Reklama

Reklama

Muži v černém: Globální hrozba

  • USA Men in Black: International (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Muži a ženy v černém vždycky chránili Zemi před šmejdem z vesmíru. Ve svém novém dobrodružství čelí dosud největšímu globálnímu ohrožení: zákeřnému dvojímu agentovi v organizaci Mužů v černém. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 4

Recenze (456)

Hunt 

všechny recenze uživatele

Po provedeném 3 dílů opustil loď nejen kapitán Barry Sonnenfeld, ale i Will Smith a Tommy Lee Jones....a vzhledem k novému režisérovi asi udělali správně, neboť 4 díl je naprosto špatný, nezáživný, až otravný a bohužel herecké hvězdy, které se podařilo do projektu získat, nic na tom nemění....smutek ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme ďalší tohtoročný blockbuster, kde skoro nič nefunguje. Ale na rozdiel od takého Hellboya to nefunguje o niečo menej, čo bohužiaľ ale nestačí ani na priemer. Ono keď máte k dispozícii dvoch sympatických hercov, na ktorých to celé má stáť a scenár ani réžia z nich nedokáže vyždímať ani chémiu, ani vtipné hlášky, tak to nezachráni ani Neeson a Thompson vo vedľajších úlohách. Chvíľu máte pocit, že sledujete Bonda, potom Indiana Jonesa a ten Neapol je tak od veci, že sa nedá prirovnať vôbec k ničomu. Ale budete si určite hovoriť, že toto je najhoriša úloha Rebeccy Ferguson v najhoršej parochni kinematografických dejín vôbec. Takže predsa sa len tento zbytočný prefabrikát niečím zapíše do "análov" dejín filmu. Ako metaforicky, tak doslovne. Jedine ešte, že pôjde o kolosálny prepadák... ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ťažko si spomeniem na trápnejšie sci-fi. To triky v Babylon 5 boli úchvatnejšie. Čistá strata času, ktorá obsahuje len minimum vtipu. Ono zas Hemsworth sa na Willa Smitha ani zďaleka nechytá, ten tam je len na okrasu. Jediné, čo bolo občas solídne bola hudba, avšak aj tú robilo nejaké duo Slaniny s Elfom. ()

luka4615 odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosté zklamání. Při sledování snímku Men in Black: International Vám přijde, že tohle má s původními filmy společný snad jen název. Režisér F. Gary Grey totiž tento počin pojal jako nějakou křiklavě barevnou, logiku postrádající jízdu mezi kontinenty, kde se v mezičase řeší migrace a feminismus, pročež zcela postrádá duši a je zoufale nudná a prázdná. Upřímně, vyjma několika pěkně nasnímaných sekvencí, které jdou ještě navíc spočítat na prstech jedné ruky, mne nezaujalo zhola nic. Men in Black: International je tedy v mých očích opulentní, avšak zcela zbytečnou podívanou, na níž je až bolestivě vidět, jak se Tessa Thompson nepřirozené pitvoří a že Chris Hemsworth je bez kladiva zcela nezajímavou postavičkou. Tohle vážně bolelo. PS. Co tam KRUCINÁL dělá Liam Neeson?! „Always remember: the universe has a way of leading you to where you're supposed to be, at the moment you're supposed to be there.“ ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Jako film na dívčí sleepover, při kterém se pije, kecá a občas koukne na sexy Hemswortha, je čtyřka Mužů v černém naprosto ideální. Pokud od ní ale chcete cokoliv jiného, tak jděte o dům dál, protože tu takhle drahá nuda už dlouho nebyla. Vlastně jsem měl pocit, že F. Gary Gray podal hercům A4ku s příběhem a šel spát do přívěsu, jelikož ho absolutně nezajímalo, jak se tak extrémně průhledná sci-fi natočí. Tessa tudíž chodila před kamerou a tvářila se nijak, Hemsworth neustále mlel o čemkoliv, co ho napadlo, a druhý štáb to nakonec vycpal hrstkou marných pokusů o akční scény. U Sony nedrží embargo na recenze do poslední chvíle náhodou. Tady musí být všem jasné, že čeká Muže v černém stopka na dalších deset let, jelikož se v kinech bude regulérně usínat! (4/10) ()

Galerie (38)

Zajímavosti (14)

  • Ve filmu zmiňují první migraci mimozemšťanů v roce 1889. V prvním filmu Muži v černém (1997) je řečeno, že první kontakt proběhl 2. 3. 1961. (LaserJet)
  • Agentka M (Tessa Thompson) používá hodinky Hamilton Ventura – přinejmenším designově modernizovanou napodobeninu modelu, který byl jako první v roce 1950 vybaven bateriemi a mechanickým strojem. Stejné hodinky používal i Will Smith v prvním filmu Muži v černém (1997). (HonzaR.)
  • Slnečné okuliare, ktoré agenti nosia, sú exkluzívnym dizajnom značky Police z portfólia De Rigo. (chesterko)

Související novinky

Spider-Man letí k miliardě

Spider-Man letí k miliardě

01.07.2019

Spider-Man: Daleko od domova má sice v Americe a ve zbytku světa premiéru až tento týden, stihl si však odbýt start v Číně, Hongkongu a Japonsku, který ho za první víkend vystřelil ke 111 milionům… (více)

Proč Muži v černém selhali?

Proč Muži v černém selhali?

19.06.2019

Začíná se z toho stávat skoro pravidlo. Blockbuster X několik měsíců před premiérou narazí na produkční problémy. Následně se musí přetáčet, filmové servery mezitím analyzují každičkou spekulaci, a… (více)

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

14.06.2019

O pokračování Gladiátora se mluví už pár let. Šílený scénář ke dvojce dokonce kdysi napsal herec, scenárista a skladatel Nick Cave, který měl v plánu poslat zesnulého Maxima do podsvětí plného… (více)

Hrdina Uncharted shání parťáka

Hrdina Uncharted shání parťáka

30.03.2019

Herec Tom Holland (Spider-Man: Daleko od domova) má momentálně plné ruce práce s tím, aby neprozradil žádný důležitý spoiler ohledně blížících se Avengers: Endgame, už brzy ho ale čeká natáčení… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno