Reklama

Reklama

S láskou, Rosie

  • Velká Británie Love, Rosie (více)
Trailer 3

Vědecké výzkumy tvrdí, že pokud se lidi znají jako malé děti, něco jim brání, aby se do sebe jako dospělí zamilovali. Rosie a Alex, hrdinové romantické komedie S láskou, Rosie, se znají už od školky. V době prvních lásek a sexu svoje zážitky s patřičnými detaily samozřejmě probírají, tomu druhému to ale není vždy úplně po chuti. Proč? Ať je to jak chce, Rosie zůstává v Dublinu, zatímco Alex jede na Univerzitu do Bostonu. Mezi nimi stojí oceán a v průběhu života i jiné vztahy, aféry, dokonce jiná manželství, závazky a děti. Na oba čekají méně i více bláznivé a zábavné momenty, občas se potkají a spadnou spolu do bazénu a zase vplují zpět do svých životů. Rosie se dokonce povede dohodit ztepilou blondýnu Alexovi za ženu . . .no to by si asi nejradši nafackovala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (9)

Trailer 3

Recenze (494)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Juj, já jsem ale musel být svého času romantická duše. Ve filmu hraje Lily Collins, což je z mého hlediska skvělé, začátek snímku byl dostatečně vtipný i střelený, aby mě fest bavil, ale zbytek už mě při repríze věru netěšil. Dobrá nálada mě začala opouštět od chvíle, kdy se všechno zničehonic zvrhlo do přiblblého má mě rád, nemá mě rád doprovázeného ještě hloupějším míjením se v čase a prostoru, přičemž nikdo neřekne to podstatné jen proto, aby to mohlo trvat ještě víc jak hodinu. Už mi nějaký čas není čtrnáct, takže mě na neustálé obcházení horké kaše neužije, celá záležitost mi přišla naprosto nereálná (a pokud je toto pro někoho realita, pak doporučuji psychiatra nebo dvojku brokovnici, jak kdo chce) a místo toho, abych se bavil, lezl mi děj stále více na nervy. Třetí hvězdičku jsem ponechal za britskou angličtinu, která mě fakt bere, ale ponížil jsem jí mínusem za závěrečnou rosamundepilcherovinu. / Poučení: Film obsahuje návod, jak si podělat život během intenzivních tří vteřin. 3*- ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus se ústřední dvojice míjela až příliš často a to, jak jim do jejich neodvratitelného vztahu pořád něco lezlo bylo místy ubíjející, stejně jako účelové hraní na city a stím spojené kecání. Ale i tak se na to koukalo hezky, což má na svědomí nejen sympatická ústřední dvojice, ale třeba i Jaime Winstone, která po tatíkovi něco podědila. Nekonfliktní romanťárna, která dokáže vyloudit přiblblej úsměv, což je vlastně jejím účelem. 65% ()

Reklama

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem od toho čekala mnohem víc než jsem dostala. Neříkám, že film byl špatný. Je to přesně téma pro mě. Jen mi tam pořád něco chybělo. Zpracování mohlo být lepší. Už dlouho jsem filmu nedala plný počet a nebude to ani dnes. A teď k filmu samotnému. Herecké výkony se mi moc líbily. Klavírní hudba se mi taky líbila. Jen bych asi vystřihla pár populárních songů dnešní doby. A nevím, co je to teď za módu to rádoby přeskakování v ději o pár let sem nebo o pár let tam. Docela mi to opět vadilo. Kazilo mi to celý dojem z filmu. Jinak dějově se mi to sedlo. V mnoha věcech jsem se v Rosie viděla. I když pár věcí bych asi udělala jinak než ona. Tady se ukázalo, že dva různí lidé si k sobě dokážou najít cestu, i když ta je někdy dost trnitá. Takže moje celkové hodnocení je jen 70%. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Uvnitř mé pochvy se zatoulal kondom a já ho nemůžu lokalizovat." I vyčerpávající třísekundový sex může mít následky a tak míjení Rosie s Alexem mohlo začít. Já jsem přející člověk, takže jsem na ně řval, aby se dali dohromady, ale oni byli pořád slepí, hluší a zadaní. Nakonec to bylo celkem fajn, ale kdybych tvrdil, že jsem se přitom bavil, tak by to na detektoru lži patrně neprošlo. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Naservírujte mi cihlové domečky, rozkošný přízvuk, neodolatelnou Lily Collins, strastiplný příběh o lásce protkaný lehkým humorem - a budu spokojená, pokud zrovna potřebuji něco odpočinkového. Love, Rosie je milá romantika o dvou lidech, kteří se milují, ale celé roky se míjejí a trvá jim, než si k sobě najdou cestu. Láska mezi přáteli je zkrátka ošemetná záležitost, s čímž se jistě ztotožní spousta lidí. Já k nim sice nepatřím, ale Alexovi a Rosie jsem držela palce již od jejich "zdálo se mi, že jsem šíp", přes "uvízl mi kondom ve vagíně a já ho nemůžu najít" až po "lepší pozdě, než nikdy". Je pravda, že s příchodem dítěte to začalo skřípat (jak jinak..) a Lily je sice dobrá herečka, ale vedle svojí údajné dcery vypadala spíše jako sestra. A ani ten příšerný účes středního věku tomu nepomohl. Každopádně mi film utekl jako voda a na hlavní hrdiny se koukalo jedna radost. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (13)

  • Sam Claflin povedal, že bol pripravený dať do filmu naplno svoj írsky prízvuk, ale nakoniec mu to nedovolili, keď sa rozhodli film umiestniť do Anglicka. (Arsenal83)
  • Rozhodnutie umiestniť film do Anglicka, aj keď sa román, podľa ktorého je natočený, odohráva v Írsku a natáčanie anglických scén sa konalo v Írsku (v Dubline a okolí), padlo preto, lebo väčšina hercov bolo Angličanov a tak to prišlo jednoduchšie aj s ohľadom na ich prízvuky. (Arsenal83)
  • Scéna, kde Rosie (Lily Collins) a Alex (Sam Claflin) leží spolu s dítětem na posteli u Rosie v pokoji, nebyla původně plánována. Malá Katie na place usla, a tak u ní hlavní aktéři zůstali, dokud se neprobere. Na to se režisér rozhodl improvizovat a vsunout tento moment do filmu. (veru_needy)

Reklama

Reklama