Reklama

Reklama

S láskou, Rosie

  • Velká Británie Love, Rosie (více)
Trailer 1

Vědecké výzkumy tvrdí, že pokud se lidi znají jako malé děti, něco jim brání, aby se do sebe jako dospělí zamilovali. Rosie a Alex, hrdinové romantické komedie S láskou, Rosie, se znají už od školky. V době prvních lásek a sexu svoje zážitky s patřičnými detaily samozřejmě probírají, tomu druhému to ale není vždy úplně po chuti. Proč? Ať je to jak chce, Rosie zůstává v Dublinu, zatímco Alex jede na Univerzitu do Bostonu. Mezi nimi stojí oceán a v průběhu života i jiné vztahy, aféry, dokonce jiná manželství, závazky a děti. Na oba čekají méně i více bláznivé a zábavné momenty, občas se potkají a spadnou spolu do bazénu a zase vplují zpět do svých životů. Rosie se dokonce povede dohodit ztepilou blondýnu Alexovi za ženu . . .no to by si asi nejradši nafackovala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (494)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Klasická hra na dva nejlepší kamarády, co jsou jenom kamarádi a možná by i chtěli víc. S neokoukanými herci, velmi dobrým hudebním doprovodem, ale bohužel s příběhem, který skřípe, jako dva roky nenamazané panty od dveří. Možná, kdybych tolik nepřemýšlel a jenom se díval, vypnul mozek, možná bych dal víc, ale takhle ne. Těch klopýtnutí, těch náhod a klišé tam bylo přece jen na můj vytříbený filmový vkus až moc, takže ta dnešní trojka je nejvýš spravedlivá. V případě lepšího diváckého prožitku, doporučuji mnohem lepší What If. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Uvnitř mé pochvy se zatoulal kondom a já ho nemůžu lokalizovat." I vyčerpávající třísekundový sex může mít následky a tak míjení Rosie s Alexem mohlo začít. Já jsem přející člověk, takže jsem na ně řval, aby se dali dohromady, ale oni byli pořád slepí, hluší a zadaní. Nakonec to bylo celkem fajn, ale kdybych tvrdil, že jsem se přitom bavil, tak by to na detektoru lži patrně neprošlo. ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv je to pěkně natočené, poutavé a se sympatickými herci, tak dějově mi to přišlo poměrně plytké nebo spíš nelogické se spoustou samoúčelných přešlapů v chování hlavních postav, abychom se měli na co koukat. Svým způsobem pak film odráží zvrácenost/debilitu/uvolněnost současného stylu života, což vede k tomu, že si Rosie zadělá na problematický život tím, že při snaze přijít z trucu o panenství, zadělá si na potomka s někým, koho do té doby ani vlastně neznala. Na 4* to u mě rozhodně nemá a 3* jsou dostatečné k vystižení zábavnosti, solidního zpracování, ale také záporných hledisek filmu. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Za tři, za čtyři, za tři, za čtyři......rozum, srdce, rozum, srdce......ano, zvítězilo srdce, jak jinak u mě, která jsem založením romantička. Na konci jsem vyměkla a tolik, tolik jsem Alexovi a Rosie přála, aby se jim splnil jeden výrok z filmu : " Jdi za svými sny." Vždyť je to přece tak krásné, když se nám splní v životě alespoň malinký kousíček toho našeho snu. A nechat Rosii, kterou hrála Lily Collins (nový objev) tak roztomile krásně, odejít ze života, by byl přímo hřích:-) ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Konečně tu máme film se sympatickou, krásnou a herecky schopnou dvojicí, mezi kterou to jiskří... aby se to všechno utopilo v blbém nápadu, že se ty dva stále "míjejí" - a to až tak, že když se to stane poněkolikaté, tak to začne být trapné. Ti dva opravdu chvílemi působí jako idioti, kteří si nedokážou říct: "Hele, máme se rádi, chceme být spolu, tak se ku*va budeme trochu snažit a těch pár životních zadrhelů překonáme spolu." Mrzí mě, že tihle dva všeho ve svých životech dosáhli bez přičinění či zásahu toho druhého, jak by se u spřízněných duší slušelo. Ještě že Love, Rosie má Lily Collins a Sama Claflina, kteří zachraňují, co se dá. Chvílemi tu navíc prosvítá trocha reality, jako když Rosie musí opustit svoje sny, stát se svobodnou matkou a bydlet u rodičů. 70 % ()

Galerie (66)

Zajímavosti (13)

  • Sam Claflin povedal, že bol pripravený dať do filmu naplno svoj írsky prízvuk, ale nakoniec mu to nedovolili, keď sa rozhodli film umiestniť do Anglicka. (Arsenal83)
  • Film vznikl podle románu "Kde končí duha" od irské spisovatelky Cecilie Ahern, která se ve filmu objevila v malé roli. (jenik71)
  • Ačkoliv jak Alex (Sam Claflin), tak Rosie (Lily Collins) pocházejí z Dublinu, Rosie stále Alexe nabádá (aspoň podle titulků), aby se choval jako Angličan. Což by asi Ir neakceptoval. (Robbi)

Reklama

Reklama