Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit 2

  • USA A Haunted House 2 (více)
Trailer 2

VOD (1)

Marlon Wayans se vrací v neskutečně zábavném pokračování komedie o Malcolmovi, který poté, kdy ztratil milovanou Kishu při automobilové nehodě, začíná nový život s novou přítelkyní (Jaime Pressly) a jejími dvěma dětmi. Jakmile se ovšem přestěhují do nového domu, Malcolma opět začínají pronásledovat bizarní paranormální jevy. V sousedství se totiž objevila Kisha...Nepřetržitý gejzír gagů a vtipů může naplno vytrysknout! (Magic Box)

(více)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (179)

ZinedineCR7 

všechny recenze uživatele

Veľká škoda, že má táto séria vždy vynikajúcu iba prvú polovicu alebo prvé dve tretiny a zbytok je len zbytočné kričanie jeden po druhom. Veľmi dobrá paródia na Sinistra, Annabelle a démonov, ale má to v druhej polovici strašne veľa hluchých miest, najmä ,,vďaka" Cedricovi. Škoda, lebo podľa mňa táto séria mala nato, aby prekonala prvé diely Scary Movie... ()

Mol 

všechny recenze uživatele

Některý scény jsou tam fakt skvělí a vypadalo to, že to bude lepší než jednička, ale nakonec to dopadlo stejně jako ona. Konec filmu je prostě jeden velkej chaos a humor se nějak vytrácí. Přesto nelituju, že jsem se na to podíval. Tento víkend jsem totiž zrovna sjížděl všechny tyhle horory ze kterejch si tu dělaj prdel a tak jsem je měl v živé paměti. Panenka Annabelle už pro mě nikdy nebude tak děsivá, po tom co jí zprasil Wayans. Bude se mi lépe spát. ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

To je docela zázrak, že je druhý díl lepší než první. Humor je tu opravdu o dvě kategorie jinde, i když trapným scénám, kde si to Wayans rozdává s neživými věcmi, se nevyhneme. Líbí se mi, že jsou zahrnuty parodie na mnohem víc hororů, než to bylo v jedničce a příběh je zacelen docela dobrou návazností. Hlavně se tady toho taky víc děje. V rámci možností se na to vcelku dalo koukat, ale pořád nic moc. ()

CptPeroxid 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně o hvězdičku lepší než první díl a za to může hlavně scéna s panenkou v posteli. Jak už jsem psal u jedničky tak pan Wayans je slušný komik a tady předvedl své maximum. Dementních scén od prvního dílu ubylo a přibylo mi hororové atmosféry (s rezervou samozřejmě) i pár scén na leknutí, takže pro mě nadprůměrná hororová parodie. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Patřím mezi ty šílence, kteří mají rádi první díl téhle střelené parodie. Proto jsem se docela těšil na tohle pokračování, které z traileru vypadalo, že by mohlo docela dobře navázat nejen v příběhu ale hlavně ve stylu humoru (který sice je hloupý, ale díky žánru, který paroduje, je docela trefný) na první díl. Bohužel, nestalo se. Takhle, nebudu předstírat, že jsem párkrát nevybouchl smíchy, to bych tomuto filmu křivdil, nicméně to bohužel tady bylo 50/50. Některé scény (opět, díky tomu, co parodují) měly myšlenku a věděly, co chtějí říct, jiné si vystačily jen s lenivými rasistickými "vtípky" (zasmějme se tomu, jak Mexičan dělá Mexičana a černoch černocha atd…) Ano, jsem si vědom, že tohle do jisté míry bylo i v předchozím díle, ale ne až do takové míry. Plus některé vtípky začnou dobře, ale pak se neskutečně natáhnou až do té míry, že přestanou být vtipné (Annabelle). Prostě a jednoduše, pokud se vám jednička nelíbila, tak tomuhle se vyhněte obloukem. Pokud se vám líbila, tak snižte svá očekávání a mrkněte se i na tento film. 50 %. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (5)

  • Něco po 28 minutě filmu, když Malcom (Marlon Wayans) mluví k Abigail můžemesi povšimnout pastelky v ruce Abigail, kterou střídavě drží a pak zase nedrží. (KergeSinko)
  • Natáčanie a produkcia začalo 26. augusta 2013 a skončilo 29. septembra 2013. (martin5504)

Reklama

Reklama