Reklama

Reklama

Sirius

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Dokumentární film o životě doktora Stephena Greera a jeho snaze odhalit pravdu o stávajících energetických technologiích, které by změnily svět, jak jej neznáme. Produkční tým odhalil více než očekával, a tak se dozvídáme o těchto technologiích v souvislosti se zatajovanými informacemi o UFO. (sator)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

Bubaak 

všechny recenze uživatele

Uslyšíte opět to co už bylo stokráte řečeno, uvidíte to co už bylo stokráte ukázáno. Kromě DNA testu něčeho co má lidskou DNA (tipuju to na potrat vyndaný z popelnice u Kliniky plánovaného rodičovství) nepřináší dokument žádné nové informace, a může překvapit snad jen amíka který neviděl a neslyšel ani jednu konspirační teorii. Dlouhé 2 hodiny nudy, Aštarů Kaštanů, videí z youtube a mluvících hlav stylu Tsaukulos.. Nic víc, nic míň. ()

Desmi 

všechny recenze uživatele

Myslím, že člověka, který se zajímá o UFO a ním spojené jevy, nemůže tenhle dokument nijak nadchnout. Nic jsem si z něj neodnesl ani já sám. Je to jednoduše moc přeplácané, neurčité, útržkovitě a neprofesionálně provedené. Děj skáče od jedné události k druhé, aby se k nim opět chaoticky vracel. To samé platí i o osobách v dokumentu vystupujících... Na druhou stranu, člověka, který žije na obláčku nevědomosti hezky v klidu a pohodě, to nejspíš do jisté míry rozhodí. Z toho usuzuji, že Greer mířil přesně na tuhle cílovou skupinu obyvatel... Škoda. ()

Reklama

Zeck 

všechny recenze uživatele

Pokud mám hodnotit filmařskou stránku dokumentu, je to příšerně amatérské. Ač to chce viditelně působit stejným propracovaným stylem jako Nepřijemná pravda, chaotickým přeskakováním témat, střihem a neuceleným podáváním informací, to ve výsledku je jen naivně diletantské. Po tématické stránce na tom film zase tak špatně není, jelikož se zde nakousává problematika biliardového vojenského průmyslu a jeho vlivu na politiku, porušování americké ústavy ze strany volených zástupců, kteří jdou na ruku nadnárodním koncernům, nefunkčnost mainstreamových médií a dokonce se téma letmo otře i o 11/9, kde se překvapivě nesalutuje, ale vyřkne reálná pochybnost, že to dost možná mohla být operace pod falešnou vlajkou. Na Američana nevídané kritické myšlení, jen tedy netuším, jak tohle kurva souvisí s UFO?! Právě v tom je největší problém tohoto neuvěřitelně zdlouhavého dokumentu, ve kterém se probírá takové kvantum témat, že by vydaly na samotný desetidilný cyklus. Díky tomu se člověk jednoduše nedoví nic, jelikož se téma nakousne a okamžitě chaoticky přejde k jinému. Když se pak hlavní tahák dokumentu (uschlý "mimozemšťan") ukáže jako člověk a údajné dýchánky s UFO v poušti (které jsou zjevně Greerovou hlavní zálibou) vydají na deset minut bez sebemenšího racionálního prozkoumání celé skutečnosti, ke slovu jsou pouštěni teoretici na úrovni žvatlalů z Ancient Aliens a polovinu stopáže prolínají rozhovory, které už jste zaručeně slyšeli jinde, tak dokument (respektive Greer) jednoznačně selhal. 44% ()

j0nathan 

všechny recenze uživatele

Na Sirius jsem se těšil, ale celkem zbytečně. Dokument neukazuje (pro mě) nic nového, pouze shrnuje a to velmi zhruba všechny informace o UFO a konspiračních teoriích, které jsem načerpal z jiných dokumentů. Pro tu část publika, která je těmito teoriemi netknutá a troufám si říct, že i pro tuto skupinu to bylo natočeno, to bude mnohem lepší a zajímavější podívaná. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Na základě knihy "Skrytá pravda: Zakázaná znalost. Steven Greer hledá a nachází. Trochu připomíná Ericha von Dänikena, jenže Greer nejezdí po archeologických nalezištích, on si UFO hledá sám a to na obloze - převážně. Jenže Steven Greer jde ještě dál, obviní vládu z utajování mimozemských návštěvníků a zatajování technologií k výrobě alternativních zdrojů, které už dávno mohly nahradit naftu nebo jadernou elektřinu. Bezmála dvě hodiny jsem to hltal a věřil. CITÁT - Otázka již není, zda jsme sami, ale kdy se vrátí........... Vadilo mi, že dokument je rozkouskován na několik linií a ty jsou postupem času doplňovány. Nejlepší je ta část o autě, které místo nafty potřebuje vodu. Výfukové plnyny jsou pak čistý kyslík. Věřím, že mít taková auta, zhroutí se světová burza. Ale nevěřím tomu, že kdyby se to stalo, padnem do doby kamenné - jak tvrdí vlivní politici. Stálo by to za pokus. Buď budeme jezdit na vodu, nebo se vrátíme na stromy - ani nevím, co je lákavější. Osobně bych raději viděl všechny linie v jednom celku. Tedy dokončit jednu myšlenku a pak se vrhnou na druhou. Jinak je to opět nový pohled na člověka, jenž má svůj cíl a jde tvrdě za ním. Ještě bych dodal, že jsem měl pocit, jako by si Steven Greer vytvářel kolem sebe jakousi náboženskou skupinu, takže trocha toho fanatismu v tom také najdete. CITÁT - Kdo nechce věřit, nikdy neuvěří........ ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčení některých dokumentárních částí probíhalo v Barceloně a v USA ve městech Los Angeles, Washington, San Francisco a Phoenix. (Terva)

Reklama

Reklama