a musím povedať, že som ostal veľmi spokojný. Hlavní hrdinovia sú vám veľmi rýchlo sympatickí, idea Tommorowlandu je veľmi zaujímavá, hlavná myšlienka filmu je dobre stvárnená, sú tu pekné efekty a rovako chválim aj herecké výkony, ktoré sú podľa mňa veľmi schopné. Brad Bird to znovu dokázal. Nechcem tvrdiť, že ide o absolútne perfektný film, ale rozhodne je to film, ktorý si stojí za to pozrieť. Keďže je to ale titul od Disney... nechcite od toho niečo maximálne seriózne ako to bolo napríklad pri Interstellar alebo Edge Of Tomorrow. Treba to brať ako sci-fi od Disney... a potom si film určite užijete. Hodnotenie: B+ ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Takových dvacet minut se jelo podle jednoho scénáře, pak zafoukal vítr, něco se přinesl ze sousední filmové lokace, kde se točili Transformers, pár stránek přilétlo ze Stargate, a tohle pak celé dohromady přestalo dávat smysl. Na začátku sledujeme zemi budoucnosti, zemi techniků a vynálezců, a ano, i snílků, kam rekrutují ty nejlepší z lidí. Zajímavá premisa, avšak nikam nedotažená, nijak pořádně zpracovaná a nikam nedotažená. Vlastně jsem nechápal, když sem doletí posléze raketou, proč je ta země jiná, když s naší Zemí není vlastně propojená. Akční vložky, jak třináctiletá holka kope první full contact karate ligu proti robotům, mi přišly už směšné, u vyznání lásky to zavánělo pedofilními sklony. Motivace postavy Hugh Laurie je vlastně nejasná, nepochopil jsem, proč dělá, co dělá, když je to proti smyslu toho, co dělal předtím. Celé je to navíc zdlouhavé, nevtipné, sterilní, bez emocí, a vlastně bez kompaktního příběhu, který by někam vedl. ()

Galerie (169)

Zajímavosti (12)

  • Kdy Frank (George Clooney) vystupuje z autobusu na světové výstavě v New Yorku, děj se má odehrávat v roce 1964, ovšem vystupuje z autobusu s typovým označením GMC S6H4503A Skyview, který se začal vyrábět až v roce 1969. (PAULOO)
  • Film Země zítřka je založen na stejnojmenné atrakci v Disneylandu. (ČSFD)
  • Brad Bird bol zvažovaný ako prvá voľba režiséra Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015), avšak túto ponuku s úctou odmietol, aby mohol pracovať na filme Tomorrowland. K tomu uviedol, že keď dostanete vzácnu šancu pracovať na originálnom filme ako je Tomorrowland, využijete túto príležitosť aj napriek tomu, že ste veľký fanúšik Star Wars. (ScooobyDooo)

Související novinky

Co chystá režisér Úžasňákových?

Co chystá režisér Úžasňákových?

22.06.2018

Režisér Brad Bird se proslavil zejména svými animovanými filmy Železný obr nebo Úžasňákovi, má na kontě ale třeba i čtvrtou Mission: Impossible – Ghost Protocol či dnes již zapomenutý Tomorrowland.… (více)

Clooney natočí scénář od Coenů

Clooney natočí scénář od Coenů

26.10.2015

Spolupráce bratrů Coenových a George Clooneyho zatím čítá Bratříčku, kde jsi?, Nesnesitelnou krutost a Po přečtení spalte. Už brzy uvidíme jejich čtvrtý společný film, retro komedii Ave, Caesar!, tím… (více)

Třetí Tron má červenou

Třetí Tron má červenou

31.05.2015

Když se v roce 2010 objevil sequel kultovní sci-fi Tron, mělo jít o první z několika filmů. Tron: Legacy ale investovaných 170 milionů dolarů překlopilo v "pouhých" 400, takže u Disneyho dlouho… (více)

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

02.02.2015

Super Bowl je každoročním svátkem nejen pro fanoušky amerického fotbalu, ale také filmu. Studia totiž utrácejí miliony dolarů za to, aby mohla mezi reklamy procpat své půlminutové TV spoty, obvykle… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno