Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Při rozkrývání propletených případů uprostřed mocenských bojů mezi státními zástupci a policií odhalí Si-mok a Yeo-jin nejedno špinavé tajemství. (Netflix)

Recenze (2)

Narciska 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejdříve bylo třeba znovu propojit staré známé a pak čekat na to, o co půjde tentokrát. A i to čekání bylo součástí napětí, vyšetřování ubíhalo po mnoha liniích, vracelo se a pokračovalo, chvíli v nás vyvolali podezření támhle, pak zase ukázali stopu jinde a postupně nám odkrývali motivy a směr vyšetřování. Zkrácení stopáže bylo znát, těch pár minut a co to udělá, řekla bych, že jsme byli ochuzeni hlavně o střípky z osobního života našich hrdinů. Neučesanost, to že nesledujeme jednu dějovou linii, přidává na skutečnosti. Nejde o to nám ukázat jednoho pachatele, ale sofistikovaný souboj mezi policií a prokuraturou. Jsem vděčná za korejský přístup rozpracování příběhu na přesně danou délku, ideálně o 16 dílech, v případě této série doufám, že byla jen mostem k závěrečné 3., kdy ušlechtilá hlavní dvojice dostane více prostoru a dovrší se celý příběh. ()

Mkqp 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oni by snad i z chuti hovna udělali chuť lahodné marmelády. Po prvním díle byla spousta myšlenek na drop, nicméně jsem rád, že se vytratily. Žasnu nad tím, jak z tak plytké zápletky dokázali vyždímat maximum. Ta nesahá první sérii ani po kolena, jenže to zpracování je slast, kde nezbývá nic jiného než neandrtálsky mlaskat a slintat s otevřenou pusou, na konci zatleskat, uklonit se, utřít slzy a uznale pokývat hlavou. Tvůrci opět předvedli vynikající práci s komplexností a strukturou scén, od neverbální komunikace, přes obsah, až po chronologické uspořádání, které dávkuje děj přesně jak má a netvoří v něm extrémně nelogické zkraty. Navíc je zde opět tolik barevných charakterů, působící jako lidi a ne pouze čenobílé skořápky. Na to s jakým dějem se zde pracuje, tak je druhá série opravdu překvápko. Enormní sklamání, tak jak jsem jej očekával, protože první série nasadila laťku extrémně vysoko, naštěstí nepřišlo. ()

Reklama

Reklama