Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Supermana by si podal k snídani, Iron Mana k obědu a večer by naučil Hulka se nerozčilovat. Thorovo kladivo je pro něj jen dětské kladívko. Antický hrdina Herkules strčí všechny své následovníky do kapsy. Přišel na svět jako polobůh – syn vládce bohů Dia a smrtelné ženy -, vybavený nadlidskou silou a odvahou. Už od kolébky je zaslíben velkým činům: podle věštby má svrhnout tyranskou vládu svého nevlastního otce. Herkules ale zprvu o své skutečné identitě a o svém velkém poslání nic netuší. Jediné, po čem touží, je láska krétské princezny Hébé (Gaia Weiss), která byla ovšem z politických důvodů zaslíbena jeho bratrovi. Když ale přijde čas, aby naplnil svůj osud, čeká ho vyhnanství, otroctví, gladiátorské souboje v aréně, a posléze i velkolepá série hrdinských činů, které z něj udělají jednu z největších legend lidské historie. (Bontonfilm)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (420)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Majn gott, co to je za žalostné dřevo, co by bylo přehráno i hereckým výkonem uhnilé petrželové naťe s obrnou obličejových svalů? Vážně, tenhle... Osoba... Má sice dost svalů, ale charisma asi tolik, co králičí pacička pro štěstí na sjezdu ochránců zvířat a je to právě on, kdo sráží tuhle Herkulí verzi do stratosfér podprůměru, protože i bez něj by to bylo jen další průměrné fantasy béčko s ucházející akcí a hloupým scénářem s debilníma postavama. A jelikož jsem dneska viděl obě Herkulovské verze roku 2014, tak si dovolím říct, že obě chtějí být tímtéž, zábavnou hrdinkou žánrovkou, jenže u Zeussonna s Dwaynem Johnsonem to funguje, béčkově, ale funkčně. Tady nefunguje nic a ani kdyby to bylo s krví a odhalenejma ženštinama, tak by to lepší nebylo. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Daniel Giat, Giulio Steve, Renny Harlin, Sean Hood | Hudba: Tuomas Kantelinen | Distribúcia: Summit Entertainment | Štúdio: Millenium Films | Rozpočet: 70 miliónov $ | Tržby: 44,448,538 $ || Nakoľko si občas doprajem tupé záležitosti, akým bol napríklad seriál Spartacus, tak som sa celkom tešil i na nového Hercula, aj napriek tomu, že čsfd predpoveď hlásila modré pozadie. A urobil som dobre. Je to lacne, ale vypyplane vyzerajúca, z 50% zpomalená béčkovyna, u ktorej som sa však párkrát pristihol, že mi vôbec nevadí. Naviac sa tu objavil Liam McIntyre zo spomenutého Sparaca, ktorý by si zaslúžil viac možností vo velkoprojektoch, nakoľko v tomto filme je jednoznačne najlepším hercom a najsvetleším momentom celého projektu. Vlastne, nechápem, prečo nehral Hercula práve on. Nový Hercules mi nevadil až tak, jak to tu väčšina prednastavila, ale je tiež pravda, že v dnešnej konkurencii scenáristicky a psychologicky vypracovaných dobrodružných akčňákov toto naozaj divákovy nesmie stačiť. Raz, a basta. 40% | Blu-Ray, THX, EN DTS | ()

Reklama

Disk 

všechny recenze uživatele

Strašně hloupý film s lacinějším vizuálem a la Spartacus: Krev a písek, navíc bohužel s ratingem PG-13, takže na krev a sex zapomeňte. K tomu podprůměrné herecké výkony s ještě horšími replikami a otřesně nasnímanými souboji, které obsahují samé zpomalovačky, jež byly velmi otravné. Na Kellana Lutze se aspoň hezky kouká, ale je to k ničemu, protože ten kluk je herecké poleno a charisma nechytil ani z rychlíku. 4/10 ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tohoto Herkula by si dal Superman k snídani, tudíž by na Iron Mana a Hulka nezbylo nic. Tolik k obsahu distributora. Jelikož jsem očekával hrůzu, nebyl jsem nijak překvapen. Tvůrci si samozřejmě vycucali příběh z prstu, ovšem že by žárlivá Héra dohodila manželovi milenku, když Hérakla k smrti nenáviděla... Dobře, je to Herkules, ale toho měli Římané, tak proč je Řekem? To je ale binec... Trochu mi vadilo, že nebyl schopen podříznout tatíka na jeden šmik, zatraceně, byl polobůh, ne? Na druhou stranu jsem se příliš nenudil a na antické téma jsou větši hovadiny. Dokonce jsem se chystal dát tři hvězdy, když jsem si myslel, že všichni na konci zařvou...hm, nezařvali, tak jednu ubírám. K minusum bych ještě připočetl: stále se mi sekal obraz a zpomaloval se (aha, to byl záměr) a tvůrci si dali hodně záležet, aby ani ňadérko nevyklouzlo. A mohlo být víc krve. A mýtických postav, ne jen vypelichaný lev. Mizerné triky. Hlavní hrdina byl železobeton (beton místo mozku). A....nojo, tak snad příště.... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Miluji řecké mýty a tohle s nimi nemá nic společného. Je to historicky jakási směs řeckých, římských a možná i trochu egyptských dějin. Pokud se týká příběhu, tak z mytologie si bere jen jména některých postav, ale jejich příběh je vyprávěn naprosto jinak. Primárně je to prostě jenom akční podívaná, která mě v některých místech docela nadchla. Jenže celkově je to prostě strašné. Proč to nemohlo být o nějakém fiktivním hrdinovi? Pořád by to byl špatný film, ale aspoň by neprznil mnou milovanou postavu. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (8)

  • Režisér nariadil všetkým hercom oholiť si nohy. (misterz)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v hlavnom meste Bulharska v Sofii. (Laslo)

Související novinky

Tvůrci Avengers chystají Hercula

Tvůrci Avengers chystají Hercula

02.05.2020

Disney oznámil další hraný remake jedné ze svých slavných pohádek. Nejnovějším přídavkem se stane Hercules, kterého do kin pomohou přivést tvůrci Avengers: Endgame Anthony a Joe Russoové. Scénář… (více)

Reklama

Reklama