Reklama

Reklama

Annie, kterou její rodiče jako malou opustili s příslibem, že se pro ni jednoho dne vrátí, ztrpčuje život její zlá pěstounka, slečna Hanniganová (Cameron Diaz). Když se ale za velmi průhledných okolností odhodlaný podnikatel a kandidát na pozici starosty New Yorku Will Stacks (Jamie Foxx) na doporučení své geniální viceprezidentky Grace (Rose Byrne) a rafinovaného a vychytralého poradce Guye (Bobby Cannavale) rozhodne Annie ujmout, jedná se o krok, který jí změní celý život. Stacks je přesvědčen o tom, že je pro Annie spásou, ale vzhledem k její sebejisté a vždy optimistické povaze je docela klidně možné, že tomu bude přesně naopak. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (74)

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Slaďoučké - ale ne až tak přeslazené ... miloučké - ale ne až tak vlezlé ... prostinké - ale ne až tak infantilní ... barevné ... barevné - ano, ve výsledku trochu přeplácané. V zásadě všeho moc škodí - na druhou stranu: Dá se to snést ... vcelku v pohodě - obzvláště pokud jsou zrovna vánoce. Slabší 3* ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Krásný muzikál, který má v sobě spoustu pěkné muziky. Film chytne za srdce a dech tomu dávají songy. Já se příjemně a nečekaně bavil od začátku do konce. Na závěr je vše klišé, možná až moc přestřelené a i trochu otravné, ale do té doby jsem neměl nejmenší problém. Vyzvednout se musí také samozřejmě herecké výkony všech postav, taková Cameron Diaz nebo Jamie Foxx zahráli opravdu dobře. Něco k naprosté spokojenosti chybí, i když myšlenky na plný počet proběhly .. 8/10 = 82% ()

Reklama

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Viděno 1.2.2015 v kině MOVIX, Ario Kameari, Tokio. Přiznám se, že původní muzikál Annie jsem vůbec neznala, ale u tohoto filmu mě zaujal trailer, který byl před premiérou tohoto filmu dost k vidění zde v Japonsku. Působilo to jako takový příjemný rodinný muzikál, nabitý pozitivní energií, a já mám pro takové filmy slabost. Takže jsem se rozhodla na to zajít do kina a naštěstí se ke mě přidala ještě jedna japonská kamarádka se zálibou v podobných filmech. Dostala jsem v podstatě, co jsem čekala - líbivý příběh s hezkou hudbou. Obzvláště písnička "Tomorrow" je hodně chytlavá a později jsem si na internetu musela přehrávat jak tuto novou verzi, tak i starší verze této písničky. Bohužel to ale místy bylo na můj vkus až moc přeslazené a kýčovité, takže nejsem schopná tomu dát vyšší hodnocení, i když určitá míra naivity k takovému filmu určitě patří. Jinak ale příjemný filmový zážitek, který nejvíce ocení asi děti. ~(3,3)~ ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

I z takovýchto filmů musí být filmový svět živ. Vždyť být jen samá dramata, akce a bubákování, tak by jsme se z depresí zbláznili :-). Annie je taková veselá, pestrobarevná, kýčovitá podívaná, kde je od prvních minut vše pěkně nalinkované, usměvavé, pozitivní, pěkné písničky, v závěru samozřejmě neodvratný happy end, kde se nakonec všichni láskyplně obejmou a mi zjistíme, že ani ti zlí vlastně nejsou vůbec zlí, no prostě, bez přehánění, je nutné do této podívané jít s opravdu velkou dávku tolerantnosti a přijmout fakt, že realita je zde postavena zcela na hlavu, nicméně opakuji, bez těchto kýčů by ten filmový svět také nebyl takový. Každopádně, filmu hodně pomáhá fajn casting, ústřední malá hrdinka je příjemná holčina, Foxx je sympaťák, Diaz odporně přehrává, ale baví, ovšem mě osobně nejvíc zaujal Cannavale, který tu vážně perlí. A tak jedinou věc, kterou musím opravdu zkritizovat, je působivost emocí, neboť ty absolutně nefungují a bohužel, o nich je ten film poměrně dost, takže jde o výtku poměrně zásadní. Jinak ale zkrátka pohoda, ty necelé dvě hodinky utekly docela nečekaně svižně, a ačkoliv nejde ani trochu o typ filmu, který bych zrovna dvakrát vyhledával, tak jsem ho přežil překvapivě bez větších potíží. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Američané prostě něco podobného každý rok v mnoha podobách potřebují. Načančané, povrchní, vykalkulované. Několik úderných songů, několik zbytečných áčkových herců, hodně cukrbliků, hodně cukrové vaty. Má obří afro, rodiče se pro ni jaksi nevrátili, ovšem stane se součástí kalkulu kandidáta na newyorského starostu. A své diváky si určitě najde. Buch buch. 50% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (16)

  • Vo filme sa objaví aj speváčka Sia, ktorá pre film naspievala skladbu "Opportunity a You're Never Fully Dressed Without a Smile". (yacomoG)
  • Koncem roku 2014 zaútočila hackerská skupina GOP na studio Sony Pictures. Ze studia unikly filmy, scénáře, hesla i osobní údaje zaměstnanců. Mezi ukradenými filmy byl i snímek Annie, který se tak dostal do oběhu ještě před uvedením v kinech. (Danny723)

Reklama

Reklama