Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdánlivě jednoduchý pracovní úkol se promění v děsivou noční můru. Během obhlídky nelegálních restaurací odhalí renomovaný kritik jídla Marcos hrůzy tajného spolku kanibalů. Renomovaný novinář Marcos přijme investigativní pracovní nabídku - podívat se v utajení na zoubek nově vzniklým "nelegálním restauracím" a napsat o nich článek. V rámci svého vyšetřování zjišťuje, že se v jednom z těchto zařízení konají tajná setkání, během nichž si účastníci stolování pochutnávají výměnou za ohromné finanční částky na lidském mase. Co se zpočátku jevilo jako běžná novinářská práce, se nakonec promění v děsivou noční můru, kde nikdo není tím, kým se zdál být. Připravte se na překvapivý a naprosto nečekaný konec! (Cinemax)

(více)

Recenze (66)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Príbeh je veľmi zaujímavý a určite neoklamem,keď poviem,že má aj kus originality.Tento film je krutý,surový,extravagantný ale hlavne nezáživne spracovaný.A hlavne to posledne zamrzí,lebo nebyť nezaživnosti a tuposti v scenári,tak film by bol skoro ukážkový. Vadili mi tam hlavne tie trápne prestupy hlavného hrdinu čo išiel do tej reštaurácie,bolo to ako z veľmi nepodareného detektívneho príbehu o únoscoch.Film dosť často nudil a minimálne si vytvoril čas na napätie i atmosféru.Na tento film som sa veľmi tešil ale nedopadol podla mojich predstáv. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tahle hororová novina si určitě zaslouží pozornost. Španělé přicházejí opět s něčím novým! Omnivoros nás uvádí do světa sociálních elit bez morálky, ve které dominují ti, kteří jsou považováni za méněcenné. K téhle "nadřazené rase" použití násilí je absolutně oprávněné k dosáhnutí jejich účelu, což je výnosný bussines jako je kanibalismus pro bohaté lidi. Slušné, ale né příliš uspokojující.65% ()

Reklama

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Španělům horory jdou. Film je zvláštně pojatý a svým způsobem originální. Vše se sází na pomalejší tempo a tíživou atmosféru, kdy se divák s hlavním hrdinou docela sžuje. Bohužel k dokonalosti chybí málo. To je rozhodně gore, které tu moc není a moc drastických scén se neukáže. To je veliká škoda, jelikož film si je zasloužil a těšil jsem se na ně. Jinak spokojenost a pokud vznikne druhý díl, tak zachovejte atmosféru a dodejte scény a bude to ode mě rozhodně za víc. 55% ()

PabloFuentes 

všechny recenze uživatele

Určitě se z toho dalo vytěžit víc, ale na druhou stranu to v člověku vyvolává otázky - byl bych schopný se toho zúčastnit? Obávám se, že v situaci, ve které byl hrdina, už z toho ven nešlo. Nicméně tohle finále jsem nečekal. Je zde i možnost druhého dílu, ale raději už bych se v tom nenimral. Někdy je prostě lepší nechat některé věci ležet na talíři. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Španělská specialitka připravená na zlatém podnosu, bohužel s nepříliš propečeným steakem. Nic proti labužníkům, kteří dávají přednost syrovější flákotě ze zadního lidského, jen jsem asi čekal aromatičtější bylinky. Ale dost už gurmánských choutek...! "Všežravci" se blíží spíš k takovému Bitter Feast, než ke klasickému kanibalskému hororu. Čekejte tudíž naleštěný vizuál, načančané stolování, přesně trefené obsazení a pomalejší tempo. Mučeníčka nebo gore spíš minimum. Tenhle snímek si pohrává hlavně s příběhem a tím znepokojujícím obsahem. Další kapitolou jsou nádherné baby, co se nebojí svlékat a ukázat své bohaté vnady. Vidět je v jinym filmu...hmm... Ale dost už sexuálních choutek...! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Madridu ve Španělsku. (rafix)

Reklama

Reklama