Reklama

Reklama

Muži v černém: Globální hrozba

  • USA Men in Black: International (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Muži a ženy v černém vždycky chránili Zemi před šmejdem z vesmíru. Ve svém novém dobrodružství čelí dosud největšímu globálnímu ohrožení: zákeřnému dvojímu agentovi v organizaci Mužů v černém. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (456)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ťažko si spomeniem na trápnejšie sci-fi. To triky v Babylon 5 boli úchvatnejšie. Čistá strata času, ktorá obsahuje len minimum vtipu. Ono zas Hemsworth sa na Willa Smitha ani zďaleka nechytá, ten tam je len na okrasu. Jediné, čo bolo občas solídne bola hudba, avšak aj tú robilo nejaké duo Slaniny s Elfom. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Mladá agentka M a britský veterán H musí spojit síly, aby zastavili hrozbu, která chce zničit celou planetu. A tak jezdí mezi Londýnem, New Yorkem, Afrikou a Paříží. A nudí. Noví Muži v černém postrádají vtip, nápady, chytrý příběh i zajímavé hrdiny. A nemají co nabídnout ani fanouškům série, ani nenáročným fandům velkých sci-fi komedií. Zbytečný film. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Pro mě film, který už jde hodně za hranu co se týče chování mužského hrdiny v akčním filmu. (O komedii se nebudeme bavit, tady se totiž není vůbec čemu smát.) Poprvé je zde využita hlavní chlapská role primárně pro účely dámského publika a Chris Hemsworth se chová jako klasická půvabná pipina. Moc jsem nepochopil komu se tímhle chtěli tvůrci zavděčit. Ženy na podobné filmy nechodí a chlapi nestojí o to aby koukali na nějakého ňoumu co čeká až něco holka vymyslí. Nakonec ani ten Liam to nezachrání. Začíná mě připadat v poslední době buď zhnusený nebo už opravdu starý. Jasně nejslabší kousek série, který mě udělal největší radost globálním kasovním neúspěchem. Neumím si představit že by tahle slabě natočená kravina vydělala fůru prachů a my dostali další pokračování série v podobném duchu a nedej bože bez Willa. 40% ()

luka4615 odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosté zklamání. Při sledování snímku Men in Black: International Vám přijde, že tohle má s původními filmy společný snad jen název. Režisér F. Gary Grey totiž tento počin pojal jako nějakou křiklavě barevnou, logiku postrádající jízdu mezi kontinenty, kde se v mezičase řeší migrace a feminismus, pročež zcela postrádá duši a je zoufale nudná a prázdná. Upřímně, vyjma několika pěkně nasnímaných sekvencí, které jdou ještě navíc spočítat na prstech jedné ruky, mne nezaujalo zhola nic. Men in Black: International je tedy v mých očích opulentní, avšak zcela zbytečnou podívanou, na níž je až bolestivě vidět, jak se Tessa Thompson nepřirozené pitvoří a že Chris Hemsworth je bez kladiva zcela nezajímavou postavičkou. Tohle vážně bolelo. PS. Co tam KRUCINÁL dělá Liam Neeson?! „Always remember: the universe has a way of leading you to where you're supposed to be, at the moment you're supposed to be there.“ ()

liskam 

všechny recenze uživatele

MiB jsem vždy bral jako totální oddechovou u které nemusím ale opravdu nic řešit. . Stačí nechat mozek doma a náramně se člověk pobaví. Standardně bych dal jen 3 hvězdy, Ale ústřední dvojice se vyloženě povedla a jako pokračování WS a TLJ mi perfektně sedla.. Navíc mi přijde že film se nebere kdo ví jak vážně a tak to mám u těchhle snímku rád. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (14)

  • Celosvětová premiéra proběhla 11. června 2019 v New Yorku. (Varan)
  • Slnečné okuliare, ktoré agenti nosia, sú exkluzívnym dizajnom značky Police z portfólia De Rigo. (chesterko)

Související novinky

Spider-Man letí k miliardě

Spider-Man letí k miliardě

01.07.2019

Spider-Man: Daleko od domova má sice v Americe a ve zbytku světa premiéru až tento týden, stihl si však odbýt start v Číně, Hongkongu a Japonsku, který ho za první víkend vystřelil ke 111 milionům… (více)

Proč Muži v černém selhali?

Proč Muži v černém selhali?

19.06.2019

Začíná se z toho stávat skoro pravidlo. Blockbuster X několik měsíců před premiérou narazí na produkční problémy. Následně se musí přetáčet, filmové servery mezitím analyzují každičkou spekulaci, a… (více)

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

14.06.2019

O pokračování Gladiátora se mluví už pár let. Šílený scénář ke dvojce dokonce kdysi napsal herec, scenárista a skladatel Nick Cave, který měl v plánu poslat zesnulého Maxima do podsvětí plného… (více)

Hrdina Uncharted shání parťáka

Hrdina Uncharted shání parťáka

30.03.2019

Herec Tom Holland (Spider-Man: Daleko od domova) má momentálně plné ruce práce s tím, aby neprozradil žádný důležitý spoiler ohledně blížících se Avengers: Endgame, už brzy ho ale čeká natáčení… (více)

Reklama

Reklama