Reklama

Reklama

Naui P.S. pateuneo

  • Jižní Korea 나의 P.S. 파트너 (více)

Obsahy(1)

Hyun-Seung se nemůže přenést přes nedávný rozchod se svojí přítelkyní po sedmiletém vztahu. Svůj žal utápí s kamarády v barech. Jedné noci ho vzbudí telefonát od tajemné ženy, která mu nechtěně dopřeje potěšení v podobě sexu po telefonu. Vznikne mezi nimi přátelství a díky anonymitě si neváhají sdělovat důvěrné věci. Co se ale stane, když se rozhodnou spolu sejít? (tompaulman)

(více)

Recenze (42)

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Dle očekávání jde o silně šablonovitou romantickou komedii, která v prvním momentě zaujme možná tak nevídaně otevřenými sexuálními vtípky, nicméně i přes to je to ve výsledku velmi zábavný kousek a ani chvíli jsem se nenudil. A Ah-joong Kim je tu neskutečně roztomilá. Dlouho jsem se u romantického filmu takhle nebavil, moc milé překvapení. ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Svěží romantická komedie ve stylu přitroublých seriálů á la "každej s každým", naštěstí ale natočená se zvláštní lehkostí a noblesou. Hlavní herecká dvojice mi byla neuvěřitelně sympatická (přestože mi Ah-jung Kin hrozně připomíná Katherine Heigl, kterou opravdu nemám ráda) a hrozně jsem jim přála, aby jim došlo, že patřej k sobě... 80% ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Korejská romantická komedie, tak přesně tohle jsem zrovna potřeboval. Fakt. Kéž by takhle fungovala alespoň půlka těch západních (přesto doufám, že tohle nikoho nenapadne remakovat). Příjemný humor, překvapivá přirozená erotická otevřenostsilná dávka emocí a i přes ten klasický neoriginální a kýčovitý mustr závěru (který ale i tak Korejci dokázali dost obohatit a zpříjemnit), velmi slušná podívaná. K tomu sympatické obsazení, nejhezčí korejské nohy, co jsem viděl a konečně taky pořádný a nepředvídatelný romantický slaďák, který jse si třikrát vracel. Možná stárnu, možná měknu, je-li ale toho průvodním jevem, že se mi líbí podobné filmy, tak je mi to úplně u rekta a beru to. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Viac komédia ako romantika, ktorá mi svojou otvorenosťou akou sa tu o sexe bavia postavy pripomenula seriál Sex v meste. V centre príbehu síce je ústredný pár, ale obidvaja neustále preberajú vzťahy a sex so svojimi kamarátmi. Jak ona s dvoma kamarátkami, tak on tiež s dvoma kamarátmi. Mojim hlavným problémom je, že ma vôbec ústredný pár nezaujal. Jak postavy tak ani herci, ktorí mi neboli sympatickí. Takže som sa zabavil akurát na niektorých vtipných rozhovoroch, ale či sa dajú dokopy mi bolo jedno. Film ešte zaujme aj odvážnymi erotickými scénami. Tie mi zdvihli náladu. Takže výsledkom je jednohubka, ktorú si rozhodne druhýkrát nepustím. 5/10. ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

"V TUHLE CHVÍLI.....CO MÁŠ TAM DOLE NA SOBĚ?".....než nechám tu rozkošnou koreječku odpovědět přídám jen pár slov....mělo to vtip, mělo to říz, ty holčičí řeči i chlapácké kecy pravdu odrážely. Bylo to zatraceně sexy! A teď už máš slovo Ah-joong Kim …."Růžové krajkové kraťásky se šněrovací stužkou vzadu." na to se dá říct jediné.....ou jéééé :-))) ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno