Reklama

Reklama

S láskou, Rosie

  • Velká Británie Love, Rosie (více)
Trailer 2

Vědecké výzkumy tvrdí, že pokud se lidi znají jako malé děti, něco jim brání, aby se do sebe jako dospělí zamilovali. Rosie a Alex, hrdinové romantické komedie S láskou, Rosie, se znají už od školky. V době prvních lásek a sexu svoje zážitky s patřičnými detaily samozřejmě probírají, tomu druhému to ale není vždy úplně po chuti. Proč? Ať je to jak chce, Rosie zůstává v Dublinu, zatímco Alex jede na Univerzitu do Bostonu. Mezi nimi stojí oceán a v průběhu života i jiné vztahy, aféry, dokonce jiná manželství, závazky a děti. Na oba čekají méně i více bláznivé a zábavné momenty, občas se potkají a spadnou spolu do bazénu a zase vplují zpět do svých životů. Rosie se dokonce povede dohodit ztepilou blondýnu Alexovi za ženu . . .no to by si asi nejradši nafackovala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (494)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Příjemná a odpočinková romantická komedie, u níž se skvěle odreagujete a pobavíte. Love, Rosie má sice poněkud předvídatelný děj, nicméně tvůrci tento negativní detail bohatě kompenzují skvělým spádem, hereckým obsazením a soundtrackem. Skvělá práce! „I've been winging it with you for 18 years, pretending I was the one in charge. You're amazing, Rosie. There is nothing you can't do, if you put your mind to it. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Časově rozvleklý příběh o dvojici, která si ne a ne správně načasovat, kdy si říct, že se mají rádi. Buď je zadaná ona nebo on, případně se jim do toho vloží nějaké další problémy. Nepůsobí to příliš romanticky, spíš protivně. Vtip je tam jediný, když přítelkyni dívky, která se se svým milovaným dlouhá léta míjí, požádá o ruku kluk, co ji vidí dvě vteřiny. A šokovaná čekanka vyhrkne na adresu své mnohem akčnější kolegyně: „Takhle jednoduché to přece nemůže být!“ A pak už nic, kromě předem jasného konce. Průměrná záležitost, se kterou škoda ztrácet čas. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus se ústřední dvojice míjela až příliš často a to, jak jim do jejich neodvratitelného vztahu pořád něco lezlo bylo místy ubíjející, stejně jako účelové hraní na city a stím spojené kecání. Ale i tak se na to koukalo hezky, což má na svědomí nejen sympatická ústřední dvojice, ale třeba i Jaime Winstone, která po tatíkovi něco podědila. Nekonfliktní romanťárna, která dokáže vyloudit přiblblej úsměv, což je vlastně jejím účelem. 65% ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem od toho čekala mnohem víc než jsem dostala. Neříkám, že film byl špatný. Je to přesně téma pro mě. Jen mi tam pořád něco chybělo. Zpracování mohlo být lepší. Už dlouho jsem filmu nedala plný počet a nebude to ani dnes. A teď k filmu samotnému. Herecké výkony se mi moc líbily. Klavírní hudba se mi taky líbila. Jen bych asi vystřihla pár populárních songů dnešní doby. A nevím, co je to teď za módu to rádoby přeskakování v ději o pár let sem nebo o pár let tam. Docela mi to opět vadilo. Kazilo mi to celý dojem z filmu. Jinak dějově se mi to sedlo. V mnoha věcech jsem se v Rosie viděla. I když pár věcí bych asi udělala jinak než ona. Tady se ukázalo, že dva různí lidé si k sobě dokážou najít cestu, i když ta je někdy dost trnitá. Takže moje celkové hodnocení je jen 70%. ()

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Jako já se skoro až stydím, že mě to tak smetlo. Ona je to vlastně ta nejčervenější z červených knihoven. Ale ta Lily Collins. Oh my fucking god, přátelé. Tohle jí u mě přihrává místo asi nejoblíbenější mladý herečky, protože jakým suveréním způsobem to tady odtáhla, to se jen tak nevidí! Horší jak Stuck in Love, ale Lily tu JE ještě o něco lepší. 8.5/10 a velký doporučení všem. A s ženskou na to nekoukejte. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (13)

  • Film vznikl podle románu "Kde končí duha" od irské spisovatelky Cecilie Ahern, která se ve filmu objevila v malé roli. (jenik71)
  • Ačkoliv jak Alex (Sam Claflin), tak Rosie (Lily Collins) pocházejí z Dublinu, Rosie stále Alexe nabádá (aspoň podle titulků), aby se choval jako Angličan. Což by asi Ir neakceptoval. (Robbi)
  • Sam Claflin povedal, že bol pripravený dať do filmu naplno svoj írsky prízvuk, ale nakoniec mu to nedovolili, keď sa rozhodli film umiestniť do Anglicka. (Arsenal83)

Reklama

Reklama