Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Katie Kampenfelt (Britt Robertson) je i napriek svojmu mladučkému veku komplikované dievča, ktoré si prešlo cez veľa problémov a preto potrebuje oporný bod, pilier, o ktorý sa oprie. Práve ním sa stane myšlienka začať písať svoj vlastný blog, v ktorom ukrýva celú svoju sexuálnu skúsenosť, a to predovšetkým so staršími mužmi. Avšak anonymita jej blogu sa začína pomaličky narúšať a Katie zisťuje, že jej temná minulosť sa stáva viac a viac obnaženou a zraniteľnou voči okolitému vonkajšiemu svetu... (sochoking)

(více)

Recenze (24)

runner85 

všechny recenze uživatele

Katie dostala od jedného z nespočetnej rady svojich milencov lístok na ktorom bolo napísane desať rád. Nebudem ich sem písať všetky. (ak ich chcete všetky, tak si pozrite film) ale dám sem tie z ktorými viac menej súhlasím, respektíve také ktoré pociťujem na sebe ... "Začtvrté: Každý člověk je rozporuplný. Někteří to umí skrývat lépe, než ostatní. Zašesté: Pokud člověk nemá strach, že bude přistižen, klidně se zachová jako primitiv. "Za osmé: Čím jsi starší, tím rychleji čas ubíhá, a najednou měsíc se překlene jako jeden den. Inak dačo je asi pravda na tom, že každý z nás si nesie svoj kríž. Katie si vzala veľmi ťažký a veľa krát pod ním spadla. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Fajn, toho thrilleru jsem se nedočkal a pořád jsem se divil, co že má být na tom filmu mysteriozního, ale nakonec jsem svou odpověď dostal. Ask Me Anything se na první pohled tváří jako další oddychové teenage drama. Teen drama to sice je, ale oddychové zas tak úplně není a ve výsledku mě překvapilo, že film rozhodně není hloupý (rozhodně ne hloupější, než některé rádoby drsné komentáře). Hlavní hrdinku lze odsoudit velmi lehko, jenže to může udělat jedině ignorant. Vnímavého diváka naopak baví rozšifrovávat psychologický profil postavy a postupně odkrývat důvody, proč se hlavní hrdinka chová, tak jak se chová. A originálně pojatý závěr tomu nasazuje korunu. Britt si s touhle nelehkou rolí poradila s přehledem a až mě překvapila, jak moc se herecky za těch několik málo let vypracovala. ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Možná ten konec byl zbytečný, ale chápu to. Jinak jde ale o brilantní výkon Britt Robertson. Umí se jako rozpolcený teenager smát i brečet a mne osobně naprosto oslnila. Film není žádná plochá koláž, ale mnohovrstevný obraz světa dospělých, kde vše má svou cenu, za vše se tvrdě platí, nikdo nehraje proti pravidel. To je na dívku s dětskými ideály trochu moc a tak se v tom krutě plácá. Pije, kouří, šuká. Cítí se sama. Maglajz v hlavě. A nikdy toho není dost, aby toho nemohlo bejt trochu víc. Je to depka, ale taky je to sranda. Podobný film je White bird in a blizzard. Zajímavě nastíněná věc ve filmu je, že jakmile ve vztahu vytvoříte jakýkoli volný prostor (třeba nepozorností), hned ho někdo jiný zaplní. A je to jen a jen vaše vina. Na to si musím dát pozor. 85% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

A teď vážně. Co je na buchtě, která letí na starší chlapy a zahejbá s nima svýmu klukovi, tak strašně mysteriózního? Co je na příběhu holky, řešící klasický teenagerovský záležitosti, thrillerovýho? Zahraný dobře od všech zúčastněných a Britt Robertson byla dokonce skvělá, ale obsahově patří Ask Me Anything do žebříčku nejzbytečnějších filmů posledních let. 30% ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Roztekanosť, psychická labilita, povrchnosť, strata zmyslu života, výrazná prevaha emócií nad rozumom - to je charakteristika dnešných (nielen) mladých ľudí. Pred týmto filmom som pozeral tento. Dnešní young adults by sa na mieste tých ľudí z roku 1945 proste psychicky zložili. Staršia generácia zasa úspešne lpie na ilúzii, že ešte nejaké rebríčky hodnôt má. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama