Reklama

Reklama

Barry je protivný a krutý asociál, rozený problémista. Má tři nejlepší kámoše, kteří věří, že jediný způsob, jak se ho zbavit, je najít mu budoucí ženu. Když se Barry konečně potká s tou pravou, kamarádi s hrůzou zjišťují, že je jeho nastávající ještě horší než on. Bojovka začíná znovu - tihle dva nesmí zůstat spolu! (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nechutná blbá komedie, která mi neseděla, protože je to jen vývar z "Pařby ve Vegas", odkud byli převzati čtyři hrdinové. Vulgární ,ale ani trochu vtipné, nechutné a postavy, které prostě není možné si zamilovat. Tuhle komedii jsem si protrpěl i přes pár momentů, kdy jsem doufal, že přijde dobrý vtip. Přišel jen ucházející. Bylo jich i tak málo. Nikdy více. ()

CitySP 

všechny recenze uživatele

Co čekat od filmu který je v sekci komedie? Humor všeho druhu (většinou i fekálního:D) v tomto filmu nebere koncí. Jednoduchá vypínačka myšlenek, která místama dost pobaví. Nač hledat v každém filmu strhující akční konec, který je zakončen dojemnou scénou která vás rozpláče? Pro pobavení na večer celkem obstojný film :) ()

Reklama

terordemon 

všechny recenze uživatele

Romantická komédia trochu inak. S absolútne nekorektným, úchylným, drsným humorom plným sexu, prdov, sračiek, penisov, zvratkov a podobných lahôdok. Takže nič pre moralistov, slabé povahy a žalúdky. Príbeh úplne blbý, toto je čisto len o zábave. To už naznačuje aj stopáž, ktorá je príjemne krátka. Veď kto by sa na takýto výplach mozgu dokázal pozerať dlhšie už asi nie je normálny. V polovici to síce začne akoby strácať šťavu, pretože ta kopa neslušného humoru musí byť vyvážená nieakým vyplývajúcim ponaučením. Lenže to je už stokrát omleté klišé o tom ako už treba konečne dospieť ale pritom treba občas myslieť aj na zábavu. Takže ako zábavná jednohubka na jedno pozretie celkom dobré. 68% ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Tyler Labine nemá moc štěstí na opravdu dobré filmy. Jeho komediální potenciál je tentokrát znásilněn scénáristou (jisté je, že žena by tohle nikdy nenapsala), který se rozhodl povýšit voplzlost na druhou. Asi do půlky mu to slušně vychází, pak se ale zaplete do chuchvalce nesmyslného moralizování a je po srandě. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nechutný hulvát si najde nechutnou hulvátku a přes lehké zaklopýtnutí je asi jasné, k čemu tohle povede. Ještě se tam vyskytne pár normálnějších kamarádů a pseudokrize přátelství, která je však překonána, protože nic ve svém životě nepotřebujete více, než přítele, který vás zamkne v zaprděném autě nebo vám zapálí chatu. Humor se odvíjí od dětinské prdící, zvracící taškařice. SHRNUTÍ: Vrána k vráně sedá…. V tomhle případě si společně sedly přímo do hnoje. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Los Angeles ve státě Kalifornia. (Terva)

Reklama

Reklama