Reklama

Reklama

Nevinné lži

(seriál)
  • angličtina Innocent Lies
Trailer 2
Česko, (2013–2014), 16 h 21 min (Minutáž: 70–82 min)

Hrají:

Aňa Geislerová, Tomáš Pavelka, Roman Luknár, Daniela Kolářová, Vojtěch Dyk, Tatiana Dyková, Jitka Čvančarová, Matěj Ruppert, Boris Hybner, Jiří Langmajer (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(13)

Obsahy(1)

„Každý má někdy důvod neříct pravdu"
I malá lež může způsobit velké potíže. Cyklus komorních televizních filmů o osobních problémech i společenských fenoménech, který Česká televize připravila ve spolupráci se společností SALON VRABEL, bude uveden pod společným názvem Nevinné lži. (Česká televize)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (270)

Nikon

všechny recenze uživatele

Jak mám doprdele hodnotit společně tv filmy, kde na jedné straně stojí profesionalita a kumšt Alice Nellis a výborná prvotina Vojty Kotka a na druhé straně taková amatéřina jakési paní Vrábelové ? Když už jsou tady samostatně třeba jednotlivé díly Colomba, tak proč je tady tohle pod jedním titulem ??? ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Odvážné, současné, a konečně do černého. 1. Na tenhle díl se nepodívám.... 2. Lež má rozbité auto - Pane Kotek klobouk dolů, tohle je svěží a milé, casting je výborně vyšpičkovaný a ze snímků dýchá ta pohodová atmosféra z natáčení. Těch pár nedostatků? Čert to vem. 75% 3. 4. Příjemně odlehčující epizodka. Leč banální a příběhem čitelná. 60% 5. Klukovina je zatím nejslabší. Herecké obsazení mladých šplhounů i jejich výkony jsou ale obdivuhodný 60% 6. Děcka jsou v pohodě, ale dospělý jsou v prdeli. Paráda, netřeba hodnotit, třeba vidět.... konečně 100% 7. Prušinovský opět dokázal, jakým je univerzálem a příběh Čistá práce je atmosférou a vývojem tak naléhavá a uvěřitelná, že je mi niterně ouzko. 90% ()

Reklama

golfista

všechny recenze uživatele

Televizní cyklus, který má společné pouze obecné téma (lež) se nedá hodnotit jednou známkou. Každý "díl" má jiné tvůrce, jiné herce a tím i jinou úroveň. Zatím jsem s tímhle cyklem strávil tři nedělní večery a zprůměrování jejich hodnocení by ublížilo jak těm lepším, tak těm horším :) ... Kvalitou ovšem zatím všechny převyšují zbytek současné televizní produkce. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I.SÉRIE: POD HLADINOU: 70% LEŽ MÁ ROZBITÉ AUTO: 75% DRUHÝ DECH: 40% HVĚZDIČKA: 10% KLUKOVINA: 70% CHROMOZOM: 65% ČISTÁ PRÁCE: 75% BYL LÁSKY ČAS: 40% //////////////////// II. SÉRIE: ZRÁDCE: 75% VEDLEJŠÍ PŘÍZNAKY: 60% NA DNĚ SKLENIČKY: 65% HRA: 35% ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Z jedné nevinné lži se vyklubala taková malá soukromá past. Přiznám se, že první díl mě vůbec nechytil. S dalšími už to bylo mnohnásobně lepší. Akorát to s nimi bylo jako na houpačce, ale to je věcí režiséra, čemu přiloží váhu. Poslední díl nebyl tak o lži jako spíše o křivdě, čekala jsem ten příběh trochu jiný, ale bylo lepší, že to bylo právě takhle. Nebudu mít žádný problém s tím, pokud by se ČT rozhodla nějaké příběhy ještě přitočit. Všechno to byly atraktivní a aktuální témata ze života. ()

Galerie (331)

Zajímavosti (19)

  • Noční podnik nese název Play Club Prague a je na adrese Hybernská 1271/32 na Novém Městě. (sator)
  • Keď si Ondra (Michal Suchánek) balí tašku, aby odišiel na chatu, je vidieť na vrchu tašky zbalený aj šál Slavie Praha, klubu, ktorého je Michal Suchánek fanúšikom. (Gareth_Jones)
  • Natáčelo se na Základní škole Dědina na Praze 6. (Billie777)

Reklama

Reklama