Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Thomas se právě zasnoubil. S vyhlídkou krásného rodinného života se setkává s otcem své nastávající a doufá, že mu dá své požehnání. OMYL! Gilbert má pocit, že díky svému třicetiletému manželství přišel o kus mládí. Přemlouvá Thomase, aby si nebral jeho dceru Lolu, všeho nechal a začal si s ním užívat života. Oba se ponoří do svého nového divokého života jako malí kluci... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (54)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

V otázce, zda je lepší užívat si života nebo jíst hnusné biomňamky, jsem dostal velmi neuspokojivou odpověď. Naprosto s ní nesouhlasím, i když podvědomě přiznávám, že patrně bude pravdivá. To však nemění nic na tom, že občas by měl člověk vypadnout ze stereotypu svého života a pořádně si užít. A já jsem si to s Gilbertem rozhodně užil. Že to není hlavní postava a jde tady o někoho jiného? Mně je to jedno, já chci pařit s Gilbertem a Iggy Popem. Takže pokud nějaký znuděný milionář hledá parťáka na nekonečný mejdan, tak jsem kdykoliv ochoten vyrazit. Ale musím být v osm večer doma, protože jinak mě manželka nepustí. ()

Kozlowski8 

všechny recenze uživatele

Thomasův život se otočí o sto osmdesát stupňů po tom,co se setká s otcem své nastávající, který ho přesvědčí o tom, že v životě se dá jít mnohem zábavnější cestou, než vstupem do manželství... Opravdu skvělá komedie, která má úplně všechno, co má mít - krásně propracovaný příběh s výbornou ústřední dvojicí a mnoha úžasnými postavičkami okolo ní, nápadité a vtipné scény jako na běžícím páse, krásné dialogy, krásnou hudbu. Prostě zábava od začátku do konce. 90%. ()

Reklama

Master19 

všechny recenze uživatele

Viděno se zajímavě obsazeným dabingem. Zdá se, že herce vybírali podle skutečné podoby - Petr Štěpánek a Jan Cina jsou typově přesní (Cina ovšem ne tak hlasově), Jiří Dvořák v pohodě a Lucka Vondráčková, no... I přes to je to velmi svěží komedie plná skvělých momentů a libových záseků. A jako bonus Iggy Pop. Pro chlapy středního věku s fůrií, co do nich cpe quinou s tofu povinnost! ()

LukasDope 

všechny recenze uživatele

Film, který vybírá přítelkyně mi nikdy nevytváří velký úsměv na tváři, přece jenom mi první polovinu filmu úsměv vytvořil a první dojmy opravdu zvýšil až na tolik, že jsem si v duchu říkal …. ono mě to baví. Herci mi sedli, hudba vhodná mému věku, jenže se potom začali objevovat ty nudné fáze každé druhé komedie, která vše "dobré" využije v prvních fázích zauzlení a poté už jen nudně a snadno předvídatelně končí děj, který mohl být celý film zajímavý a dokonce i vtipný. Zamě3apětapadesát% ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Vážně hezké, romantické, bláznivé, vtipné ale přitom o vážných věcech. Herci jsou skvělí a i vzhledově zajímaví, opravdu nenudí a každý něčím zaujme. Příběh je sice tak trochu klišé o problémech středního věku a o tom praštit do toho s jedinou ženskou po zbytek života, ale tady je to pojato opravdu zábavně. Hezká podívaná. ()

Galerie (55)

Reklama

Reklama