Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alex (David Carranza) je gangstrom pracujúcim pre drogový kartel, z ktorého hľadá cestu von. Jedného dňa, sledujúc televíziu vo svojom rozľahlom, avšak biednom apartmáne, zistí, že z nej naňho uprene hľadí tvár mladej ženy. Táto žena sa volá Samantha (Tiffany Mualem); je zdravotnou záchranárkou, ktorá chce spasiť svet, utekajúc pred svojou temnou minulosťou. Obaja sa zrazu stanú hrdinami televíznej šou, o ktorej nemali najmenšie tušenie. Alebo sú takí osamelí a úbohí, že si to všetko iba vysnívali? Čo sa to v skutočnosti s nimi deje? Bud' sú blázni, alebo udalosti presahujú medze ich chápania. Avšak aká je skutočná realita a kto vlastne riadi túto šou? (sochoking)

(více)

Recenze (117)

klukluka 

všechny recenze uživatele

Hmmm... Takže vzpoura filmových postav... Leccos se tím vysvětluje. Třeba to, proč ti gangsteři působili celou dobu tak...tak...blbě filmově. Proto jsem jim to nevěřil, měli být napsaní... Nebo to bylo proto, že to bylo blbě udělaný? Osobně se přikláním k té druhé variantě. Dost dlouho jsem taky čekal na rozuzlení v podobě mindfucku a ejhle, on to fakt mindfuck jako svině. Hodně si vyhráli s hudbou, ale ta to sama o sobě nezachrání. Pohádka, co se měla tvářit jako drsnej thriller. Zajímavej nápad, ale moc to nefunguje. Na mě tedy ne. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Dobrej mindfuck?! no neřekl bych. Spíš až šíleně a kontraproduktivně moc přeplácanej počin, jehož první polovina mě docela bavila, ale jak se to začalo čím dál tím víc topit v samoúčelných zvratech a nelogických šílenostech, tak i lehce odpadala moje pozornost. Určitě je to námětově zajímavej a dějově neotřelej film, ale na mě osobně už prostě moc velká ujetost. To je můj prvotní dojem z tohoto počinu. Nemůžu si pomoct...55% ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý koncept s ešte zaujímavejším prevedením. Fakt som bol zvedavý ako sa toto podarí toto nejakým logickým alebo rozumným spôsobom zakončiť. No od jedného momentu (objavenie tej scenárstickej mašiny) sa mi celý film akosi znechutil a to všetko čo sa dialo potom už bolo na mňa až príliš veľká absurdita bez väčšieho zmyslu. A tak sa z filmu, ktorý mal u mňa 5-hviezdičkový nábeh stala fraška, nad ktorou len neveriacky krútim hlavou. Obzvlášť nad tým záverečným prepojením dvoch paralel za všetkých tých absurdných situácií. A tak... 2*. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Fantázia. Nechcem spoilerovať a nebudem ani tvrdiť, že som to pochopil ale to je vlastne jedno, pretože takto vznikajú kultovky.takže napíšem iba, že všetci povinne pozrieť a šíriť ďalej. Skvelý mindfuck vyvolávajúci spomienky na to najlepšie z Donnieho Darka, Mementa, 12 opíc alebo čohokoľvek od Lyncha, ktorému by ale neuškodilo v druhej tretine trochu skrátiť .9/10 a teším sa keď to uvidím opäť a možno pridám aj posledný bodík. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

V závěru k mé škodě zbytečně "uhlazené" a k romantickému happy endu inklinující. Romantiku bych ještě přežil protože ústřední hispánská dvojka je děsně sympatická, takže jim to člověk i přeje, ale ve vztahu k what a fuckin fuck rozjezdu zamrzí pokus o explanaci, který se v tomto podání jeví dost polovičatě a v tomto smyslu neuspokojivě. Preferoval bych buď jasnou pointu, nebo totální odstřel typu Nepřítele. I tak si ale jméno Winans značím do bonzbloku a milovníkům WTF snímků doporučuju. 80% ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama