Reklama

Reklama

Studentka literatury Anastasia (Dakota Johnson) je podle vlastních slov nezajímavá a nudná „šedá myš" s nízkým sebevědomím, pravý opak tajemného podnikatele Christiana Greye (Jamie Dornan), kterého přišla vyzpovídat pro článek do studentského časopisu. Přestože se ji Grey svým chladným a odměřeným chováním snaží odradit, má ho plnou hlavu, což ještě prohloubí jejich opakovaná pracovní setkání. Bez ohledu na to, že ji varuje, jak je komplikovaný a ve zlověstných náznacích mluví o svém specifickém vkusu, není Anastasia jeho přitažlivosti schopná odolat. Ani Grey však není vůči téhle plaché dívce imunní a postupně ji začne otevírat dveře do své třinácté komnaty. Pokud do nich Anastasia vstoupí, pozná pravého Christiana Greye. Na posteli určené jen pro vyvolené zároveň pozná pravou Anastasii – své touhy, své vášně, svou živočišnost. Až z toho jde strach. (Cinemart)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (1 512)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Pretty Woman 2. Postupem času všichni mávnou rukou nad tím, že je to plytké a často předvídatelné, když to aktuální dobu vystihuje tak trefně, s nádechem neodolatelného glamouru. Ale teď je in strašně držkovat jak je erotika nezáživná a herecky je to fádní, přičemž jsou to spíše neopodstatněné nárážky ve stylu "dav říká sračka, tak to říkam taky". Uvidíme jaký odraz společnosti bude kromě tradičních bondovek v roce 2035, ale to už bude Fifty Shades of Grey určitě blízko červeným číslům, pokud bude ČSFD a internet jak ho známe dnes ještě vůbec existovat. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Koukám, že zdejší panicové mají zase potřebu ukázat svýho virtuálního pindourka a rádoby sexistickejma kecama ze sebe udělat světem protřelé machos. Musím se přiznat, že na šeď se mně moc nechtělo, ale dvě věci tam na mě magnetili. Jamie Dorman, ten chlap mě naprosto rozsekal v seriálu The Fall a pak jsem byl zvědav na erotický scény. Pokud jde o první, tak Jamie mě svým výkonem opět neskutečně přijmně potěšil. Dostává psychologicky poměrně složité postavy, ale vypořádává se s nimi na jedničku. Pokud jde o Dakotu, tak u ní jsem si jist, že na castingu krom talentu byla ještě hodně podstatná postava (Jamie má teda taky luxusní postavu, to si pánové můžeme dát vzpomínek až budeme váhat mezi posilkou a hospodou ) a neokoukaná tvář. Vydařilo se. Dakota má topkovou postavu a myslím si, že pro ty dokonalý kostýmy (výborná práce vyběrů oblečení ) co měla na sobě to byla vysloveně odměna bejt na jejím těle. Pokud jde o tu erotiku, jsem taky spokojen. Rozhodně to nepůsobí rádoby provokativně, není to o sexu a kompozice erotičtějších scén vizuálně skvěle západá do obrazovýho celku. Danny Elfman dal do svý hudby nálady, co podpořily vyznění příběhu, který na mě působí jako čistokrevná ukázka lásky a jedné z nejnešťastnější zamilovanosti co jsem na plátně viděl. Ano, jasně, z logického hlediska to může působit jak románek z drůbežárny, ale copak má zamilovanost logiku, copak je racionální, pragmatická nebo se při ní od začátku ví přesně co bude potřeba podstoupit a obětovat ? Tahle vizuální lahůdka a příběhova dobrůtka ještě před mejma očima určitě zaparkuje. ()

