Reklama

Reklama

Vraždy na Shetlandech - Série 5 (2019) (série)


Nezvyklí pachatelé (S05E06)

(epizoda)

Obsahy(1)

Perez může vyslechnout jednoho z lidí, kteří Zezi drželi v zajetí a zaměřuje se na upozornění na McGuirea. Perez si uvědomuje, že začíná závod s časem, aby Zezi našel živou. Síť se začíná stahovat kolem předpokládané polohy Zezi. Tosh získá tip, který vede k průlomu, ale Perezovo spojení s Alicí Brooksovou může případ ohrozit. Perez se také obává, že někdo z jeho blízkých je zapleten do obchodu s lidmi. Doporučení policejní komise ohledně Sandyho průšvihu se sebevraždou Caluma Dunwoodyho je postoupeno výše. Zezi se podaří na poslední chvíli zachránit. Tosh si přes traumatický zážitek prožitého znásilnění najde přítele, který ale má brzy odjet kvůli práci ze Shetlandských ostrovů. (Rollo_Tomasi)

(více)

Recenze (2)

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Piata séria je zameraná na tematiku pašovania ľudí. Nudiť sa nebudete, celá séria pokračuje v predošlom scenári, Jimmy Peréz s rozvahou rieši vzniknutú situáciu a snaží sa odhaliť vinníkov. Snaží sa chrániť dcéru a rieši aj svoje súkromné záležitosti. Po piatich sériách pociťujem potrebu oddýchnuť si od tejto varianty krimi, bol to celkom vyčerpávajúci zážitok. ()

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomto díle snad poprvé chvíli svítí slunko na Pereze, když sedí na pláži. Ale vrah tentokrát není jen jeden, resp. ta jedna tlupa pašeráků lidí, ale pak je tu ještě jeden naštvaný náctiletý, co zabil i svou matku. ()

Reklama

Reklama