Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Inspektora Rizza přezdívaného Velká noha čeká náročný případ, který se ho osobně dotýká. Někdo se totiž odvážil obvinit ho z obchodování s drogami. Aby očistil své jméno, musí zjistit, kdo z kruhů blízkých mafii infiltroval jeho policejní oddělení. Každý druhý by se takového úkolu zalekl, anebo si na něm později zlámal vaz, avšak pro Rizza neřešitelné případy prostě neexistují. Zjistí pravdu, i kdyby se kvůli tomu měl vydat až do samotného Hong Kongu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

TostTom 

všechny recenze uživatele

Další skvělý film a pokračování s komisařem Rizzem, který se tentokrát vydává kvůli drogám až do Hongkongu. Jelikož ale nenosí zbraň a radši používá pěsti, tak se i zde dočkáme spousty skvělých bitek a také spousty známých tváří. Akorát mi zde něco chybí a  i přesto, že jde opět o skvělý film tak to na jedničku nemá. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Klasická Spencerovka. Hodně natahovaná, zbytečně často sázející na "to je ale náhodička", protože kdybyste vy přijeli do cizího města, budete mít problém najít nádraží, natož dokonale ukryté podsvětí. Fackovací scény jsou hodně umělé, opakují se přemety, rotace, dobrej je fór s námořníkem, před nímž Bud střídavě dřepuje. Linka s fakanem zcela zbytečná a pro zápletku nepotřebná. Solidní dabing ČNTS se Schánilcem. ()

Reklama

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Další nenáročná oddychová kriminálka, kde inspektor Rizzo (Bud Spencer), nyní už člen protinarkotického oddělení, se snaží vypátrat policejní krysu. Zase se stává podezřelým, ale to mu je jedno a aby zjistil pravdu, zavádí ho cesta z Neapole přes Bangkog do Hongkongu a Macaa, s tím, že jsou krásně vykresleny tamnější reálie. Při cestě si zvláštně vypomáhá s tajným agentem FBI Frankem Barellou (Al Lettieri). O bitky zase není nouze. V Bangkogu mu vypomůže italský podvodníček zvaný Zlatá ruka (Francesco De Rosa), v Hongkongu zase stará námořní trojice (Jho Jhenkins, Claudio Ruffini a maličký Roberto Dell'Acqua, se kterým má Rizzo nejlépe sladěnou pranici). Už sem vstupuje dětský prvek v podobě malého japonského chlapce Yoka (Daygolo). A policejní krysa je odhalena, když je odhalen Sam Accardo (Robert Webber), velitel americké protidrogové centrály v Itálii, jako šéf banky, která dováží do Evropy drogy. Nenáročná, zábavná oddychovka s krásnýma dalekovýchodníma reáliema, kde Bud Spencer dokazuje jaký je to výborný plavec. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Co se tady dá komentovat? Policajt v Hongkongu má stále hodně kilo navíc, mlátí pěstmi a fackuje vše, co se kde pohne, včetně svého policejního nadřízeného, jeho pěst je rychlejší než kulka a jeho přemisťování z patra do přízemí v parakotoulech přes plátěné přístřešky verand jen zázrakem neskončí poškozením statiky budov... Je to ta klasická italsky nenáročná oddychovka, kterou tak bezesporu berou i její tvůrci, takže scénárista si vzal místo psaní scénáře dovolenou a režiséra studio zaměstnalo zjevně jen na nějaký zkrácený pracovní úvazek. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Stylové pokračování filmu "Policajt drábem". Bud Spencer má tentokrát za parťáka zloděje Franka (ve skutečnosti agenta FBI), kterého hraje Al Lettieri (Rudi z Peckinpahova "Útěku"). Pěstních bitek je poměrně dost a jsou i docela dlouhé a opět se veselé situace střídají se smutnými. Zkrátka celá série "policejních Specerovek" je na přibližně stejné úrovni. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Postava Buda Spencera v tomto příběhu svádí vodní souboj a posléze plave do Číny. Málo kdo ví, že byl v letech 1952, 1956 a 1960 italským olympijským plavcem. (Terva)
  • Na konci filmu, kdy jsou u jídla, má malý číňánek hůlky vedle talíře. Když začne jíst, vyndá hůlky z oblečení a vedle talíře chybí. (jirimat)

Reklama

Reklama