Reklama

kiddo

všechny recenze uživatele

Nedá se o tom říct nic jiného, než co padlo už o knížce, a sice že existence takového kvanta mařen, které nejenom zjevně nikdy neměly pořádný sex, ale navíc netuší o existenci solidního literárního porna, je vskutku depresivní. PS: člověk by musel být slepej, aby přehlídl, že nejde o nic než o hodně špatnou fanfikci Stmívání. Kvalitativně naneštěstí Nového měsíce, a navíc bez všech těch úletů, díky nimž byl Nový měsíc snesitelný. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tak jsem včera konečně viděl (více méně z nudy a částečně ze zvědavosti) se svojí drahou polovičkou tento opěvovaný film. Předesílám, že knihu jsme nečetl a netvrdím, že je špatná. Jen asi nejsem cílovou skupinou. Na konci jsem se zamýšlel nad tím proč se film stal takovým fenoménem a udělal jsem si an to vlastní názor. Už dříve jsem někde četl, že naše drahé polovičky myslí častěji na sex než muži a i ve fantaziích jsou mnohem více ,,zvrhlejší'' než pánové tvorstva. Zdaleka nejsou tak jemné, stydlivé a romantické jak někdy muži marně myslí. Netvrdím, že to tak je, ale četl jsem to i s nějakým průzkumem co byl dělán kdesi v Americe na širokém věkovém spektru žen. Toto téma tedy zdá se udeřilo hřebík na hlavičku. Možná to byl i skvělý bysnysový záměr. Takové téma tu totiž ještě nebylo resp. nebylo předloženo širé veřejnosti. A tak tu máme lásku mezi mladou dívkou (nechápu proč nevybrali někoho hezčího, pokud to ovšem nebyl záměr aby Johnsonová vypadala jako ta normální z lidu) a bohatého bejčka. Ten má vše o čem asi ženy sní. Na nahém břichu se mu rýsuje trilobit, co má v kalhotách naštěstí neukazovali .-), je mladý, vzdělaný, s dobrým vystupováním,úspěšný podnikatel - miliardář s mrakodrapem, řídí vrtulník, větroň, jezdí se sportovními auty jichž má plnou garáž, tváří se nedobytně, má své tajné tajemství a vypadá sexy. Do tohoto výčtu se asi ve svých snech musí trefit nejedna dáma, protože pánové ruku na srdce tomuto hřebci lze těžko konkurovat :-)... Mně tam chyběla již jen jízda na statném hřebci v příboji, plavání s delfíny při západu slunce a krmení malého tygříka flaštičkou s mlékem. A to erotično a tajemno, to nevyřčené, zvrácené a zakázané reprezentuje ona herna v jeho bytě s bičíky, pouty a letištěm s rudým přehozem.... Jak říkám nejsem cílová skupina. Dakota se mi nelíbila, bejček mně nezaujal ani jeho úchylky.. Hrátky s kostkou ledu na rozpáleném pupíku jsme tu už měli v roce 1986! už 9 a půt týdne. Sám Christian mi připomněl býčka z remake Velmi nebezpečných známostí a pamatuji se, že i přes jeho zvrhlost ženy a dívky v mém okolí tehdy vzdychali... Zkrátka pánové, pokud si myslíte, že je vaše drahá polovička např. romantická a stydlivka, asi by jste se divili o čem všem ve své hlavě má fantazie... Jinak si kasovní úspěch knihy a filmu neumím vysvětlit. Já dávám za 2 naplácání na zadeček a raději zůstanu u svých válečných kousků. * * ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Neznášam pankhartov čo zbohatli len kvôli svojim rodičom a nič v živote nedokázali a nepohnú ani prstom. Hlavnému hrdinovi v tomto filme ani to nestačí a musí byť dominantný ešte aj v sexe, inak sa mu jeho dvojcentimetrový čurák nepostaví. Nahota je na nule a ak boli vo filme ukázané aspoň kozy, tak aj to prevažne kozy pána Greya. Od úplného odpadu to zachránil fakt, ktorý je bežný aj v reálnom živote a to fakt, že jedna panna čaká na svoju prvú skúsenosť neskutočne dlho a nakoniec svoj pavučinou ovešaný veniec daruje aj tak tomu najväčšiemu debilovi, čo do konca života neprestane ľutovať. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (78)

  • Ve filmu slyšíme jinou verzi skladby "Love Me Like You Do" od Ellie Goulding než na soundtracku. Ve filmové verzi je navíc věta: "kiss me like you do". (funhouse)

Související novinky

Kazmovi v kinech dochází šťáva

Kazmovi v kinech dochází šťáva

29.08.2023

Stejně, jako měl snímek ONEMANSHOW: The Movie bezprecedentní první víkend, má nyní i bezprecedentní propad. Ačkoliv tak novému snímku Kamila Bartošky aka Kazmy už nikdo nevezme rekordní český otvírák… (více)

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

21.08.2023

Snímek českého moderátora, baviče a influencera Kamila Bartošky alias Kazmy ONEMANSHOW: The Movie se stal nejúspěšnějším českým filmem v divácké návštěvnosti během premiérového víkendu při uvedení do… (více)

Twilight sága se vrací

Twilight sága se vrací

20.04.2023

Mysleli jste si, že nic horšího než remake Harryho Pottera v podobě televizního seriálu už nehrozí? Pak vězte, že studio Lionsgate čerstvě oznámilo také návrat Twilight ságy. Stmívání se pak rovněž… (více)

Reklama

Reklama