Reklama

Reklama

Gangsterský boss Alexander Coates (Steven Seagal) sa chystá odísť na odpočinok a opustiť svoje impérium vybudované vo veľkomestskom podsvetí. Keď sa ale v meste objaví nový konkurent Ice Man (Ving Rhames), musí sa Alexander rozhodnúť, či prenechá moc nad impériom Ice Manovi, alebo znovu zabojuje o všetko, čo počas svojej kariéry vybudoval. Alexander dlho neváha a s pomocou svojho dávneho priateľa Jimmyho Peanutsa (Danny Trejo) a zabijaka Romana Hursta (Bren Foster) sa púšťa do záchrany starej hierarchie podsvetia – hierarchie, v ktorej Alexander vládne pevnou rukou. (TV JOJ)

(více)

Recenze (74)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Vážně mi to nejde na rozum. Za porážkovou svini, předstírající s bandou klaunů Ajkiddo, by nejeden ředitel cirkusu vyplajznul majlant, tak proč se Štefan neustále ponižuje před kamerou? Pork for execution opět dokonale naplňuje Pištův septikový standard posledních let. S xichtem koženějším než jeho XXXXXL bunda se funivě potácí mezi záběry a tu a tam se těžce převalí na nějakého statistu, aniž by se hnul z místa. Abychom si užili i trochu toho opravdového baletu, najmul si za orál do té katastrofy nějakého vytepleného jelimana, co umí dát nohy do tři čtvrtě na tři, a tak s rukama rozmlácenýma kladivem ukope za sto minut víc, než Farzekašovi pro Telekom. O prudce sofistikovaném scénáři se raději rozepisovat nebudu, mohl bych se totiž úchylit k přísně logickému a nechutně naturalistickému popisu děr zfetovaných štětek. Šup s tím do hajzlu! ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 4/10 Hudba 2/10 Akce 4/10/// PLUS: Tři "velké" hvězdy akčních béček (Seagal, Rhames, Trejo) v jednom filmu, každý stojí na své straně, každý z nich je ten největší badass (pomrkvávám na tebe Trejo-ehm on je vlastně jenom kuchař) a chce podrazit toho druhého, ale v zásadě jsou všichni na špatné straně zákona MÍNUS: tato zajímavá castingová souhra, i když ne první (viď Machete) je bohužel to jediné pozitivní co film nabídne, nejvíc je ubíjející režie, nepochopitelný scénář a neschopnost přehledně za sebe skládat scény, vysvětlit motivace postav, které se chovají divně a o herectví tady nemůže být řeč, je to křeč/// Shrnutí: Ač seagalovkám fandím, tady to za moc nestálo. Nezachrání to ani neokoukaný Bren Foster (já původně myslel, že to bude Ben Foster), prototyp Van Dammovského typu, který to sice je schopný ukopat, ale už není schopný zahrát a to pořád mluvím v kontextu podobných akčňáků. Podruhé si to rozhodně nedám./// Celkem 42%/// ()

Reklama

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Utrpení a nuda - hlavní devíza tohoto snímku. Hej, Seagale už se na to vykašli, je to už fakt trapný !!! Ty vole, vypadá jak kuželka, oči má jak buldog a pere se jak bourací jeřáb - narazit a porazit - technika už žádná, nápad už žádnej, scénář už žádnej, herecký výkony už žádný - Ving Rhames tady podává až oskarový výkon - měl hrát Jokera - směje se skvěle - aspoň těch pár elegantních otoček v podání Brena Fostera, jinak fakt neni na co koukat. Seagale, naposledy ti říkám: ZABAL TO !!! ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Tušil som, že zmení názor.“ Pri pohľade do filmografie Dannyho Treja je pomerne jasné, že tohto týpka z Desperada a Predátorov na spoluprácu práve dvakrát netreba prehovárať a spravidla vám to podpíše skôr, než si prečíta scenár. Navyše asi bol stále vďačný, že si Veľký Stívn tri roky predtým zahral v jeho Machete (okrem toho spolu hrali ešte v ďalších filmoch, takže sú zrejme kamoši). Ale Vinga Rhamesa som mal za vcelku áčkarského herca, ktorý si vyberá, v čom chce hrať. No, tak asi nie, pravdepodobne som sa mýlil. Predsa len, v Mission: Impossible je za štatistu a Úsvit mŕtvych bol až v roku 2004 a odvtedy sa toho u Vinga očividne veľa zmenilo. K horšiemu. Vykonávateľ je solídna súčasť Seagalovej slabšej časti filmografie. Nie je to klasika ako Prepadnutie v Pacifiku, ale ani dno á la Obchodník z Číny. Steven je dosť často mimo plátno a hlavný post prenechal nie príliš zaujímavému hercovi. Našťastie si to včas uvedomil a zúčastňuje sa komplet celého akčného finále. V roku 2014 prišlo voľné pokračovanie Nezastaviteľný muž. ()

otík odpad!

všechny recenze uživatele

Scénáristy jeden z naprosto nejhorších a nejtragičtějších filmů Stevena Seagala. Scénárista musel mít mozek na škvarek nebo pod vlivem silných drog, aby napsal něco tak nelogického, nesmyslného a hlavně naprosto nezajímavého. Přežil bych, že si Steven zahrál roli mafiána – budiž. Také přežiju jeho zcela nelogické jednání vůči jeho „chlapci“, který zbabral ne vlastní chybou akci, a proto je třeba mu dát lekci = skoro ho zabít, ale hlavně jej ne úplně zabít, aby ho pak na konci filmu Steven volal na pomoc. Také dokážu přežít to, že Danny Trejo s kudlou v srdci přežije desetiminutovou scénu, aby procedil přes krvavé zuby jednu nedokončenou větu. Co však se nedá přežít, je úplně, ale naprosto totálně debilní příběh slátaný z různě imbecilních motivací všemožných mafiánů s králem Vinga Rhamese, který velí gangu, aniž by nějaký měl a v jeho jménu neustále všechny bije, střílí a zabíjí. Vrcholem tragédie je "konec" záporáka, který po průstřelu hlavy a ztráty litru krve zmizí z místa činu. Tohoto filmu je opravdu škoda, protože Ben Foster je akčně fakt dobrý a předvádí velmi slušné akční scény. Samotný Seagal nám taky cosi málo předvede, bohužel vše je zasazeno do tak špatného příběhu, že nemohu hodnotit jinak než nulou. Sorry, chlapci. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Aalbuquerque v Nové Mexiku. (rafix)

Reklama

Reklama