Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Thomas se právě zasnoubil. S vyhlídkou krásného rodinného života se setkává s otcem své nastávající a doufá, že mu dá své požehnání. OMYL! Gilbert má pocit, že díky svému třicetiletému manželství přišel o kus mládí. Přemlouvá Thomase, aby si nebral jeho dceru Lolu, všeho nechal a začal si s ním užívat života. Oba se ponoří do svého nového divokého života jako malí kluci... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (54)

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Vážně hezké, romantické, bláznivé, vtipné ale přitom o vážných věcech. Herci jsou skvělí a i vzhledově zajímaví, opravdu nenudí a každý něčím zaujme. Příběh je sice tak trochu klišé o problémech středního věku a o tom praštit do toho s jedinou ženskou po zbytek života, ale tady je to pojato opravdu zábavně. Hezká podívaná. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Na to, že je to z francouzské dílny, tak mě to velice překvapilo. Opravdu povedená komedie s mnoha vtipnými situacemi a hláškami (i když občas trochu nucenými - menší mínus) a nějakou tou životní filosofií. Přece jenom, když člověk zestárne, proč by si taky nemohl užívat trochu více života, než nudným stereotypem. Ke konci jsem čekal spíše něco ohraně nudného a zoufalého, ale celkem mě to překvapilo svou originálností a nejlepší scénou z filmu v podobě onoho mezinárodního summitu. Jediný co tomu ubírá je občasná přemrštěnost v některých situacích (ta zpěvačka nebo ten soused aj.). ()

Reklama

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem měl zatím možnost vidět film jenom v dabingu, ale už se těším, až se podívám v originále - několikrát jsem se opravdu od srdce zasmál, i když komedie století to rozhodně nebyla. Líbila se mi parodie hudebního byznysu s úplně vypatlaným "kreativním ředitelem", ale místy to bylo už moc :) Nicméně dětinskost byla skvělá, doufám, že u titulkované verze vyzní některé vtípky lépe. 70% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tak jak u mě Berandal dosáhl vrcholu v žánru Akčním, tak Les Gamins dosahují vrcholu v žánru komedie !! Tohle je tak neuvěřitelná jízda, že tomu sami nebudete věřit. Z filmu jde cítit krásnéj francouzský feeling i atmosféra,z filmu vyzařuje velmi pozitivní energie, jsou zde sympatičtí herci, obzvlášť Elisa Sednaoui je k sežrání a hlavně spousta vtipu a neuvěřitelných a neokoukaných scének, při kterých se budete jednak popadat za břicho a líbat koberec či už smíchem anebo smutkem!! Opravdu takhle nahlas jsem se nesmál už hodně dlouho. Humor je sice celkem drzý, upřímný a občas uchylný, ale spousta výjimečných nápadů to parádně vynahrazují. . Tahle komedie Vás zaručeně nenechá chladným, leda, že by jste byli frigidní. ()

Georgex 

všechny recenze uživatele

Příjemná francouzská komedie ve stylu Fotr je lotr, jenomže s tím rozdílem, že zatímco ve zmiňovaném filmu je rodič milované úhlavním nepřítelem, tak v zde je to parťák pro kalby, hulení a všemožné vylomeniny. Moc jsem tomu nevěřil, ale jako celek to skvěle funguje a Les Gamins je za poslední léta rozhodně jednou z nejlepších komedií ze země galského kohouta. Má to nápad, tempo, zápletku, skvělý soundtrack, vyhýbá se to fekálnímu humoru, ale hlavně je to neskutečně pohodové a vtipné. Tvůrci se také neubránili rýpnutí do Íránu, nicméně právě tyto scény patří k těm nejvtipnějším. Samozřejmě to není typická francouzská komedie a je na ní patrná snaha zalíbit se zámořskému publiku, nicméně pokud by to mělo dopadnout pokaždé takto, tak proč ne. Moje hodnocení 75%. ()

Galerie (55)

Reklama

Reklama