Reklama

Reklama

Coffee Town

Trailer

Obsahy(1)

Někdo pracuje v kanceláři, někdo doma. Will  pracuje v kavárně Coffe Town u svého domu, a už si nedokáže představit práci kdekoliv jinde. A není se čemu divit - v kavárně je příjemné prostředí, jeho nejlepší přátele Gino a Chad a především Wi-Fi zdarma. Problém nastane, když tuto kavárnu chce její management přestavět na bistro. Will brzy pochopí, že aby si zachránil svou "kancelář", bude muset udělat něco radikálního... (wolf3r)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

kareen 

všechny recenze uživatele

Sice to nejsou až tak silné čtyři hvězdy, protože někdy to balancovalo na hraně dobrého vkusu, čímž ani tak nemyslím to nekorektní vystřelování si z černochů nebo mentálně postižených, ale spíš to, že amíci si prostě nemůžou odpustit ten fekální humor, který já opravdu nemusím. Ale musím uznat, že místy to bylo opravdu vtipné, hlavní hrdina Will působil sympaticky a vedlejší postavy zas v dobrém slova smyslu ulítle, mými favority byli kámoš "nejhorší polda na světě" a Willův sok v lásce Sam, ve výborném podání Joshe Grobana. A i když je to celé hlavně konverzačka, nejvíc jsem se nasmála u závěrečné akční čtvrthodinky. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Předem upozorňuji hlupáky, ať se na tento film nedívají, a poté mu nesnižují zbytečně hodnocení. Neotřelá, vtipná a upřímná vsuvka do života jednoho správce webové stránky. Scénář je cítit Earlem Hickeym a to je zaručená zábava pro všechny, kdo toho pobral do hlavy víc, než se vejde za nehet smažky na detoxu. ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Málo mléka, málo cukru, káva taky nic moc, tak bych to nějak celé v kostce shrnul. Tenhle film, mě na rozdíl od mnoha jiných vůbec k srdci nepřirostl. Sem tam nějaký vydařený vtípek, či scéna (hlavně souboj) a jinak celkem nic, co by stálo za nějakou váznější zmínku. Naprosto průměrná "komedie", na kterou si za chvilku nejspíš vůbec nevzpomenu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Reprízu po letech jsem si u této nenápadné komedie užil snad ještě víc než premiéru. Celý ten nápad byl parádní, bylo to fajn natočeno i sehráno a jen několik slabších momentů mi zabránilo v opětkování. Navíc šlo i notně poučnou záležitost, která kašlala na politickou korektnost (přestože si jí byli tvůrci zjevně vědomi), a přišla s mnohými radami do života. Teď už vím, že když chci udělat dojem na ženu, musím ji dostatečně ponížit, poučil jsem se o tom, že není vhodné cvičit na WC a už jsem taky zjistil, jak zorganizovat turnaj normálních proti zvláštním. Ovšem tím největším morálním poučením je fakt, že se za správnou věc nesmím bát položit i život. / Poučení: Chceš si získat svou vyvolenou? I když je to laptop, nikdy, opakuji nikdy si ho nepokládej do klína. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Ničím výnimočná komédia, na druhú stranu ale uznávam, pár vtipov sa podarilo. Väčšinou mi to však prišlo akési silené a miestami aj trápne. Našťastie z hlavnej postavy sem-tam vypadlo aj niečo rozumné. A poučenie? Často človek dosiahne to po čom túži, až keď sa o to prestane snažiť. 60/100 ()

Zajímavosti (1)

  • Josh Groban, který se ve filmu jako Sam marně pokouší prorazit s rockovou kapelou, je ve skutečnosti úspěšný americký zpěvák, který měl k roku 2013 na kontě přes 25 milionů prodaných desek. Nezpívá ovšem rock, ale pop. (venalce)

Reklama

Reklama