Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Katie Kampenfelt (Britt Robertson) je i napriek svojmu mladučkému veku komplikované dievča, ktoré si prešlo cez veľa problémov a preto potrebuje oporný bod, pilier, o ktorý sa oprie. Práve ním sa stane myšlienka začať písať svoj vlastný blog, v ktorom ukrýva celú svoju sexuálnu skúsenosť, a to predovšetkým so staršími mužmi. Avšak anonymita jej blogu sa začína pomaličky narúšať a Katie zisťuje, že jej temná minulosť sa stáva viac a viac obnaženou a zraniteľnou voči okolitému vonkajšiemu svetu... (sochoking)

(více)

Recenze (24)

Borrtex 

všechny recenze uživatele

První film, který jsem viděl s naprosto perfektní Britt Robertson. Zhruba po dvaceti minutách jsem si její herecký výkon naprosto zamiloval. Je mi až k údivu, jak krásně přirozeně se jí povedlo zahrát tak charakteristicky náročnou, sexuálně desorientovanou psychopatku. Jak už oficiální synopse napovídá, film se orientuje především na jednu hlavní postavu, proto se ve svém hodnocení zdržím hodnocení možná lehce ochuzeného děje a režérského zpracování. Normálně bych tomuto filmu dal asi čtyři hvězdičky, ale kvůli matně podhodnocenému hodnocení (od angličtinářských antitalentů, kteří si o sobě vyvíjí vysoké mínění o jejich znalosti angličtiny a poté kritizují film, o kterém ani pomalu neví o čem byl) jsem se rozhodl to tu lehce vyvážit pěti hvězdičkami. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Film, který je ve skutečnosti dlouhým shotem o tom, že se hledá jedna dívka, která se ztratila. Ten shot je moc dlouhý, ale na to, jak je dlouhý, tak v podstatě nic neřekne. O dívce se toho dovíme hodně, ale stejně jako její rodiče, ani my na konci nebudeme vědět, proč vlastně odešla. Její postava je zajímavá, ale skutečnost, že zde chybí jakýkoli závěr, i kdyby měl být fabulovaný - a většina toho stejně fabulována je - tomu hodně ubližuje. ()

Reklama

runner85 

všechny recenze uživatele

Katie dostala od jedného z nespočetnej rady svojich milencov lístok na ktorom bolo napísane desať rád. Nebudem ich sem písať všetky. (ak ich chcete všetky, tak si pozrite film) ale dám sem tie z ktorými viac menej súhlasím, respektíve také ktoré pociťujem na sebe ... "Začtvrté: Každý člověk je rozporuplný. Někteří to umí skrývat lépe, než ostatní. Zašesté: Pokud člověk nemá strach, že bude přistižen, klidně se zachová jako primitiv. "Za osmé: Čím jsi starší, tím rychleji čas ubíhá, a najednou měsíc se překlene jako jeden den. Inak dačo je asi pravda na tom, že každý z nás si nesie svoj kríž. Katie si vzala veľmi ťažký a veľa krát pod ním spadla. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Jedna hviezdička za záver a za to, že mladá zmizla konečne z obrazovky. Neuveriteľná tínedžerovská pseudodráma o mladej pipke, ktorej nepríjemná skúsenosť z dectva spôsobila, že bola nadržaná na bombardérov starších o desať a viac rokov. By ma zauímalo, za akú službičku sa nechali Slater s Longom ukecať do takejto pičoviny... ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Fajn, toho thrilleru jsem se nedočkal a pořád jsem se divil, co že má být na tom filmu mysteriozního, ale nakonec jsem svou odpověď dostal. Ask Me Anything se na první pohled tváří jako další oddychové teenage drama. Teen drama to sice je, ale oddychové zas tak úplně není a ve výsledku mě překvapilo, že film rozhodně není hloupý (rozhodně ne hloupější, než některé rádoby drsné komentáře). Hlavní hrdinku lze odsoudit velmi lehko, jenže to může udělat jedině ignorant. Vnímavého diváka naopak baví rozšifrovávat psychologický profil postavy a postupně odkrývat důvody, proč se hlavní hrdinka chová, tak jak se chová. A originálně pojatý závěr tomu nasazuje korunu. Britt si s touhle nelehkou rolí poradila s přehledem a až mě překvapila, jak moc se herecky za těch několik málo let vypracovala. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama