Reklama

Reklama

Escobar - Paradise Lost

  • Francie Paradise Lost (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Escobar: Paradise Lost sa odohráva počas posledných rokov Escobarovej nadvlády v Kolumbii. Mladý surfer Nick (Josh Hutcherson) a jeho brat Dylan (Brady Corbet) nachádzajú skromné útočisko na surfovanie pri Medellin, kde Nick spoznáva ženu svojich snov Mariu (Claudia Traisac). Maria je však toho času zaneprázdnená prípravou kampane pre svojho strýka Pabla Escobara (Benicio del Toro). Potom, čo Pablo pomôže Nickovi a Dylanovi s miestnymi kriminálnikmi, s ktorými mali problémy, Nick postupne upadá do divokého sveta extravagancie, korupcie a krviprelievania, z ktorého je nemožné uniknúť. (ambron)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (77)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí Narcos cokoliv od Escobara beru a tohle mě taktéž velmi bavilo. Del Toro jako Escobar naprosto bezchybný, byť se děj zaměřoval především na Joshe Hutchersna,který se zamiluje do Escobarovy neteře a to přináší maléry. Závěrečná půl hoďka je našponovaná napětím, že jsem téměř nedýchal. Velmi dobré i drsné. 80% ()

jerenymo 

všechny recenze uživatele

Benicio jak Pablo parádní,ale bohužel ani on ani jeho gorily nestačily táhnout film, když neherecky se tvářící Josh film jen znechucoval. Opravdu je Josh vhodný před kameru ? Já myslím, že by měl mít max na starosti catering pro opravdový herce,ale v žádným případě bych nezabíral jeho xicht. Osobně doufám že ho do dalších Hladových her nikde jinde neuvidím. Jinak film sám osobě docela táhlý až místy zbytečně pomalý, ke konci sice tempo narůstá,ale nijak závratným tempem do cíle nedobíhá. Škoda ()

Reklama

LexBarker 

všechny recenze uživatele

Filmů o velkém Pablovi je jako šafránu. Proto jsem rád za každý dokument, nebo fikci, jen když to je alespoň trochu slušné,což v tomto případě je...Benicio mě tady přesvědčil, že je jeden z nejlepších herců současnosti, dokáže s klidem zahrát velkého revolucionáře, i jednoho z největších zločinců všech dob. Film má spád, nevyhýbá se kontroverzním záběrům a ukazuje grande Pabla i z té jeho horší stránky, kdy místo rozvážení potravin chudým lidem, místo stavění nemocnic a škol, nechává bez mrknutí oka vyvražďovat celé rodiny.Čtyři hvězdy bez váhání. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak nepopírám, že o Escobarovi vím celkem hovno, krom toho kdo to byl. No tohle mě nebavilo, hlavně proto, že to není moc o něm jako spíš o jednom naprosto tragickým mladým debílkovi kterej se nejdřív chce za každou cenu přisrat do jeho famílie a když se začne všechno hroutit, tak už je moc pozdě na to aby přiznal, že je totálně v prdeli. Je prostě strašnej a těžce to neuhrává i když je druhá půle lepší než ta první a má pár slušných scén, tak kdykoliv byl ten vocas na scéně, tak stál za hovno a prostě to pohřbil a to jak předstíral morální dilema mě dobilo úplně. Takže já soudím, že nikoliv Birdman, ale hlavně to hovno z nutrie Hutcherson musí být zničen! 40% ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Po všech těch Narcosech, milujících Pablech a dalších kolumbijských telenovelách jsem už nic moc extra nečekal. A přesto jsem dostal naprosto vrcholové adrenalinové drama vystavěné na pevných základech letmo šmrncnutých skutečností. Takhle se pracuje s dávno ohraným tématem, svěže, věcně a kulervoucně. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (4)

  • Snímka sa natáčala v panamských lokalitách Bocas del Toro, Chiriquí i samotnom meste Panama. (mh825)
  • Pablo Escobar ve skutečnosti anglicky vůbec neuměl. (dienow)
  • Vlajka vejúca pred kanadskou ambasádou v Bogote, v skutočnosti nebola vlajkou Kanady. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama