Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (251)

plakát

Bastardi: Reparát (2023) 

Já vlastně nevím, proč jsem si to na tom Netflixu pouštěl a vlastně ani nechápu, že jsem to dokázal dokoukat do konce. No, aspoň se mi potvrdilo to, co jsem si myslel. Je to srajda. Magnusek se celou dobu tváří jak ublížený štěně s hemeroidama, a to mě fakt vytáčelo. Půlce stínového (jestli mi jako rozumíte) hereckého obsazení není ani rozumět. Hvězdu za nástřel starýho mafoše v podání Krampola, za joke s nátělníkem a za konec, který doufám opravdu ten škvarek nepřežil. Jo, a ta Gabča Gášpárová, vrrr. :))

plakát

Základ rodiny (2005) 

Mně se to líbilo a na konci jsem brečel. Ne, nebrečel. Brečel. Ne, nebrečel. Jsem tvrdej. Jak penys. Roberta Rosenberga.  Ne tak velkej... Hehe.

plakát

K zemi hleď! (2021) 

Skvělý. Smutný, ale skvělý. McKay dokázal výborně vystihnout tu dnešní nelogickou a šílenou realitu, ve které žijeme. Všichni povrchní buržousti si trhněte rovnátkem. Máme všechno...

plakát

Případ mrtvého nebožtíka (2020) 

Běžte do pochev, vy nízkohodnotící buržousti nechápajíce (ne)smysl téhle SUPER parodie. :)

plakát

Gangy z Birminghamu (2013) (seriál) 

Nejsem zrovna seriálovej typ, ale z tohodle se mi ježí chlupy i na prdeli. Až na drobnosti skvělý scénáře, výborná hudba, atmosféra taková, že mě vtáhla tak, že jsem začal lemtat Jamesona, kouřit všude, kde můžu a ostříhal jsem se tzv. "na Arthura". Vážně. každý díl jsem hltal, jak blindeři irskou whiskey a nemůžu se dočkat další řady. BAJ ORDR OF D PIKY FAKING BLAJNDRS!

plakát

Po životě (2019) (seriál) 

Krásný, upřímný, smutný a zároveň děsně vtipný. Jsem dojat. Rickyho subjektivní pohled na svět hrající si s emocemi tak, jak jsem snad nikdy nezažil ani u žádného filmu.

plakát

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019) 

Bacha, obsahuje SPOILER: Tak jsem si říkal, že "poslední" SW musí být našlapaný jak pitcha. A nebylo. Příklad si mohlo vzít z Avengerů, kdy bylo Infinity War a Endgame naprosto úžasný zakončení (skorocelé) komixové ságy. U SW to nebylo vyloženě dobrý, ale ani vyloženě špatný. Největší možná zápletka a překvapení o Rey, která by měla mít totálně hustej WOW efekt, u mě nefungovala. Bylo to takový: "Aha, ona je Palpatine, tak to je pohoda". Prostě jsem si v příběhové části nenašel nic, co by mě polechtalo na guliskách. Co se týče obrazové stránky, tak samozřejmě nemůžu vytknout nic. Každopádně tenhle díl vyšumí jak hvězda Kájinek a Epizoda III (neházejte kameny, pls) pro mě pořád zůstává nejlepším dílem SW.

plakát

Le Mans '66 (2019) 

Z tohoto kousku jsem zas tak posranej nebyl, ale samozřejmě to patří k těm lepším věcem z roku 2019. Bejl je týpek, Démon už byl trošku slabší. Každopádně se ve filmu pořád něco dělo, takže 150 minut uteklo jak voda. Pro automekániky a milovníky aut to bude určitě lepší porno, než pro mě.

plakát

Joker (2019) 

Poté, co jsem viděl Ledgera jako Jokera v Batmanovi, jsem říkal, že už mi chybí ke štěstí jen Joker, kterého zahraje Joaquin, protože ho považuju za nejlepšího herce současné doby. A bum. Stalo se. Při prvním zhlédnutí jsem si říkal, že je to fakt dobrej film na 4*. To jsem se samozřejmě zaměřil na příběh, herecké výkony a po odchodu z kina jsem byl zaraženej z toho, že mám v sobě takovej divnej svíravej pocit. Po druhým zhlédnutí dávám celých pět kulí. Víc jsem si všímal výborné kamery, soundtracku a takových těch maličkostí, které napoprvý hned nevidíte. A i napodruhý jsem měl ten divnej pocit, navíc ještě silnější, kterej ve mně dokonce probudil určitou vnitřní agresivitu. Možná se raději nebudu koukat potřetí, aby to neodnesl třeba náš premiér… 

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

Namouduši, je to kokot.