Reklama

Reklama

Při výzkumu s urychlovačem částic dojde k fatální chybě. Jejím následkem vznikne černá díra, která přitahuje satelity a deformuje povrch Země. Situace si žádá okamžité řešení, jinak dojde k nepředstavitelné katastrofě... (oficiální text distributora)

Recenze (22)

Kakho-oto 

všechny recenze uživatele

Je to blbina, ale až tak strašné hodnocení si nezaslouží (v únoru 2024 18 %). Doslovný překlad originálního titulu: Hrdinové – Když tě tvá země potřebuje. Moje velmi oblíbená Emilia Schüle zde moc často nevystupuje, její někdejší partner Jannis Niewöhner hraje toho blbého "hackera", který furt utíká. Chvílemi mě film bavil, jiné sekvence mě zase nebavily vůbec. Jistou akčnost snímku sráží značná nekvalita scénáře a nepřehlednost. Cca 40 %. ()

sir-dave odpad!

všechny recenze uživatele

Dodívám se skoro na vše, tady jsem ale vydržel sotva polovinu. Největší zápor byl v ději. Na katastrofický film málo akčních scén, i těch s levnými triky. Převážně tam nudně žvanili. A nejlepší bylo když hlavní postavy spadly ve vrtulníků poměrně z výšky, následoval výbuch, naprosto spálený vrtulník na plech a chlapík vstane ještě čístší než nasedal. ()

Reklama

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

„Hráme sa na boha.“ Tak sa prestaň hrať! Grandiózne vyvrcholenie katastrofických snáh. Najdrahší, najveľkolepejší. Zamastený, bezcitný, trikovo strnulý, charakterovo odporný, dejom nezáživný a motívom detinský. Zúrivo nervózne pôsobiaci shit, pri ktorom mi napadne len že zrušte ten zbytočný Cern. (videné 10.08.2014, Markíza) ()

Richardrahl odpad!

všechny recenze uživatele

Katastrofický film, který si ani nesnaží hrát na to, že by nějaké fyzikální zákony platily :D :D tomu filmu jsem se fakt musel smát :D EMP které nevyřadí ani tu blikačku, případně shodí vrtulník, kde začnou houkat všechny alarmy, pád a výbuch vrtulníku, který samozřejmě hrdinové přežijou bez škrábnutí, je to jeden velkej výsměch.... ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Trápny katastrofický film, ktorý postráda akúkoľvek logiku fyziky. Scenárista Derek Meister mal aspoň si sem tam pozrieť nejaký dokument o kvantovej fyzike, o čiernych dierach a vlastne o tom ako funguje vesmír aby aspoň troška reality vniesol do príbehu. Ak si odmyslíme pochabosť po stránke fyziky z príbehu tak dostaneme totálnu katastrofálnu kravinu bez korunky (korunku tomu pridáva fyzika na ruby). ()

Galerie (35)

Zajímavosti (1)

  • Film byl spolufinancován státními německými a rakouskými filmovými institucemi, ale třeba i jednotlivými spolkovými zeměmi, a to Bavorskem, Braniborskem, Dolním Saskem a Badensko-Würtenberskem. (Zdroj: iprima.cz)

Reklama

Reklama