Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdánlivě jednoduchý pracovní úkol se promění v děsivou noční můru. Během obhlídky nelegálních restaurací odhalí renomovaný kritik jídla Marcos hrůzy tajného spolku kanibalů. Renomovaný novinář Marcos přijme investigativní pracovní nabídku - podívat se v utajení na zoubek nově vzniklým "nelegálním restauracím" a napsat o nich článek. V rámci svého vyšetřování zjišťuje, že se v jednom z těchto zařízení konají tajná setkání, během nichž si účastníci stolování pochutnávají výměnou za ohromné finanční částky na lidském mase. Co se zpočátku jevilo jako běžná novinářská práce, se nakonec promění v děsivou noční můru, kde nikdo není tím, kým se zdál být. Připravte se na překvapivý a naprosto nečekaný konec! (Cinemax)

(více)

Recenze (66)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Jedna slušná gorescénka ma žiaľ zo sedačky nevytrhne. V hodnotení zohľadňujem fakt, že horor mal potenciál, ktorý načisto vyšumel do prázdna... keď si predstavím, aký masakrík z toho mohol byť. Škoda, na môj vkus až príliš umiernené. Očividne sa šlo na istotu, čo ma po celkom nádejnom úvode sklamalo a po istom čase začalo nudiť. Ináč nakrútené slušne a príbeh celkom zaujímavý (atmosféru či nedajbože napätie som nenašiel). To mi však pri kanibalských hororoch k spokojnosti nestačí. Na jedno pozretie v poriadku, na druhé už sotva. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

A já byl tentokrát spokojený. Čekal jsem sice bohapustou řezničinu, ve finále mi až tak nechyběla. Se současným španělským horrorem mám poněku problém, jednotlivé snímky mi přijdou velmi nevyrovnané a spíše mizerné. Film má zvláštní neklidnou atmosféru, a i když nepřináší nic nového, je svým způsobem nepříjemný. Samozřejmě mi na mysli (kromě kanibalských a buransko-kanibalských filmů) vytanul nejen Švandrlíkův Guláš, ale především Peter Greenaway a jeho Kuchař, zloděj...(zde však chyběla jeho výtvarná stránka). A možná i trochu Dravci, ač mají jiné motivy. Novinář Marcos je krajně nesympatickou postavou a já bych mu nachystal poněkud jiný osud, ovšem vymyslel to celé vtipně, musím uznat. Fugu? Sázka do loterie, při které můžete přijít o vše. ()

Reklama

PabloFuentes 

všechny recenze uživatele

Určitě se z toho dalo vytěžit víc, ale na druhou stranu to v člověku vyvolává otázky - byl bych schopný se toho zúčastnit? Obávám se, že v situaci, ve které byl hrdina, už z toho ven nešlo. Nicméně tohle finále jsem nečekal. Je zde i možnost druhého dílu, ale raději už bych se v tom nenimral. Někdy je prostě lepší nechat některé věci ležet na talíři. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Spoilery.Omnívoros nehraje ani tak na nějakou výraznou atmosféru nebo krvavé scény z vraždění obětí jako spíš na to, že porážka lidí a jejich následná konzumace zde v podání gurmánů vypadá jako něco zcela přirozeného. O to je to celé hrozivější. Holení těla oběti před porážkou pak působí děsivěji, než porážka samotná. Stejně tak dražba masa s vystavenými hlavami zabitých. A protože je zde vše zcela "normální", nikdo se tu nechová jako idiot, ať už jsou to oběti, nebo konzumenti. Z logického chování vyplývá i závěr, který působí neotřele, což se dá říct i o neznámých hereckých tvářích, které mile překvapily. Velká spokojenost. 80% ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Marcos Vela mi připomíná děvčátko, kterému chutná pečené kuřátko, ale myslí si, že roste na pultech supermarketů. Ale pak se seznámí s krutou realitou, že se to kuřátko vesele popelilo v kleci 30×30, než mu ufikli ten jeho pípající květáček a vypustili krev, opařili horkou párou, odrbali kartáčema, vykuchali, nožičky usekali a na to konto začne bojovat proti zabíjení kuřátek, možná se z ní stane i vegetariánka. No prostě náš pán chtěl na hostinu, kde budou servírovat španělské ptáčky z opravdových španělů, panenskou svíčkovou z opravdových panen, ale byl mu nějak žinantní způsob obstarávání těch dobrot. Zbytek si shlédněte sami, ale musím uznat, konec nebyl úplně tradiční a potěšil. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Madridu ve Španělsku. (rafix)

Reklama

Reklama