Reklama

Reklama

Při výzkumu s urychlovačem částic dojde k fatální chybě. Jejím následkem vznikne černá díra, která přitahuje satelity a deformuje povrch Země. Situace si žádá okamžité řešení, jinak dojde k nepředstavitelné katastrofě... (oficiální text distributora)

Recenze (22)

Kakho-oto 

všechny recenze uživatele

Je to blbina, ale až tak strašné hodnocení si nezaslouží (v únoru 2024 18 %). Doslovný překlad originálního titulu: Hrdinové – Když tě tvá země potřebuje. Moje velmi oblíbená Emilia Schüle zde moc často nevystupuje, její někdejší partner Jannis Niewöhner hraje toho blbého "hackera", který furt utíká. Chvílemi mě film bavil, jiné sekvence mě zase nebavily vůbec. Jistou akčnost snímku sráží značná nekvalita scénáře a nepřehlednost. Cca 40 %. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Černá díra? To jest prdel posraná černým hovnem nemytá po dobu 120 minut? No může být určitou snahu našim západním sousedům upřít nejde, ale tyhle katastrofálně laciný televizní katastrofáky jim fakt nejdou.10% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Docela slušné triky, i dobře vystavěný scénář, co se rozvíjení děje týče, ale postav víc jak na orloji, to filmařské vydírání dětmi mi také nepřišlo moc košer, plus mne štval ten debílek, který to může celé vypnout, ale prostě, aby bylo napětí, se chová jako debílek. Sem tam dobrý fór (parkování na místě pro invalidy), ale celkově mi to přišlo poměrně nudné, nezaživné a na ty dvě hodiny hodně ukecané. A to nemluvím o spoustě náhod a tak. Celé je to i chladně a neúčastně natočené na jedné straně, a multikulti na druhé (muslim podává rohlík katolickému knězi?wtf?). ()

Vědma 

všechny recenze uživatele

Na tomto filmu je nejzajímavějsí to, že byl vysílaný na Primě v sobotu v hlavním vysílacím čase. Já tyto filmy dosti cíleně vyhledávám, protože se nimi bavím, takže jsem prošla všechny Prima cool a Barrandovy než jsem ho našla. Nebylo to nic, co by překvapilo, standardní hovadina, mizerně zahraná, ale protože tam bylo dost katastrof a docela fešák ten vod vokurek, dávám za jedna. ()

sir-dave odpad!

všechny recenze uživatele

Dodívám se skoro na vše, tady jsem ale vydržel sotva polovinu. Největší zápor byl v ději. Na katastrofický film málo akčních scén, i těch s levnými triky. Převážně tam nudně žvanili. A nejlepší bylo když hlavní postavy spadly ve vrtulníků poměrně z výšky, následoval výbuch, naprosto spálený vrtulník na plech a chlapík vstane ještě čístší než nasedal. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Na nudné poobedie v škaredom počasí bez PC a internetu, dalo sa. Za odpad by som to nepasoval, predsa to len bol TV film, takže od toho netreba mať vysoké očakávania, ale fakt na hrane. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

„Hráme sa na boha.“ Tak sa prestaň hrať! Grandiózne vyvrcholenie katastrofických snáh. Najdrahší, najveľkolepejší. Zamastený, bezcitný, trikovo strnulý, charakterovo odporný, dejom nezáživný a motívom detinský. Zúrivo nervózne pôsobiaci shit, pri ktorom mi napadne len že zrušte ten zbytočný Cern. (videné 10.08.2014, Markíza) ()

Naganes 

všechny recenze uživatele

Katastrofický film, u kterého se nic nepovedlo, i když hledám alespoň jedno pozitivum, tak se mi ho nedaří najít. Efekty hrůzné, děj nic moc, a herecké výkony? Ještě horší... // 1* za snahu a dokoukání filmu ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdičku tomu dám, protože jde jít ještě níž (Kameňák...). Jinak ale není proč na tenhle německý katastrofální film koukat. Jako ostatně téměř vždy. Mělo by se to spíš jmenovat Hnědá díra... ()

Honzulik 

všechny recenze uživatele

Černá díra - děj tohoto filmu se odehrává v roce 2013, když se v centru pro jaderný výzkum nedaleko Ženevy vědci pokouší pomocí obřího urychlovače částic zvaného „Božský stroj“ nasimulovat Velký třesk, obdobně jak proběhl na počátku našeho světa. Ovšem to, co se jim podaří vytvořit, předčí v negativním smyslu slova všechna očekávání. Vědci nechtěně stvořili černou díru a destrukce planety začíná...Film je spíše podprůměrný a raději divákům nedoporučuji. ()

baclajean 

všechny recenze uživatele

Uvažujem, uvažujem... čo vlastne bolo na tomto filme dobré? Amatérske dialógy, amatérske herecké výkony, efekty tiež nič moc... sklamanie. ()

Jelena odpad!

všechny recenze uživatele

Autoři filmu by pravděpodobně nepoznali černou díru od cukety, kdyby o ně zakopli. Divím se, že v tom filmu neustále někdo nelevituje, aby porušení fyzikálních zákonů bylo opravdu kompletní. Ale jasně, vyžadovat od tvůrců alespoň konzistentnost, to by asi bylo příliš. ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Trápny katastrofický film, ktorý postráda akúkoľvek logiku fyziky. Scenárista Derek Meister mal aspoň si sem tam pozrieť nejaký dokument o kvantovej fyzike, o čiernych dierach a vlastne o tom ako funguje vesmír aby aspoň troška reality vniesol do príbehu. Ak si odmyslíme pochabosť po stránke fyziky z príbehu tak dostaneme totálnu katastrofálnu kravinu bez korunky (korunku tomu pridáva fyzika na ruby). ()

KapitanKuraz odpad!

všechny recenze uživatele

Fuj, to bolo nieco tak hnusne, ale naozaj hnusne a trapne, ze sa to nedalo ani vypnut. Odporucam kazdemu. PS. hral Honic Janicky v niecom aspon priemernom? Podla mna nie. 0% a este raz FUJ. ()

Rozmarýna 

všechny recenze uživatele

Dávám 1 hvězdu, protože jsem už viděla i horší film. Už dlouho jsem neviděla něco tak schématického a navíc mizerně zahraného. Největší bomba byla, že děti asi z první třídy jely na exkurzi do CERN (zapomněla jsem jak se tam ten CERN jmenoval), protože je strašně zajímal urychlovač částic. Nechápu, že jsem to vydržela. Ta černá díra způsobovala pád satelitů na zem, ale ženskou přivázanou k hadici od hydrantu nevcucla - na to byla moc slabá. Ach ta fyzika. ()

SimcaJB 

všechny recenze uživatele

Je to klasický moderní německý katastrofický film. Něco ve stylu Kobry 11. Triky jsou ucházející, ale myšlenka ubohá. S dětmi, počítači a samozřejmě s katastrofickým scénářem. http://www.zk4.cz/3I ()

MatesCZ 

všechny recenze uživatele

Německému katastrofickému filmu jsem dal jednu hvězdičku za to, že jsem u něj zůstal, abych se dozvěděl, co se stane s těmi božátky tam dole. Jinak děsná blbost. ()

Reklama

Reklama