Reklama

Reklama

Gunman: Muž na odstřel

  • Česko Muž na odstřel (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Sean Penn hraje vyčerpaného bývalého žoldáka a zabijáka Jima Terriera, který by svou minulost rád nechal za sebou. Jediné, po čem touží, je konečně se usadit se svou dávnou láskou. Ale tajné služby se svých bývalých oveček tak snadno nevzdávají. Jim bude muset očistit své jméno a postavit se organizaci, pro kterou pracoval. Býval jejím vykonavatelem, dělal strašné věci a byl přesvědčen, že pomáhá světu. Mýlil se a jeho bývalí zaměstnavatelé se ho teď snaží zabít. V patách mu je démonický Javier Bardem, který už dvakrát přesvědčil, že hrát zlosyny bez špetky svědomí opravdu umí (ve filmu Tahle země není pro starý bez emocí vraždil na potkání, ve Skyfall zatápěl samotnému Jamesi Bondovi). Rozbíhá se dramatická hra na kočku a na myš, která vede Seana Penna přes půl světa. Ví, že neuteče nikam. Jediný způsob, jak se zachránit, je zabít ty, kteří ho chtějí zabít. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

Ellmariachi

Ellmariachi (hodnocení, recenze)

Hrozne prijemny prekvapeni. Trochu jsem se bal, kdyz jsem videl hodnoceni svych uzivatelu. Ale fakt moc dobrej film.

Pro me lepsi nez 3 dny na zabiti i November Man. 

na příspěvěk reagoval Lefty86

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

můj pohled:

 

Plusy: Skvělá akce, dynamické bitky, jsou přehledné, mají výtečnou choreografii, jsou kontaktní a brutální. Přestřelky působí komorně, ale správně živočišně a sem tam Rko potěší. Kamera výtečná, Sean Penn fantastická forma a v akci působí jak profík.

 

Mínusy: Scénář, herci, občas hluchá místa...

 

ale povinnost vidět :)

na příspěvěk reagoval MontyBrogan

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

akce je výborná.

 

Bitky kontaktní, nadprůměrná choreorafie, ve stylu 96 hodin a Bourna, využívá se všecko kolem, jsou v těsném prostředí, dynamické, střihu akorát, kamera ok.

 

Přestřelky těsná prostředí, mnoho zbraní, průstřely, přebijí se. :)))

Hanniball

Hanniball (hodnocení, recenze)

Mohl by mi někdo prosím  osvětlit koho myslí Vebral ve své recenzi tou "paní Rohlíkovou ?"

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Celkom solidny thriller. Nohy mu vsak podkopava celkova dlzka s mnozstvom nudnych scen, hlavne ta romanticka linka ma vôbec nebavila, pre taku pitchu by som zivot neriskoval ani nahodou :) Penn sa toho ujal celkom dobre, R-ko potesilo, pacilo sa mi hlavne to, ze pastne suboje boli prehladne a posobili velmi drsne a samozrejme musim pochvalit vyborne vybrane lokacie kde sa natacalo.

Uživatel Mukade smazal svůj příspěvek.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Ok tak to si zopakuji. V kině mě ten film celkem bavil, tak uvidím co druhé shlédnutí.

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

výborný film, parádne bitky a prestrelky, aj keď ich je nemnoho. Trojhviezdičkárov ešte prehltnem, ale dvoj a menej - FOAD! xD

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lefty86

Super! Taky zápasím z kašlem. Je teď nějakej vir ve vzduchu nebo co :-( ale není to na umření, do kina dojdu, tak si mě povzbudil! Já věřím, že 4* dám. Všechny 3 filmy co jsem zatím od Morela viděl, byli v pohodě.

na příspěvěk reagoval Martin741

EvilPhoEniX

EvilPhoEniX (hodnocení, recenze)

Lefty86

To je tedy zvláštní, to bude nejspíš chyba kina :) Všude jinde R uvádí :) i na IMDB :) Jinak si to vysvětlit ani neumím, brutální to místy bylo parádně :) Uspokojil jsem si chuťové pohárky :D

Lefty86

Lefty86 (hodnocení, recenze)

EvilPhoEniX

říkal jsem si že podle krvavých záběrů to je Erko, ale Premiere Cinemas uvádí od 12 let. ale byl jsem nakonec jinde v kině kvůli času vysílání. 

na příspěvěk reagoval EvilPhoEniX

Lefty86

Lefty86 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Hele já se nepovažuju za nějakého znalce co se týče režie apod... Ale myslím že je vidět že měl hlavní slovo jak to má vypadat a nekecali mu do toho. Taky je vidět že to býval dobrý kameraman, některý záběry jsou vymazlený, toť můj názor na Morrela, já byl překvapený, nečekal jsem až takový nátřesk. chvílema jsem poposedával a z Seana Penna mi chvílema mrazilo excelentní herec. Když dovolíte potipuju zase na své oblíbence jak budou hodnotit jako jsem potipoval u TAK3N . Wacoslav : doufám ve 4 ale asi dá 3, MZSS1 dá 4, Ellmariachi s Figuskem si troufám tvrdit s přehledem nakulí 5 hvězd, StuntmannMike a Segrestor po 4, A Ouwen možná čeká něco víc a bude zklamaný jak ho znám :-) ale 3 dá .

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Ellmariachi, Wacoslav1

jiriluk

jiriluk (hodnocení, recenze)

EvilPhoEniX

Jj :) parkrat jsem si říkal, ze se postava chová divně, hlavne postava Bardema, ale celkové jsem byl moc spokojenej :)

EvilPhoEniX

EvilPhoEniX (hodnocení, recenze)

Je až s podivem jak málo pozornosti dostává film s tak skvělým hereckým cástingem a fajn rejžou.  V kině nás bylo  pouze 3, přitom se jedná o  velmi slušný oldschool akčňák.

na příspěvěk reagoval jiriluk

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

jiriluk

jiriluk (hodnocení, recenze)

Má to dobrou atmosféru, dobrý herce, blbej scénář, natáčelo se na cool místech a prostým výčtem kladů a záporů dávám jasný 4stars. Ikdyž jsem seděl v sále sám :)

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Lefty86

TO já bych nechtěl kazit zažítek ostatním abych tam chrchlal. Pamatuju, že když jsem byl v r.2013 na Muži z oceli, tak tam byla ženská (střední věk, asi 200kg :D ) a ta tak chrlala až ji lidi povykem před půlkou filmu vyhnali z kina :D

na příspěvěk reagoval Lefty86

Lefty86

Lefty86 (hodnocení, recenze)

mzss1

Ouuuu, to znam , taky jsem nekdy jak tuberak, ale uz je nas tu sest. :-D jinak verim ze to nedopadne spatne

na příspěvěk reagoval mzss1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lefty86

Ok mzss mi psal taky, že zejtra. Já budu teď dva dny mimo, ale ve středu na to asi zajdu, tak abych měl aspoň nějakou představu.

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama