Reklama

Reklama

Barry je protivný a krutý asociál, rozený problémista. Má tři nejlepší kámoše, kteří věří, že jediný způsob, jak se ho zbavit, je najít mu budoucí ženu. Když se Barry konečně potká s tou pravou, kamarádi s hrůzou zjišťují, že je jeho nastávající ještě horší než on. Bojovka začíná znovu - tihle dva nesmí zůstat spolu! (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

Someone marry Barry je klasická americká jednoduchá záležitosť s pomerne nepremakaným a drsným, miestami až nechutným humorom. Ak však pripustím fakt, že netreba brať vždy všetko príliš vážne, tak som sa v podstate bavila. Áno, bolo to miestami prízemné a primitívne. Na druhej strane celkom familiárne a sympatické. Dokonca (čo by som nepredpokladala) to obsahovalo aj troooošku hlbšiu myšlienku. Tá síce bola zreteľná a do očí bijúca od prvého momentu, ale snaha sa cení. Prikláňam sa k rozpačitému, no predsa len priemeru. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

A to to přitom nezačalo úplně špatně........sice bylo hned podle pár prvních záběrů jasné, že druhorodička Rob Pearlstein bude spíše než k diskuzi o kvalitní knize inklinovat k asociálnímu humoru, ale start byl v pohodě doprovázený občasným slušných vtipem. Pak ale Harry potkal Sally (tedy Barry Melanii) a prdění, krkání, zvracení a pičundování nabralo na intenzitě.......a bylo vymalováno. Laciné, nízké, stoka.....tedy nic proti lacinosti, ale musí se s ní umět zacházet, což rozhodně není tento případ. ()

Reklama

Pauliii 

všechny recenze uživatele

Je to pohádka o tom, jak by se žena mohla znetvořit, kdyby byly vyslyšeny prosby všech těch, kteří chtějí mít vedle sebe tak strašně v pohodě ženskou, až je to vlastně v nepohodě a stává se z ní chlap (fyzicky to však musí být minimálně modelka)!! Ale hlavně je to další primitivní film, který v podvědomí mužů formuje myšlenku, že jsou ta božská stvoření, která mají právo být hňupi v jakékoliv situaci, ve vztahu, v manželství, v otcovství. Ale žena, panejo, to je ten dokonalý DOPLNĚK muže: ovšem jen v případě, když...Nedejbože, kdyby do něčeho kecala: pak je zle a blýská se titulem semetrika. Takže klepu si na hlavu a říkám si, že je všechno špatně, svět degraduje a stává se z něho snůška ubohých stvoření bez nějaké základny inteligence. Ale spíš je chyba v tom, kdo ty filmy točí a taky v tom, koho to baví... ()

tommmy89 

všechny recenze uživatele

Rozmýšľam nad tým, či ma tieto filmy (tohto kalibru) budú ešte baviť o pár rokov, keď budem starý cap. Už teraz ma tieto teen movies celkom dostatočne neberú a pár nadávok vo filme ma zanechá dosť chladným. Ešte pred pár rokmi som sa smial na takýchto kúskoch, ale človek sa mení, roky ubúdajú - čo už ?! Prekvapivo boli ale tie nadávky sformulované celkom trefne do scénok a to tomu dalo grády napriek tomu, že hrešili skoro počas celého filmu. Začiatok - nuda, jadro - humorné, Záver - posraná romantika, ospravedlnenia, uzmierovacie akcie. 3* ()

CitySP 

všechny recenze uživatele

Co čekat od filmu který je v sekci komedie? Humor všeho druhu (většinou i fekálního:D) v tomto filmu nebere koncí. Jednoduchá vypínačka myšlenek, která místama dost pobaví. Nač hledat v každém filmu strhující akční konec, který je zakončen dojemnou scénou která vás rozpláče? Pro pobavení na večer celkem obstojný film :) ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Los Angeles ve státě Kalifornia. (Terva)

Reklama

Reklama