Reklama

Reklama

Annie, kterou její rodiče jako malou opustili s příslibem, že se pro ni jednoho dne vrátí, ztrpčuje život její zlá pěstounka, slečna Hanniganová (Cameron Diaz). Když se ale za velmi průhledných okolností odhodlaný podnikatel a kandidát na pozici starosty New Yorku Will Stacks (Jamie Foxx) na doporučení své geniální viceprezidentky Grace (Rose Byrne) a rafinovaného a vychytralého poradce Guye (Bobby Cannavale) rozhodne Annie ujmout, jedná se o krok, který jí změní celý život. Stacks je přesvědčen o tom, že je pro Annie spásou, ale vzhledem k její sebejisté a vždy optimistické povaze je docela klidně možné, že tomu bude přesně naopak. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (74)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Krásný muzikál, který má v sobě spoustu pěkné muziky. Film chytne za srdce a dech tomu dávají songy. Já se příjemně a nečekaně bavil od začátku do konce. Na závěr je vše klišé, možná až moc přestřelené a i trochu otravné, ale do té doby jsem neměl nejmenší problém. Vyzvednout se musí také samozřejmě herecké výkony všech postav, taková Cameron Diaz nebo Jamie Foxx zahráli opravdu dobře. Něco k naprosté spokojenosti chybí, i když myšlenky na plný počet proběhly .. 8/10 = 82% ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Děkuji Bohu, že roli Annie nakonec nedostala Willow Smith, což byl původní plán. Brrrrrrrrr, z toho mi naskakuje husí kůže, tyhle neherecké herce slavné maximálně díky jejich papá mě opravdu přivádí k šílenství. Jsou vyjímky jako Emma Roberts, ale toto ne. Zpátky k Annie. Quvenzhané je skvělá, roztomilá a postava, která si vás naprosto dostane. Moc se mi líbila modernizace písniček, ale jako dost velký mínus vidím Cameron Diaz, která byla vtipná, ale myslím, že při hraní mohla trochu ubrat na afektovanosti své postavy, protože působí nevěrohodně. I tak bych to neviděl dostatečně pro nominaci na Zlatou malinu, která se jí dostala. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, které mě prostě dostanou, a je naprosto jedno, jak banální, přímočarý a předvídatelný je příběh. Tohle je případ "Annie". Nesmírně pozitivní muzikál, který se to nijak nesnaží zastřít. Jsou zde banální zvraty, ale to je naprosto jedno, protože ten film mě dokázal tak nabít, že nemůžu jinak než na maximální hodnocení. Quvenzhané Wallis je naprosto úchvatná a je hvězdou tohoto filmu. Její výkon je i ve srovnání s některými staršími kolegy naprosto neuvěřitelný. Obecně jsou ty dětské postavy skvělé. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Annie je dokonale předvídatelná rodinná pohádka o tom, kterak osiřelá malá dračice a samotářský byznysmen ke štěstí a nové rodině přišli. V tomto směru jsou karty rozdány celkem jasně, ale tím, že si to sympaticky nehraje na něco, co není a také díky faktu, že si jak Cameron Diaz, tak Jamie Fox své postavy, zmalované, zahořklé čarodějnice a odměřeného, napraveného milionáře zahráli evidentně s velkou chutí (takže to bylo sem tam i vtipné), tak jsem se u toho docela nenáročně pobavila a ještě si připomněla pár hezkých (i když převzatých) písniček. Čehož si cením na lepší tři hvězdičky. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Takový odpočinkový muzikál, u kterého se zasmějete i dojmete, ale příběh není tak originální, jak bych si představovala a tolik nezaujme. Cameron Diaz se předvedla v roli, ve které jsem jí ještě nikdy před tím neviděla a docela mě to potěšilo, ale co se jejího vzhledu týká, začíná se mi líbit čím dál, tím méně. Quvenzhané Wallis předvedla opět jeden ze svých talentů a tahle malá holčička mě překvapuje víc a víc a pak je tu samozřejmě Jamie Foxx, kterému nemám co vytknout. Písně jsou chytlavé a příjemné na poslouchání, ale jinak je film průměrný. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (16)

  • Starosta (ktorého chce William nahradiť) sa volá Harold Gray – tak sa volá tvorca komiksu "Little Orphan Annie". (megajalec)
  • V roku 2011 si Will Smith predstavoval v hlavnej roli svoju dcéru Willow Smith. Keď sa v roku 2013 začalo s produkciou filmu, Willow bola už na túto rolu príliš stará. (megajalec)
  • Keď William Stacks (Jamie Foxx) vezme deti do kina, mená hlavných hrdinov filmu sú Andrea Alvin a Simon Goodspeed. Andrea McArdle hrala Annie v muzikáli na Broadway. Goodspeed je divadlo, kde sa konala predpremiéra muzikálu "Annie" predtým, ako ju začali hrať na Broadway. (megajalec)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno