Reklama

Reklama

Escobar - Paradise Lost

  • Francie Paradise Lost (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Escobar: Paradise Lost sa odohráva počas posledných rokov Escobarovej nadvlády v Kolumbii. Mladý surfer Nick (Josh Hutcherson) a jeho brat Dylan (Brady Corbet) nachádzajú skromné útočisko na surfovanie pri Medellin, kde Nick spoznáva ženu svojich snov Mariu (Claudia Traisac). Maria je však toho času zaneprázdnená prípravou kampane pre svojho strýka Pabla Escobara (Benicio del Toro). Potom, čo Pablo pomôže Nickovi a Dylanovi s miestnymi kriminálnikmi, s ktorými mali problémy, Nick postupne upadá do divokého sveta extravagancie, korupcie a krviprelievania, z ktorého je nemožné uniknúť. (ambron)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (77)

mira007 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání, nečekal jsem životopis ale ani že největší drogový boss tady bude jen jako pozadí jako jen reklama na ne špatný thriller. Po vzoru posledního skotského krále, kde fiktivní postava doktora se přátelila se skutečným diktátorem a s ním zažíval chronologicky skutečné události, tak tady realita je více upozaděná.Benicio je extratřída, ale ten konec je opravdu stupidní. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí Narcos cokoliv od Escobara beru a tohle mě taktéž velmi bavilo. Del Toro jako Escobar naprosto bezchybný, byť se děj zaměřoval především na Joshe Hutchersna,který se zamiluje do Escobarovy neteře a to přináší maléry. Závěrečná půl hoďka je našponovaná napětím, že jsem téměř nedýchal. Velmi dobré i drsné. 80% ()

Reklama

jerenymo 

všechny recenze uživatele

Benicio jak Pablo parádní,ale bohužel ani on ani jeho gorily nestačily táhnout film, když neherecky se tvářící Josh film jen znechucoval. Opravdu je Josh vhodný před kameru ? Já myslím, že by měl mít max na starosti catering pro opravdový herce,ale v žádným případě bych nezabíral jeho xicht. Osobně doufám že ho do dalších Hladových her nikde jinde neuvidím. Jinak film sám osobě docela táhlý až místy zbytečně pomalý, ke konci sice tempo narůstá,ale nijak závratným tempem do cíle nedobíhá. Škoda ()

DannyBoy80 

všechny recenze uživatele

Nejedná se o žádnou pecku, Escobar je celkem v pozadí a nemá ani co hrát, takže veškerý um, který del Toro má, zůstal nevyužit. Na druhou stranu sledujeme z počátku nějakou romanci dvou naprosto najivních, chce se říct úplně blbých lidí, kteří chca nechca spadnou do kolotoče Eskobarových eskapád. průměr. Závěr solidnější, začátek hodně nudný. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou mě život a smrt Pabla Escobara nesmírně zajímá. Nedávno jsem viděl novinku s Javierem Bardemem a teď tohle. Jedinou nevýhodou Paradise Lost je Josh Hutcherson a jeho smyšlená dějová linie, která sama o sobě špatná není, špatný je jen ten herec. Naproti tomu Benicio je v roli Pabla excelentní a kdykoliv byl na plátně (tedy monitoru mého PC), slintal jsem blahem. Na závěr si schválně nechávám vychvalovaný Narcos, tak jsem zvědavý na obšírnější příběh tohoto slavného narkobarona. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (4)

  • Pablo Escobar ve skutečnosti anglicky vůbec neuměl. (dienow)
  • Vlajka vejúca pred kanadskou ambasádou v Bogote, v skutočnosti nebola vlajkou Kanady. (MikaelSVK)
  • Španielska herečka Claudia Traisac vo filme používala mnoho mexických a argentínskych fráz, pretože vôbec nehovorila kolumbijským dialektom. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama