Reklama

Reklama

S láskou, Rosie

  • Velká Británie Love, Rosie (více)
Trailer 1

Vědecké výzkumy tvrdí, že pokud se lidi znají jako malé děti, něco jim brání, aby se do sebe jako dospělí zamilovali. Rosie a Alex, hrdinové romantické komedie S láskou, Rosie, se znají už od školky. V době prvních lásek a sexu svoje zážitky s patřičnými detaily samozřejmě probírají, tomu druhému to ale není vždy úplně po chuti. Proč? Ať je to jak chce, Rosie zůstává v Dublinu, zatímco Alex jede na Univerzitu do Bostonu. Mezi nimi stojí oceán a v průběhu života i jiné vztahy, aféry, dokonce jiná manželství, závazky a děti. Na oba čekají méně i více bláznivé a zábavné momenty, občas se potkají a spadnou spolu do bazénu a zase vplují zpět do svých životů. Rosie se dokonce povede dohodit ztepilou blondýnu Alexovi za ženu . . .no to by si asi nejradši nafackovala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (494)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

P.S. Miluji tě, který rovněž vznikl v hlavě Cecelii Ahern se spisovatelce povedl o něco víc, ale tenhle příběh rozhodně taky není k zahození. Je totiž něčím hrozně opravdový. Koukáte se na určité situace a vidíte sebe, a proto se nemůžete odtrhnout. Potřebujete prostě vědět, jak to dopadne. Herecké obsazení je taky příjemné, i když Lily se mi vzhledově líbí v jiných filmech víc. To je ale jen drobná chyba na kráse jinak zdařilého filmu. Jo a dojde na jeden z nejlepších skoro-polibků, jaké jsem kdy ve filmu viděla... 4* ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Důkaz, že s dobrým obsazením máte z poloviny vyhráno. Claflin je tradičně fajn, Collins přenádherná, že by kvůli ní člověk snad i ten Atlantik rovnou přeplaval. Ale co překvapuje nejvíc je to, že ačkoli se jedná o červenou knihovnu, není to blbě napsané, obsahuje to řadu pěkně odkoukaných životních momentů a závdavkem i skvělý písničkový soundtrack a nápaditou audiovizuální dramaturgii. Ideální film (nejen) na rande. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Prvých 15 minút je fakt k neprežitiu, najhoršie je, že dnes, keď si človek sadne k akože "romantickej" komédii, musí sa prebrodiť tým balastom kurvenia sa, hovorenia si, ako treba bezbreho multišukať, no a v tom frmole sa stane no, že ti ostane v kunde kondóm... Dosť hnus a s romantikou ani zábavou to nemá nič. Zvyšok je o ľuďoch, ktorí nevedia o svojich pocitoch rozprávať ani skoro polstoročia a za to polstoročie sa ani veľmi nezmenia, takže Forever Young tu dostáva inú dimenziu. Navyše Rosie a jej správanie je sympatická ako zvon do hajzla. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

Tuctový název, tuctový poster, všední trailer a příběh tematicky rovněž nijak nová záležitost... na last minute kino jednoduše s pramalým očekáváním odcházivší a následně věkovým průměrem v sále mírně vyděšen, usedl jsem do sedačky s pocitem, že snad moc nebude mladé slečny rušit slyšitelné kornatění mých tepen. Inu o moc horší už to být nemohlo... ale také nebylo. Ba naopak, až na pár kýčovitě umělých scén a pitoreskních charakterů děj poměrně bezbolestně (byť trochu dle očekávání) plynul. Když přimhouřím očko, daly by se z bedny s červenými hvězdami vytáhnout tři a jedna malá k nim. S láskou, hippyman. 70% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Romantickým filmům neholduji a na tento ukázal náhodný los. Jinak bych zhlédnutí jistě ještě hodně dlouho odkládal. Jednalo se extrémně klišoidní a naprosto předvídatelnou záležitost, která ovšem byla poměrně vkusná, vtipná, na ústřední dvojici se dalo dívat, aniž by člověk dostal chuť zhnusením spáchat sebevraždu a především jsem měl během sledování velmi příjemný doprovod. Navíc má snímek extrémně svižný spád, takže se nestane, že by divák uvízl na místě, topil se ve vatě a naříkal nudou. V rámci žánru bych tento film zařadil bez debat k tomu povedenějšímu a rozhodně ne proto, že musím. 😶 [66 %] ()

Galerie (66)

Zajímavosti (13)

  • Rodičia Lily Collins (Rosie) sú britská rocková hviezda Phil Collins a americká herečka Jill Tavelman, no napriek tomu má americký prízvuk. Vyrastala v Guildforde v Spojenom kráľovstve do svojich 6 rokov potom sa presťahovala do Spojených štátov. Ako dieťa potom skutočne tvrdo pracovala na tom, aby svoj britský prízvuk stratila. Jej prízvuk vo filme teda nie je jej prirodzený. (Arsenal83)

Reklama

Reklama