Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matthew se setká s dívkou svých snů. Na koleji, v zaseknutém výtahu a bez světel… se vášnivě pomilují. Ačkoliv Matthew její tvář nikdy nespatřil, tajemná dívka mu poplete hlavu. Na druhý den, když se po horké noci probudí ve své ložnici, je dívka pryč. Jednoduše mu zdrhne z postele. Romantik Matthew o ní ví jen to, že bydlí na místní dívčí koleji. Nezajímá ho, zda má neznámá o další setkání zájem, rozhodne se ji za každou cenu vypátrat. No, zrovna lehké to nebude. Na koleji ho čeká výslech stovky "podezřelých" a navíc sladkých dívek. Podaří se láskou šílenému Matthewovi opět najít v moři děvčat tu pravou? (Intersonic)

(více)

Recenze (117)

numi 

všechny recenze uživatele

Chvíli mi trvalo, než jsem pochopil, že nekoukám na další teenagerskou komedii s fekalními vtipy, ale na teenagerskou komedii s trapnými nefekálními vtipy. To je asi jediný rozdíl, kterým se tenhle film odděluje z dlouhé řady ostatních. Jo, a ještě v hlavní roli nenajdete nebušeného hezouna, který sice neumí hrát, ale všechny puberťačky ho budou "žrát" - v tomhle snímku najdete nenabušeného ťuňťu, který neumí hrát a nezaujal by ani tu filmovou Doru z knihovny (můj názor - nejsem ale puberťák a už vůbec ne puberťačka). Film je navíc nebušen neuvěřitelným množstvím moralitek, které jsou podávány příliš násilnou formou a v zásadě ani nefungují. Je to škoda, protože scénář až tak naivní není a možná z toho šlo vytřískat i průměrně zábavnou komedii. [červenec 2006] ()

JohnnyB. 

všechny recenze uživatele

100 sladkých holek se v tomhle filmu sice nevyskytuje, ale mě stačilo koukat na 4 hlavní hrdinky, kterým to moc slušelo - Chriqui, Heigl, Oleynik a Pressly (moc ji to sluší také v Playboyi:-)). Musím přiznat, že tyto dámy poposunuly mé hodnocení filmu trošičku nahoru. ;-) Ale jinak tohle dílko není žádný zázrak. Předložený námět si dovedu představit zpracovaný zábavněji a romantičněji. Film je hodně neucelený, nevyrovnaný, kultivované scény střídají scény ala Prcičky (ukousnutý jazyk, točení bradavek) a celý působí jako spíchnutý horkou jehlou. Zanechal ve mě rozpačitý pocit, stejně jako některé výroky hlavního hrdiny rozumbrady Matthewa, které byly opravdu originální, ale nejsem si jist, že v dobrém smyslu slova. ()

Reklama

Muso 

všechny recenze uživatele

´Voyeurism´ a ´Female Nudity´.Tak toto sú dve klúčové slová pod ktorými je na IMDb uvádzaný tento film a presne otom to aj je. Klenot kanálu film+ ku ktorému vysielacie práva stoja asi tolko ako zájsť si 2x do kina, kedže ho dávajú každý druhý deň už asi pol roka. Tento fakt by ale nebol to najhoršie, keby to stálo aspoň za za jedno vzhliadnutie v polospánku s prižmurénými očami. Odporúčam vypnúť TV a pustiť radšej rádio.Aaaa abych nezabudol, tá jedna hvezda pochopitelne za tie baby:-) ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Miestami je to fakt len ďalšia hlúpučká teenagerská komédia (spolubývajúci so závažím na penise, pobehovanie po dievčenskom internáte, ktorý akoby bol obývaný samými modelkami), no občas to má aj lepšie chvíľky a niektoré postrehy hlavného hrdinu boli celkom trefné. Takže celkom v pohode film, ktorý síce príliš nepobaví, ale ani neurazí. ()

MARTIN*I 

všechny recenze uživatele

Je to blbost!! A zároveň taky docela zajímavý téma... Je to o ničem a zároveň tak trochu o všem... Podle mě až moc zbytečnýho tlachání, ale na druhou stranu celkem zajímavý pojetí... O pitvání, co se děje v ženskym "mozku" .-)) Navíc některý fórky jsou docela vtipný... Nebo spíš trapný, ale to je taky plus... Nicméně existují mnooohem lepší komedie... Závěr: Nesnašte se pochopit ženský myšlení... To nejde :-))) ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama