Reklama

Reklama

Mladý spisovatel dostane od svého zaměstnavatele úkol napsat scénář k nové romantické komedii. Problém je v tom, že dosud pravou lásku nezažil a ženám, po traumatu z dětství, prostě nevěří. Nepomáhají mu ani přátelé, kteří jsou stejně skeptičtí. Na jednom charitativním večírku potkává ženu, která ho opravdu zaujme. Je tu však jeden problém... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (65)

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Z hlediska příběhu a schématu standardní rom-com, nicméně osobně mi vůbec neseděla forma vyprávění. Ty odbočky do hlavy fantazírujícího Evanse mi prostě nepřišly vtipné, navíc snímek pak ztrácel i tu trochu dynamiky, co mohl nabídnout. Kdyby tam nehrála dvojice Evans & Monaghan, tak by o to nikdo ani nezavadil. 4/10! ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Velmi vlažné i přes zajímavé prvky (kreslená část) a lehce osobité zpracování. Jenže mít v komedii pouze tři opravdu zábavné momenty je pramálo. Co víc, obsadit ke Chrisovi totálně nevýraznou a o dost staře vypadající Michelle Monoghan, nebyl z mého pohledu vůbec dobrý tah. K němu pořádnou šťabajznu, aby se na to vydrželo dívat i pánské pohlaví. ()

Reklama

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

Nebudu si tu vymýšlet žádné hluboké řeči a teorie a kdo ví, co všechno. Pravdou je, že jsem si drtivou většinu času říkala, proč vůbec svůj drahocenný čas plýtvám nad takovouhle kravinou. Ba co víc, podařilo se mi u ní i dvakrát usnout. Bohužel, či snad bohudík, když už něco rozkoukám, tak to shlédnu až do konce. Pravda, ne vždy se to vyplatí, ale zrovna u Playing It Cool poslední půl hodina jakž takž napravila dosti pošmouraný dojem z jinak hodně podprůměrné romantické rádoby komedie, která až nápadně připomíná seriál Man Seeking Woman. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Klasická americká romantická komedie, která má celkem snesitelné postavy, s nimiž ten film projdete a nebudete se cítit moc špatně. Bohužel konec je opět klasické "pravá líska vítězí", což mi prostě nesedí a už mi to začíná vadit. Není v tom nic nového, ani náznak nějaké snahy cokoli přidat navíc. A proč? Ono to takhle přece bude fungovat... ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Idea toho konceptu nebola vôbec zlá, ale v tomto prípade to vďaka tomu akože "ironickému" prevedeniu bolo naozaj zlé. Celé to pôsobilo veľmi silne a neprirodzene, a neustála snaha o anti-klišé napokon vyvrcholila tým, čo sa vlastne dalo aj čakať. Podľa popisu to vyzeralo byť na zaujímavejší film, no okrem konceptu rozprávača to nebolo v podstate ničím výnimočné. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (12)

  • Já (Chris Evans) je scenárista, který má napsat scénář pro Matthewa Morrisona a Ashley Tisdale. Chris Evans a Ashley Tisdale se spolu objevili v roce 2009 na focení pro Vanity Fair, které rekonstruovalo scény z West Side Story (1961) – Chris Evans hrál Riffa a Ashley Tisdale byla jeho partnerkou na plese v tělocvičně. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama