Reklama

Reklama

VOD (1)

Film natočený podle skutečné události sleduje někdejšího úspěšného sportovního agenta J. B. Bernsteina, který se, ve snaze získat pro hlavní tým americké basebalové ligy talentované hráče z Indie, pustí do netradiční náborové soutěže.
Film MILLION DOLLAR ARM natočený podle skutečné události sleduje někdejšího úspěšného sportovního agenta J. B. Bernsteina a jeho partnera Ashe, kteří byli vytlačeni z branže silnějšími a prohnanějšími konkurenty. Pokud rychle nepřijdou se zaručeným receptem na úspěch, budou muset definitivně ukončit svoji činnost. Jednou pozdě v noci dostane J. B. při sledování televizního přenosu indického kriketového zápasu nápad, který je tak radikální, že by mohl fungovat. Co takhle přivézt talentované kriketové hráče z Indie a naučit je baseballu? J. B., který do Mumbaie odcestuje pouze s nadaným, ale nevrlým hledačem talentů Rayem, uspořádá celostátní soutěž s názvem "Million Dollar Arm", v níž ze 40 tisíc soutěžících vzejdou dva osmnáctiletí vítězové, Rinku a Dinesh. J. B. je přiveze do Spojených států, kde mají začít trénovat u legendárního nadhazovacího kouče Toma House. Cílem je, aby s chlapci podepsal smlouvu hlavní ligový tým. (HBO Europe)

(více)

Videa (29)

Trailer 1

Recenze (107)

Sochorisko 

všechny recenze uživatele

Film odehrávající se podle skutečné události. Říkáte si, že takovýhle filmů s podobnou nebo dokonce stejnou pointou je mnoho? Ano, je.. Je to naprosto stejné. Ale víte co? Když vám to vadí, tak na to nekoukejte, podobné filmy se sportovní tematikou prostě žeru a když se k tomu ještě přidají dobří herci, kam Jon Hamm bezpochyby patří, tak sem naprosto spokojen. U podobných snímků je vždy plus, když se na konci ukážou praví "hrdinové", kteří tento příběh doopravdy prožili a to se zde na konci také stane.. Takže díky a těším se na další stejný film, který jistě dostane velmi podobné ohodnocení :) . ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

V Indii žije spousta lidí, každý z nich neustále troubí, obchází zdlouhavé procesy a hraje kriket. Myšlenka najít mezi kriketisty baseballového nadhazovače v první chvíli nevypadala špatně, konkurs se spícím agentem mě vyloženě bavil a tím to skončilo. Nejlepšími nalezenými "kriketisty" jsou totiž oštěpař a pozemní hokejista, kteří nesnáší kriket a pohádka o hodném agentovi, který svým "lidským" vedením chlapce ze slumu k podpisu profesionální smlouvy přivedl, mne vyloženě nudila. Ono totiž o prachy jde v profesionálním sportu až na prvním, druhém i třetím místě a netvařme se pokrytecky, že tady šlo o něco víc. ()

Reklama

majo0007 

všechny recenze uživatele

Tieto športové Disnejovky sú strašne gýčové a na jedno kopyto. Máte v sebe ten fandovný pocit v lepší zajtrajšok... až sa chcete dotknuť hviezd... ehm... Stačilo... Na druhú stranu, dobre sa na to pozerá a odsýpa. A teraz spoiler jak sviňa: Bill Paxton v tomto filme nezomrel a už len to si zaslúži TOP ranking! A mimochodom - každý Ind dáva filmu 100% - ja fakt neviem prečo... ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Menežr si střihne trip do krajiny bengálských tygrů, aby poznal, že souložit jde i dívkami, jež se nevěnují modelingu. Tři připálení indiáni se užívají házení tenisáku do té hloupé baseballové lapačky, učí se kalit v kokainových doupatech připálených raperů, ale hlavně pořádají grilovačky s roštěnkou od vedle. Vyjma neustálého skajpování a starocha, jež durch spí a plive moudra to nebylo marné! Hlava a pata se vyskytla a vše dobře dopadlo. O nic jiného Disney nestojí! 85% ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Sem tam se zde najde něco k zasmání, avšak tyhle momenty se postupně zcela vytratí. Fakt, že má tohle být natočeno podle skutečných událostí (což tvůrci divákovi na konci omlacují o hlavu až to hezké není), mně bylo srdečně jedno, když se film postupně zvrhnul v docela obyčejnou moralitku. Alespoň je fajn, že se na ni vcelku dobře dívá bez toho, abyste měli bezpodmínečnou potřebu jít okamžitě zvracet. Jinak jde ale o veskrze průměrnou podívanou (s poněkud recyklovaným soundtrackem, který mi až příliš připomínal Milionáře z chatrče). „Co musíme udělat, abychom získali naše věci?“ – „Musíme zaplatit peníze.“ – „Zaplatit peníze? Jako úplatek?“ – „Ne, ne, ne. Rozhodně ne úplatek. Tedy, proč tomu tak říkat. My tomu říkáme obejití systému.“ ()

Galerie (35)

Zajímavosti (4)

  • Hlavní postava JB (Jon Hamm) nosí hodinky Rolex Submariner. (Liqid)
  • Obaja indickí chlapci nakoniec podpísali zmluvy s Pittsburgom Pirates. Amit, ktorý dvojici robil prekladateľa, sa po návrate domov stal trénerom basseballu. Jeho mužstvo tri roky neprehralo. (vander19)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v amerických štátoch Georgia a Kalifornia a taktiež na viacerých miestach v Indii. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama